منم تا حدودی با مشکلاتی که شما در کسب کارها عنوان کردید آشنایی دارم اما اولا سوال اینه اگر شما یا پدر شما که 30ساله در این کار تجربه دارند پولشون را گذاشته بودند در بانک امروز همین جایگاهی که الان دارند را داشتند ؟؟؟؟؟؟منظورم از جایگاه فقط مالی نیست روانی ،اعتبار در جامعه،تجربه کار و تولیدو.....است
دوما در همین چندسال که اکثرا عنوان می کنند وضع بده چرا بعضی از شرکتها و تولیدی ها و....استخدام و افزایش نیرو دارند؟؟؟؟؟یا بعضی افراد کسب و کار جدیدی شروع کرده اند و هنوز هم دارند ادامه میدهند؟
من تو این تاپیک دنبالم اینم که بدونم این افراد که در همین وضع بد اقتصادی دارند کار می کنند و سود می برند دقیقا چیکار می کنند یا به طور کلی شیوه و روششون چیه .
همین که شما می گویید طرف مغازه زده جنس دست به دست می کنه به نظر من 100بار بهتره و شرف داره به پول تو بانک گذاشتن (البته هر نوع کسب کاری باید صداقت و انصاف را رعایت کرد کاری به نوع کارم نداره چه مغازه چه تولیدی چه شرکت و....)
پدر من از صفر شروع کرد سالهای اول اصلا سرمایه ایی در کار نبود که بشه جایی دیگه سرمایه گذاری کرد شرایط اون زمان رو نمیشه با الان مقایسه کرد
اون شرکتها خیلی هاشون شرکت های فصلی هستن برید امار بگیرید ببیند چقدرشون پا برجا موندن، اکثرا هم قراردادی 3 ماهه
خیلی ها به امید بیشتر کردن سرمایه با استفاده از تسهیلات شروع کردن و اصلا به نتایج خوبی نرسیدن
ببینید من منظورم اصلا این نیست که نمیشه کسب و کاری راه انداخت
یک سری میان با شرکتهای دانش بنیان بریز و بپاش می کنن با تسهیلات بعد چند ماه هم اعلام ورشکستگی می کنن ی سرچ کنی متوجه میشی چه سوءاستفاده هایی که نمیشه از این عنوان دانش بنیان
بله بازم میشه سود برد ولی چقدر سود؟ شاید باورت نشه ولی ما پروژه هایی داریم که سودش زیر 10% هست ولی مجبوریم
وقتی همه مناقصات با زد و بند به نتیجه شون مشخص میشه امثال ما که زد و بندی نداریم باید بیکار بشینیم
طرف رابط داره میره با 100 هزارتومن یه شرکت تاسیس میکنه قیمت ماها رو هم که داره براحتی مناقصات رو برنده میشه
بعد ما که کننده کار و تولید کننده اصلی هستیم با 30 سال تجربه باید برای شرکتی کار کنیم که هنوز 1 سال از تاریخ تاسیسش نگذشته! چرا؟ چون اون شخص وصله و ما قطع!
فساد سیستمی نابود کرده همه چیز رو
اون شرکت هایی که میگی واقعا 1 در 100 هم نیستن حداقل منی که توی 2 تا شهرک صنعتی بزرگ فعال هستم و انواع کسب و کارهای تولیدی رو هر روز دارم میبینیم اثری ازشون نیست
کلیت حرف من اینه که در شرایط فعلی کسب و کاری که حداقل به اندازه بانک سود داشته باشه خیلی خیلی سخته راه اندازی و نگه داریش به دلیل همین مشکلاتی که بالا عرض کردم
الان همین مشکلاتی که برای موسسات مالی خصوصی پیش اومده فکر می کنید علتش اصلیش چی هست؟
بانک مرکزی از خداش هست که بتونه سرمایه هایی مردم رو با سود پایین تر جذب کنه وقتی یک بانک داره 22% سود روزشمار میده عقل سلیم میگه برو اونجا پولتو بزار! نه درگیر مالیات دارایی و بیمه میشی نه سرو کله زدن داره
سود بالای این موسسات باعث شده که سرمایه به سمت تولید و کسب و کار نره
دیر یا زود این سودهای بانکی هم به شدت پایین میان ( چاره ایی ندارن اگر میخواد اوضاع از اینی که هست خراب تر نشه)