• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کتاب خوب چه کتابیه ؟

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
داشتم توی بخش سینما میچرخیدم چشمم خورد به تاپیک فرید
بد ندیدم یکی هم اینجا باشه بنظر شما کتاب خوب چه کتابیه ؟
من خوذم فکر میکنم کتاب خوب کتابیه که در عین اینکه به دانسته های شما می افزاید وجود شما را به چالش بکشد .
شما چطور فکر میکنید ؟

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
به نظر من ، "کتاب خوب " یک تعریف کاملا نسبیه . از تجربیات خودم مثال می زنم ؛ زمانی برای من هرمان هسه آخر نویسنده ها بود و از اون جایی که وقتی من از یک نویسنده خوشم بیاد ، هر چی کتاب ازش گیرم بیاد رو می خونم ، تقریبا تمام آثار این نویسنده رو (البته به صورت ترجمه) خوندم. ولی الان هیچ کششی نسبت بهش ندارم. به عبارت دیگه اون مرحله رو گذروندم. الان هسه برای من حرفی برای گفتن نداره. دنبال حرف های جدیدتری هستم. دنبال آثاری می گردم که بهم کمک کنن تا جهان بینی بهتری داشته باشم.ولی اگر در اون زمان آثار هسه رو نمی خوندم ، شاید در طی کردن بعضی از مراحل ناتوان می بودم.

یه مثال معکوس! تا مدت زمانی طولانی ، به هیچ وجه تمایلی به آثار روس ها نداشتم. برام ثقیل بودن. دنیای داستانیشون برام خاکستری بود! خیلی دیر تونستم باهاشون ارتباط برقرار کنم ولی وقتی شرایط رو برای فهم آثار نویسندگان روس مهیا دیدم ، به سمتش رفتم و ازش لذت بردم و کلی هم درس گرفتم و البته هنوز هم تمایل دارم که دوباره بخونمشون ، چون ادبیات روسیه رو Master Piece (!) دنیای ادبیات می دونم.

کلا می خوام بگم که برای هر کسی ، توی یک دوره ی زمانی خاص ، یک کتاب می تونه خوب و کمک کننده باشه و به قول تو (امیر علی عزیز) ، وجود آدم رو به چالش بکشه. اگر زودتر از زمان لازم بری سراغش ، دلزده ات می کنه و اگر دیر بری ، دیگه حرفی برای گفتن نداره برات.

پ.ن: بحث خیلی خوبیه ها !

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
اهم اهم :دی
عرضم به خدمت شما که هر کسی شاید یه خصوصیات و آیتم هایی رو برای یک کتاب دوست داشته باشه
اما خب من هم به عنوان یک شخص و بر گرفته از نظر شخصی خودم جواب سوالت رو میدم
یکی از فاکتورهایی که برای من مهم هست، عنوان و اسم کتابه! یعنی خیلی برام مهم هست که بتونم با اسم کتاب ارتباط برقرار کنم
مورد دوم شروع اون کتاب هست. اصولا کتاب هایی رو میخونم که با شروع کردنش دوست نداشته باشم کتاب رو ببندم. و همش میگم یه صفحه دیگه، یه فصل دیگه :دی
به طور کلی توی کتاب دنبال یه سری رضایتمندی ها می گردم که خیلی برام مهم هست و اگه به این رضایتمندی ها برسم حتما آثار دیگه اون نویسنده رو هم مطالعه میکنم
مهمترینش اینه که بعد از تموم شدن کتاب حس خوبی داشته باشم و پشیمون نباشم از وقتی که برای خوندن کتاب گذاشتم. که خب خوب تموم شدن کتاب تاثیر زیادی روی این مورد داره
بعدش جونم برات بگه که نویسنده باید تصویرساز خوبی باشه. یعنی من با خوندن کمی از کتابش به طور کامل توی ذهنم از اشخاصی که توی کتابش هستن تصویر سازی کنم.
یه سری کتاب ها هم که قهرمان محور نیستن، و جنبه آموزشی و اطلاعات عمومی دارن از این مورد معاف میشن :دی
در کل امیر علی عزیز نمیتونم اون چیزی که توی ذهنم هست رو به صورت تایپ در بیارم و بگم چه کتابی یک کتاب خوبه :دی
ولی انقدر بدون که هر کتابی که من بهت پیشنهاد میکنم کتاب خوبیه

مهیار1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کتاب خوبکتابه که یهو غافلگیر بشی نه مثل دانیل استیل و فهیمه رحیمی واینا
داستانش هم کشش داشته باشه
سالار مگسها رو اگر گیر آوردید بخونید،حاجی آقا هدایت هم همینطور

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
بهترین کتاب کتابیه که مشکلی از آدم رو رفع بکنه ، یه راه جدید نشونش بده .

fishi

Registered User
لایک‌ها
7
اهم اهم :دی
عرضم به خدمت شما که هر کسی شاید یه خصوصیات و آیتم هایی رو برای یک کتاب دوست داشته باشه
اما خب من هم به عنوان یک شخص و بر گرفته از نظر شخصی خودم جواب سوالت رو میدم
یکی از فاکتورهایی که برای من مهم هست، عنوان و اسم کتابه! یعنی خیلی برام مهم هست که بتونم با اسم کتاب ارتباط برقرار کنم
مورد دوم شروع اون کتاب هست. اصولا کتاب هایی رو میخونم که با شروع کردنش دوست نداشته باشم کتاب رو ببندم. و همش میگم یه صفحه دیگه، یه فصل دیگه :دی
به طور کلی توی کتاب دنبال یه سری رضایتمندی ها می گردم که خیلی برام مهم هست و اگه به این رضایتمندی ها برسم حتما آثار دیگه اون نویسنده رو هم مطالعه میکنم
مهمترینش اینه که بعد از تموم شدن کتاب حس خوبی داشته باشم و پشیمون نباشم از وقتی که برای خوندن کتاب گذاشتم. که خب خوب تموم شدن کتاب تاثیر زیادی روی این مورد داره
بعدش جونم برات بگه که نویسنده باید تصویرساز خوبی باشه. یعنی من با خوندن کمی از کتابش به طور کامل توی ذهنم از اشخاصی که توی کتابش هستن تصویر سازی کنم.
یه سری کتاب ها هم که قهرمان محور نیستن، و جنبه آموزشی و اطلاعات عمومی دارن از این مورد معاف میشن :دی
در کل امیر علی عزیز نمیتونم اون چیزی که توی ذهنم هست رو به صورت تایپ در بیارم و بگم چه کتابی یک کتاب خوبه :دی
ولی انقدر بدون که هر کتابی که من بهت پیشنهاد میکنم کتاب خوبیه

حالا که این همه روده درازی کردی چند تا کتاب معرفی کنیم بینیم سلیقت چیه؟

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
کتاب خوب کتابیه که خوب باشه
با تشکر :دی
ولی کلا از نظر من کتاب خوب کتابیه که تا آخرش بخونم ، چون شخصا کتابی که از نظرم خوب نبوده شده 10 صفحه مونده به آخرش دیگه ادامه ندادم خوندنشو .
معمولا هم وقتی اولین کتابی که از یه نویسنده خوندم ، ازش خوشم اومده از بقیه کتاباش خوشم نمیاد ، چون انتظار دارم مثل همون کتاب قبلی باشه ، که خب هیچ وقت نمیشه .

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
برای من کتاب خوب کتابی هست که بهم چیزی یاد بده.یا بتونه دیدم رو نسبت به مساله ای عوض کنه.البته تو این مورد خیلی سخت گیرم :دی
با این که کتاب اگر اولش خوب شروع بشه خوبه موافق نیستم.من اصولا" با اول کتاب ها خیلی حال نمیکنم.به نوعی خسته کننده است ولی بعد میبینی که......
کتابی خوبه برای من که تو رو به همراه خودش بکشونه.تصویر سازی کنه.باعث بشه خودت رو جای یکی از شخصیت ها قرار بدی.کتابی که تا چند وقت حالت رو عوض کنه(یا غمگینت کنه یا شادت)ولی با این حال من از پایان های خوب خیلی خوشم نمیاد.از کتاب هایی که زندگی یه سری افراد رو فقط توصیف کرده و هیچ نکته ای نداره و همه چیزش واقعی و رئال هست خوشم نمیاد.دوست دارم کتابی رو به عنوان کتاب خوب بدونم که با هر بار خوندنش به نکته ی جدیدی برسم.کتابی که برام تکراری نشه.و بتونم چندین بار بخونمش.

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
برخی کتابها را باید چشید،بعضی را باید بلعید و معدودی دیگر را باید خوب جوید و هضم کرد.
.....و اما چند نکته ظریف راجع به کتاب.
-در ایام قدیم ادبا کتاب می نوشتن و عامه مردم می خوندن. ولی امروزه عامه مردم کتاب می نویسن و هر کسی اون رو می خونه!

-بعضی از کتابها رو نباید به راحتی به گوشه ای انداخت بلکه باید با تمام نیرو پرتشون کنیم.

-هیچ وقت به کسی کتاب امانت نده چون هرگز آن را پس نخواهد داد. در کتابخانه خودم فقط کتابهایی یافت می شود که دیگران به من امانت داده اند.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
کتاب خوب کتابیه که به آدم ایده ، انگیزه و راهکار بده
پیشنهاد می کنم کتاب های مسعود لعلی رو حتماً بخونید

بالا