• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کاور آلمینیوم-شیشه ای xiaomi redmi note:

arshux

Registered User
لایک‌ها
37
با سلام
این کاورباتری یکی از زیباترین طرح هاست که واسه این گوشی ارائه شده. دورش به صورت آلمینیومی از طرح آیفون گرفته شده و پشتش شیشه است که جلوه خاص و منحصر به فردی به گوشی میده. ضمنا شیشش به قول خارجیا تمپردگلاس یاشیشه حرارت دیدسکه خاصیت ضدضربه داره. از اونجایی که من یه بامپر و کیف چرمی هم واسه گوشیم دارم، تصمیم گرفتم اینو واسه فروش بزارم.
قیمت هم باشه 40 تومان(هزینه پست و سفارشش تازه با یک ماه انتظاربیشتر از این میشه) به اولین فرد درخواست کننده فروخته میشه.
ممنون.
لینکفروش از سایت علی اکسپرس: http://www.aliexpress.com/store/pro...er-Case-For-Xiaomi-Red/719317_1887404506.html
IMG_7sss199.JPG IMG_71ssss79.JPG 2014-Best-Quality-Luxury-font-b-Tempered-b-font-glass-font-b-Metal-b-font-Edge.jpg

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153
کاور بسیار زیبایی هستش
خوب بفروشی عزیز

Last edited:

kianoush_jooon

Registered User
لایک‌ها
640
داداش چند تا عکس واضح با زوایای مختلف بگیر از عقب‌جلو کنار و...
قیمت اخرش چقدر؟

kianoush_jooon

Registered User
لایک‌ها
640
عزیز ۴۰تومن بالاست یکم برام
قیمت کف چند میدی؟
من ۱کیف سفارش دادم ۳۰تومن
تا فرصت دارم لغو کنم این رو بفرستی برام
کفه کف بگو :)

kianoush_jooon

Registered User
لایک‌ها
640
جنس قابش چطوریه؟
خش میخوره؟
شنیدم پشتش شیشه ایه!

arshux

Registered User
لایک‌ها
37
دوست من قابلت رو نداره. ولی باور کن زیر این قیمت برام نمیصرفه بفروشمش و خودم نگه می دارمش. شما همون کیفی که فرمودین 30 تومن، بیاد در خونه اگه گمرکی نگیره 25 تومن هزینه پست میگیره.
با این حال دو تومن هم واسه شما کم میکنم. از الحاظ جنسش که سوال پرسیده بودین باید بگم که جنس درجه یکه و وقتی که تو دستتون میگیرین متوجه میشین. پشتشم شیشست و جنس شیشش مثل همون محافظ صفحه های شیشه ایه که جدیدا اومده. فکر کنم ضد خش باشه ولی مطمئن نیستم. تا حالا که خش برنداشته. کلا اگه در مورد جنسش میخواین بدونین فیدبک های انتهای صفحه همون لینکی که گذاشتم رو مطالعه بفرمایید، کیفیت کار دستتون میاد. سوال دیگه ای بود درخدمتم.

kianoush_jooon

Registered User
لایک‌ها
640
دوست من قابلت رو نداره. ولی باور کن زیر این قیمت برام نمیصرفه بفروشمش و خودم نگه می دارمش. شما همون کیفی که فرمودین 30 تومن، بیاد در خونه اگه گمرکی نگیره 25 تومن هزینه پست میگیره.
با این حال دو تومن هم واسه شما کم میکنم. از الحاظ جنسش که سوال پرسیده بودین باید بگم که جنس درجه یکه و وقتی که تو دستتون میگیرین متوجه میشین. پشتشم شیشست و جنس شیشش مثل همون محافظ صفحه های شیشه ایه که جدیدا اومده. فکر کنم ضد خش باشه ولی مطمئن نیستم. تا حالا که خش برنداشته. کلا اگه در مورد جنسش میخواین بدونین فیدبک های انتهای صفحه همون لینکی که گذاشتم رو مطالعه بفرمایید، کیفیت کار دستتون میاد. سوال دیگه ای بود درخدمتم.

پستم روی گوشی یکی از دوستانه تازه میخواد سفارشش رو اوکی کنه واسه این هزینه پست رو دوشم نیست و مستقیم کیف هوشمندش پام همونقدر آب میخوره
اگه ۳۵ بدین ک پول رو واریز میکنم تا شب که فردا برام ارسال کنید
هزینه پستشم پای خودمه
اگرنه که پول پست با شما همون ۴۰ رو میریزم ؛)

arshux

Registered User
لایک‌ها
37
پستم روی گوشی یکی از دوستانه تازه میخواد سفارشش رو اوکی کنه واسه این هزینه پست رو دوشم نیست و مستقیم کیف هوشمندش پام همونقدر آب میخوره
اگه ۳۵ بدین ک پول رو واریز میکنم تا شب که فردا برام ارسال کنید
هزینه پستشم پای خودمه
اگرنه که پول پست با شما همون ۴۰ رو میریزم ؛)
ممنون از پیشنهادتون. ولی جسارتا صبر میکنم شاید دوست دیگه ای به قیمت مد نظر من خواستش. تشکر

arshux

Registered User
لایک‌ها
37
عکس با کیفیت از شیشه پشت به درخواست یکی از دوستان:
IMG_7227.JPG

ya3er1365

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
سلام. اینو باید بجای قاب پشت گوشی بذاریم با نه؟

nafas2000

Registered User
لایک‌ها
264
اگه تهرانی 40واسه من

nafas2000

Registered User
لایک‌ها
264
دادا شمارمو پخ میکنم الان یه زنگ بزن چون شاید انلاین نباشم

arshux

Registered User