• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کتابخانه مجازی برای جوملا

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
سلام خدمت بچه های گل پی تی

بنده یک سایت با جوملا راه اندازی کردم و قصد دارم یک کتابخونه الکترونیک راه اندازی کنم که کاربر ها برای دریافت کتاب عضو شوند و امکان نظر سنجی و امتیاز دهی هم داشته باشند. بدین منظور ایا افزونه ای برای جوملا سراع دارید که به فارسی هم ترجمه شده باشه؟

پیشاپیش از پاسخگویی شما صمیمانه سپاسگذارم.

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
سلام خدمت بچه های گل پی تی

بنده یک سایت با جوملا راه اندازی کردم و قصد دارم یک کتابخونه الکترونیک راه اندازی کنم که کاربر ها برای دریافت کتاب عضو شوند و امکان نظر سنجی و امتیاز دهی هم داشته باشند. بدین منظور ایا افزونه ای برای جوملا سراع دارید که به فارسی هم ترجمه شده باشه؟

پیشاپیش از پاسخگویی شما صمیمانه سپاسگذارم.

یه سیستمی را جومینا طراحی کرده برا فروش فایل اسمش الان یادم نیست برو توسایتش میبینی
البته پولیه

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
ممنون بابت پاسخ. قصد فروش فایل ندارم بلکه رایگان خدمات میده. حتما نیاز نیست جوملا باشه اسکریپتی چیزی برای این کار وجود داره؟

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
ممنون بابت پاسخ. قصد فروش فایل ندارم بلکه رایگان خدمات میده. حتما نیاز نیست جوملا باشه اسکریپتی چیزی برای این کار وجود داره؟

با امکانات پیش فرض جوملا هم میشه اینکارا کرد مثلا برای هر کتاب یه پست بزنید برای امتیاز دهی و نظر سنجی هم افزونه های فارسی زیاد هست مثل فوکا ،واسه عضویت هم از سیستم عضویت خود جوملا استفاده کنید.

oshtoranhoney

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
درصورت تمایل امکان نوشتن این افزونه وجود داره
میتونید تماس بگیرید
موفق باشید

بالا