• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کتابخوان کیندل paperwhite- فروش

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
فروخته شد , در خارج از فروم..

درود دوستان
این کتابخوان رو برام از انگلیس اوردن. قصدم فقط فروشه . قیمت هم 145 پوند هستش. کسی خواست در خدمتش هستم
Kindle paperwhite with special offer

فایل های ضمیمه

• IMG069.jpg
    IMG069.jpg
    301.1 KB · نمایش ها: 247
  • IMG071.jpg
    IMG071.jpg
    292.9 KB · نمایش ها: 245
  • IMG072.jpg
    IMG072.jpg
    353.4 KB · نمایش ها: 243
Last edited:

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
بله سعید جان دقیقا همینه .

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
بیا بالا بهترین دوست مدرن !!

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
کتابخوان ای کتابخوان دارم

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
قصدم گرفتن پوند هستش و با توجه به قیمت متغییر ارز مسلما قیمت اهمیتی نداره

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
دوست عزیز توی خود سایت آمارون قیمت رو زده 109 پوند. لطفا قیمت پایین تر بدید خریدارم.

http://www.amazon.co.uk/kindle-pape...er white&page=1&rh=i:aps,k:kindle paper white

دوست گلم , کمان رایانه پایتخت گذاشته نزدیک یک میلیون تومن...بیا با هم بریم همین حرف شما رو بهش بزنیم ! بگیم اقا تو سایت انقدره ,شما با چه دلاری اوردی که انقدر شده !
برای ما ایرانی ها , سایت های اینترنت فقط جنبه ی تبلیغاتی و اینکه بریم قیافه ی جنس رو ببینیم داره , لا اون قسمت قیمت رو نباید نگاه کنیم.
قیمت من بسیار منصافنه هستش , یعنی انلاین خرید کنید , با پول پست , دردسر گمرک و و پرداخت وجه گمرک بیشتر از مال من در میاد . تازه اینکه یه جا رو پیدا کنید که براتون پرداخت رو انجام بده و پورسانت بگیره و پولتون رو هم نخوره ! صاف تشریف میارید نقدی جنس اکبند میخرید بدون دوشواری !
خلاصه ناراحت نشو از حرفم , بیشتر درد دل بود

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
دوست گلم , کمان رایانه پایتخت گذاشته نزدیک یک میلیون تومن...بیا با هم بریم همین حرف شما رو بهش بزنیم ! بگیم اقا تو سایت انقدره ,شما با چه دلاری اوردی که انقدر شده !
برای ما ایرانی ها , سایت های اینترنت فقط جنبه ی تبلیغاتی و اینکه بریم قیافه ی جنس رو ببینیم داره , لا اون قسمت قیمت رو نباید نگاه کنیم.
قیمت من بسیار منصافنه هستش , یعنی انلاین خرید کنید , با پول پست , دردسر گمرک و و پرداخت وجه گمرک بیشتر از مال من در میاد . تازه اینکه یه جا رو پیدا کنید که براتون پرداخت رو انجام بده و پورسانت بگیره و پولتون رو هم نخوره ! صاف تشریف میارید نقدی جنس اکبند میخرید بدون دوشواری !
خلاصه ناراحت نشو از حرفم , بیشتر درد دل بود

تایید میشود

jim_jahangir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز
تمایل به خرید پیپروایت شما دارم
لطفاً پیام خصوصی ارسالی را ملاحظه کنید

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
ممنون از حمایت دوستان. خودم اهل مطالعه هستم و همیشه همه رو هم دعوت به مطالعه کتاب های خوب کردم . هیچ وقت هم دلم نمیخواد کسی حسرت کتاب بخوره , خودم خوردم میدونم چیه. برای اولین بار تو زندگیم بود که میرفتم خارج , رفته بودم مالزی خراب شده مثلا درس بخونم. رفتم تو کتاب فروشی که اندازه شهروند بود , داشتم از خوشی غش میکردم..ولی قیمت هارو که دیدم کلی غصه خوردم...
در حد توانم دارم ارزون میدم خلاصه ..ایشالا راضی باشن از من

دوستان در پست اول هم عرض کردم , with specual offer هستش..دوستانی که سوال دارن در این مورد , بگم که مال خوده بنده هم همین مدل هستش و فقط وقتی خاموش میکنید دستگاه رو بجا بک گروند یه عکس غیر متحرک از یه جلد کتاب با قیمتش که مثلا تخفیف خورده و فروش ویژه هست میاد رو صفحه !! همین !

Last edited:

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
بیا بالا...با این قیمت مفت هنوز موندی اخه ?!!

Persiansstuff

Registered User
لایک‌ها
131
اگه میشد یه جوری تو 2 تا قسط گرفت من 800 ورمیداشتم :(

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
عید همگی مبارک... بالا بالا دستا بالا

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
خدمت شما پخ شد دوست گرامی , اینجا هم میگم که بقیه دوستان هم اطلاع داشته باشند. قیمت اخر همونی هست که در پست اول زدم
از انگلیس اوردن و پوند پرداخت کردم , پس دوستان لینک کشور های دیگه رو به من ندن که فلان جا انقدر گذاشته , عرض کردم پوند پرداخت کردم و به پوند هم فروش میره.
متشکرم

r4500l

Registered User
لایک‌ها
61
عزیز به تومان چقدر میشه ؟
دستگاه آکه یا باز شده و شارژ شده ؟

بالا