• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کتاب مقدمه ای بر نگارش خلاق

choshop

Registered User
لایک‌ها
127
این کتاب به شما کمک می‌کند تا شروع به نگارش نوشته های خلاقانه کنید. با مطالعه این کتاب گام بلندی در راستای نویسندگی برمی‌دارید.

پیش‌تر وقتی تازه به نویسندگی علاقه‌مند شده بودم، برای یافتن پاسخ سوالاتم در مورد اینکه چگونه می‌توانم نوشتن یک داستان را شروع کنم، شروع به جستوجو در وب فارسی کردم. با وجود اطلاعات فراوان در این زمینه، به منبعی ساختارمند که بتواند راهنمای یک مبتدی باشد را نیافتم و ناچار به منابع انگلیسی زبان مراجعه کردم... بعدها تصمیم گرفتم آموخته‌های خود را به صورت ساختارمند در قالب یک کتاب الکترونیک منتشر کنم؛ که نتیجه آن کتاب "مقدمه ای بر نگارش خلاق" می‌باشد.

هر یک از ما داستانهایی داریم که میخواهیم برخی از آنها را بنویسیم. اما چرا برای نگاشتن آنها خودکار ما با صفحه کاغذ و یا نوک انگشتانمان با دکمه‌های کیبورد تماس پیدا نمی‌کنند؟
می‌دانید که چیزی برای گفتن دارید ولی چیزی مانع از نوشتن شما می‌شود.
آیا می‌ترسید که نتوانید برای آن چه در ذهن خود دارید کلمات مناسبی پیدا کنید؟ آیا فراموش کرده اید که دقیقا می‌خواستید چه بگویید؟ یا شاید زمان زیادی ندارید و به نظرتان می‌رسد که نتوانید نوشته خود را به پایان برسانید؟

کتاب مقدمه ای بر نگارش خلاق به شما کمک می‌کند تا با نوشته خلاق آشنا شوید و بر ترس‌هایی که از نوشتن دارید غلبه کنید.

عنوان، قالب، نوع نگارش، سبک نگارش، تفاوت نگارش تخیلی و غیرتخیلی، مخاطبان، پیشنویس، خاطره و ساختار آن، نقشه ذهنی، آزادنویسی، شخصیتهای داستانی، طرح، نقطه دید، زمینه و ... در این کتاب توضیح داده شده است.

خوشحال می‌شوم پس از مطالعه این کتاب نظرتان را بنویسید.

قیمت این کتاب الکترونیک 5000 تومان است. برای سفارش کلیک کنید.

بالا