• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کتابای آموزش کسب درآمد میلیونی در ماه!

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام
میشه یکی قضیه اینا رو بگه اینقد پخش شدن که هر سایتی بری یه تبلیغ از اینا هست من کلا به اینا اعتقاد ندارم و حتی بهشون فکرم نمیکنم ولی دیگه خیلی مشتاق شدم بدونم نحوه کارشون به طور کلی چه جوریه؟
آخه مگه میشه تو ماه اول 500 درآورد بدون 1 ریال خرج؟!
kasbe-daramad.gif

ozil20

Registered User
لایک‌ها
565
سلام
میشه یکی قضیه اینا رو بگه اینقد پخش شدن که هر سایتی بری یه تبلیغ از اینا هست من کلا به اینا اعتقاد ندارم و حتی بهشون فکرم نمیکنم ولی دیگه خیلی مشتاق شدم بدونم نحوه کارشون به طور کلی چه جوریه؟
kasbe-daramad.gif
یه وقت نخری الکیه من همون اول خریدم یه چنتا مقاله که توی سطح نت رایگان هست داخلش بود و همچنین کتاب مونا افشار اونم نسخه قدیمش سریع زنگ زدم پولمو پس فرستادند .

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
همش مزخرفه.
کسی که ماهی ۵۰۰ یا ۱ میلیون در میاره یا بلده در بیاره یا یه ماهه میلیونر میشه چه نیازی داره چند هزارتومن سی دی بفروشه یا چه دلیلی داره رمز و رازش رو اینهمه با اصرار به دیگران یاد بده؟
کسی که بلد باشه خودش انجام میده و به هیچ احدی هم نمیگه....

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
تمام مقاله ها و کتاب های قدیمی و حتی تاریخ گذشته را از سطح نت جمع کردن داخل یک فایل زیپ به شما میفروشن ! اگر اماتور باشید که هیچی نمی فهمید و میگید خب من نتونستم انجام بدم ! اگر حرفه ای باشید سریع می فهمید بعضی از این روش ها اصلا دیگه وجود نداره ! سرکاریه ...

بگذریم ! شاید تا شما این پول رو ندی و نبینی به چشم خودت و تجربه نکنی این مسئله رو قبول نکنی ...

ولی تنها نکته ای که میخوام بدونن همه :) روش کسب درامد واقعی همین فروختن "روش کسب درامد به دیگران هست" نه چیز دیگه ! دراصل چیزی که به شما میفروشن انقدر ارزش نداره و درامد ناچیزی شاید بتونی کسب کنی ولی همین فروختن "روش کسب درامد" به این همه ادم مشتاق درامد هنگفتی برای فروشنده داره ...

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
خب الان فروختن همچین چیزایی با همچین عناوینی کلا از نظر انسانی و شرعی درسته؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
تمام مقاله ها و کتاب های قدیمی و حتی تاریخ گذشته را از سطح نت جمع کردن داخل یک فایل زیپ به شما میفروشن ! اگر اماتور باشید که هیچی نمی فهمید و میگید خب من نتونستم انجام بدم ! اگر حرفه ای باشید سریع می فهمید بعضی از این روش ها اصلا دیگه وجود نداره ! سرکاریه ...

بگذریم ! شاید تا شما این پول رو ندی و نبینی به چشم خودت و تجربه نکنی این مسئله رو قبول نکنی ...

ولی تنها نکته ای که میخوام بدونن همه :) روش کسب درامد واقعی همین فروختن "روش کسب درامد به دیگران هست" نه چیز دیگه ! دراصل چیزی که به شما میفروشن انقدر ارزش نداره و درامد ناچیزی شاید بتونی کسب کنی ولی همین فروختن "روش کسب درامد" به این همه ادم مشتاق درامد هنگفتی برای فروشنده داره ...

یک داستانی هست که طرف تو روزنامه آگهی زده بود که روش کسب درآمد ماهانه 100 دلار . فقط با پرداخت 1$ !
طرف پولو داده بود گفته بود خب حالا راهش چیه . گفته بود همینی که دیدی ! تو هم آگهی بزن و همین روش رو 1$ بفروش ! پول دار میشی !
اینم داستان همونه . پولش خوبه و فروشش هم خوبه و مثل اون کتاب ( اسمشو نبر ) ممنوع نیست !

leily_17

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
82
:D:Do_Oo_Oo_O:general210::general210::general210::general210::general405::general405::general405::confused:

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
یک داستانی هست که طرف تو روزنامه آگهی زده بود که روش کسب درآمد ماهانه 100 دلار . فقط با پرداخت 1$ !
طرف پولو داده بود گفته بود خب حالا راهش چیه . گفته بود همینی که دیدی ! تو هم آگهی بزن و همین روش رو 1$ بفروش ! پول دار میشی !
اینم داستان همونه . پولش خوبه و فروشش هم خوبه و مثل اون کتاب ( اسمشو نبر ) ممنوع نیست !
100% تائید میشه :) دقیقا همینه

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
قضیه همون یارو که با آموزش کسب درآمد از اینترنت، از اینترنت کسب درآمد می کرد : d

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
قضیه همون یارو که با آموزش کسب درآمد از اینترنت، از اینترنت کسب درآمد می کرد : d
من جزو اینا نیستما!
این وبلاگ هم earn-money.blog.ir واسه نشر سایت هایی خارجیه که میشناسم چون قبلا هر چی سیستم جدید خارجی میمود میذاشتم تو انجمنا گفتم بزارم تو یه وبلاگ و اینکه دوستان فقط لنگ سایت های ایرانی نباشن :rolleyes:
البته سایت های ایرانی و مقالات من درآوردی هم میزارم :D
ولی عجب جمله ای گفتی :general609:

peymanfm7

Registered User
لایک‌ها
94
یه حسی میگه این با بقیه فرق داره
الان هم تخفیف گذاشته فکر کنم ارزش خرید داشته باشه
اینم سایتش
http://toluei.com

seomanager

Registered User
لایک‌ها
189
آره دقیقا
یه حسی میگه این با بقیه فرق داره
الان هم تخفیف گذاشته فکر کنم ارزش خرید داشته باشه
اینم سایتش
http://toluei.com
اینا از طریق همین کتاب های چرت و پرت ماهی 10 15 میلیونی فروش و درآمد دارن!! :ی
این ملت خوراکشون این جور چیزاست :ی یه مشت متن رو برداری پی دی اف کنی و فرو کنی تو پاچه این و اون :ی
!!
اینایی که این چیزا رو میفروشن منظورشون از میلیونر شدن خودشون هستند نه شماها!!

peymanfm7

Registered User
لایک‌ها
94
این ملت خوراکشون این جور چیزاست :ی یه مشت متن رو برداری پی دی اف کنی و فرو کنی تو پاچه این و اون :ی
!!
درسته ولی اگه دوتا چیز چرت و پرت نوشته بود انقدر توی تلوزیون تبلیغ نمیشد
توی برنامه ی بروز هم شرکت کرده بود

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
!!
از چند نفر آمار گرفتم همه از خرید کتاب ناراضی بودند

vimax

Registered User
لایک‌ها
60
سلام
kasbe-daramad.gif
کسی اینا رو بخره تو عقلش باید شک کرد
به نظرتون تو این شرایط ایران که برادر به برادرش رحم نمیکنه یکی میاد اینقدر راحت روش کاری خودش رو لو میده؟ خب اگر واقعا پول توش بود که خودش وقت نداشت میرفت خودش همین کار رو میکرد
تو شهرستان یه سری تبلیغ دیدم رو در دیوار درآمد میلیونی با 2 میلیون تومن اولیه! بعد کاشف به عمل اومد طرز ساختن فیلترهوا که کاملا کلاهبرداری و غیرقانونی هم هست بوده
خلاصه اینکه اینقدر جوونا بیکار هستن دیگه دارن به هر دری میزنن پول در بیارن

* کدخدا

Registered User
لایک‌ها
626
سرزمین جماعت خواب ، جماعت خواب زده ، ملت چورتی
یکی از فایل های حاوی این پکیج ها آموزش بورس هستش تو تو صفحه اول گوگل کپی پیست کردن تو پی دی اف :general604:
مگه میشه مگه داریم :D

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856

از این روش خوشم اومد محسن جان :D:D خخخخخخ

انشالله تا آخر هفته پیادش میکنم خخخخخخخخخ

دقیقا یه چیز جالب هم بهتون بگم که این روش ها به درآمد هم برای صاحب درست کننده پی دی اف هم نمی رسه چرا ؟ چون همه شروع میکنن به فروختنش اصلا یه پایه خنده اییی این دنیای نت ایران

ولی توی این 6-7 ساله توجه کنید آمده اند و رفته اند و ............................................................. یه نفر به عقلش نرسیده بشینه سیستم های کارآفرینی در حوزه آی تی رو در بیاره که اتفاقا این کار کار بر و بچ انسانی هستش ( رشته های کار آفرینی ؟) ، من سیستم های خارجی رو دیدم خیلی جالب بود ولی به دلیل حماقت های انتفازه ایی و حس قهرمان شدن و خاص بودن و .... احساس زرنگی مفرت یه عده فکر می کنن میشه هر کاری دلشون خواست بکنن :general505:و ته تهش هم میشه هیچی

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
اگه واقعا محتوای این بسته ها ایناس.
فک کنم کلا مقصرش پلیس باشه نمیدونم فتا یا سایبری. چون هیچ کاری واسه جمع کردن اینا نمیکنن.
کسی نمیدونه چرا اینا اینقدر غیر فعالن اصن وظیفشون چیه؟ :general208:

بالا