• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کتاب آموزش جاوا

ice-man

Guest
لایک‌ها
0
سلام.
دنبال یه کتاب آموزش جاوا میگردم( اگه اشتباه نکنم همون زبونی که بازیها و برنامه های موبایلو با پسوند jar باهاش میسازن)

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
جاوا خیلی زبان گسترده ای تقریبا همه کاری میشه باهاش کرد مخصوصا برای کارهای گنده خیلی خوبه البته کارای کوچولو هم مثل همون برنامه های موبایل و از این جور چیزا هم میشه باهاش زد . ولی کلا زبون گستردهای هست خیلی خیلی بهتره که قبلش یه زبون پایه ای مثل ++C رو بلد باشی بعد بیای سراغ Java البته این در مورد زبانهای دیگه برنامه نوسی هم صدق میکنه . کدهای java هم تا حدودی شبیه ++C هست , کتاب هم اگر زبانت خوب باشه خیلی زیاده براش من خودم یه مجموعه کتاب جاوا دارم که توش از همچی و هر کارایی جاوا کتاب هست . ولی برای شروع اگه ++C کار کردی این کتاب Thincking in Java اقای Bruce Eckel خوبه ساده ترم بخوای کتابهای Deitel هست که فکر کنم ترجمه شدشم باشه البته خیلی رو ترجمه نمیشه حساب باز کرد .

ice-man

Guest
لایک‌ها
0
انگلیسیم که تعطیله.
++C هم کار نکردم.
پس شما یک کتاب ترجمه شده ++C رو معرفی کنید بعد هم یه جاوای ترجمه شده.
ممنون

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
کتاب ترجمه شده ++C زیاده البته به نظر من که هیچکدمشون جالب نیستن یعنی اونایی که من تا حالا دیدم اینطوری بوده با اینحال اگه کسی واقعا بخواد یاد بگیره همینا هم براش کافیه با این وجود همین کتابهای ترجمه شده Deitel تو بازار زیاده ترجمه قلزم زیاده . ولی یچیزی خیلی مهمه اینو همیشه برای اینکه برنامه نویس خوبی بشی یادت باشه تا میتونی کد بزن اصلا یادگرفتن یه برنامه پشیزی ارزش نداره فقط باید در کد زدن استاد بشی باید خیلی کد بزنی .
اگرم بخوای ++C رو خوب یاد بگیری کدم همچین درست حسابی براش بزنی الان شروع کنی درست بخونی و خدایی کار کنی تا اخر تابستون تمومه بعدشم میتونی بری سراغ java یا حالا net. یا c# یا هرچی و اگه C رو خوب یاد بگیری بعدش هرچی بخوای یاد بگیری خیلی برات ساده میشه ولی باید خوب یاد بگیری .

بالا