• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کجا سرمایه گذاری کنم؟وارد چه کاری بشوم؟ بانکی و ملکی و بورسی نیا تو

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
سلام
اگر گروه تلگرامی سراغ دارید که به غیر از سرمایه گذاری روی ملک و بانک و بورس در موارد دیگر ، سرمایه گذاری یا کارهایی با درصد سود بالا و قابل قبول بحث می کنند .لطفا لینک گروه را بگذارید تا بقیه هم استفاده کنند یا همینجا مطالب خودتون را عنوان کنید که روش بحث کنیم شاید به درد کسی بخوری و مسیر پیشرفتی براش باز کنه .
منظورم از بورس تمام انواع معامله های انلاین یا آفلاین مشابه مثل فارکس و بیت کوین ووو است

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
من یه روش بلدم توی بورس البته یه بار بیشتر تست نکردم ( 16 درصد سود داد بهم توی 5 - 6 ماه و البته جواب نداد چون سود بیشتری مد نظر بود مثلا 100 درصد ) و به زودی برای دومین بار هم تست میکنم از اونجایی که ریسکش بالاست سودش هم میتونه بالا باشه به این خاطر این روشو گفتم که سودش میتونه خیلی بالا باشه و زیاد با روش های دیگه ای که گفتی تفاوت نداره یه جور قماره ولی با ریسک کمتر
اسم این روش بازی حق تقدم هست اگر باهاش آشنایی نداری و علاقمندی بیشتر راجع بهش بدونی توی نت سرچ کن یکی دو تا پی دی اف هست که در موردش توضیح داده

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
من یه روش بلدم توی بورس البته یه بار بیشتر تست نکردم ( 16 درصد سود داد بهم توی 5 - 6 ماه و البته جواب نداد چون سود بیشتری مد نظر بود مثلا 100 درصد ) و به زودی برای دومین بار هم تست میکنم از اونجایی که ریسکش بالاست سودش هم میتونه بالا باشه به این خاطر این روشو گفتم که سودش میتونه خیلی بالا باشه و زیاد با روش های دیگه ای که گفتی تفاوت نداره یه جور قماره ولی با ریسک کمتر
اسم این روش بازی حق تقدم هست اگر باهاش آشنایی نداری و علاقمندی بیشتر راجع بهش بدونی توی نت سرچ کن یکی دو تا پی دی اف هست که در موردش توضیح داده
ممنون اما کلا با بورس و امثال اینها حال نمیکنم .بیشتر دنبال تولید کار و اشتغال و امثال اینها هستم.که ظاهرا مردم ما +خودم فقط پول تو بانک گذاشتن بلدیم

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
ممنون اما کلا با بورس و امثال اینها حال نمیکنم .بیشتر دنبال تولید کار و اشتغال و امثال اینها هستم.که ظاهرا مردم ما +خودم فقط پول تو بانک گذاشتن بلدیم
من این جواب رو به عنوان کسی که در تولید فعالیت داره می نویسم
مشکل اینکه مردم سراغ تولید و اشتغال زایی نمیرن رکود و مشکلات فراوان هست که سر راه تولید کننده قرار میدن
و اونقدری هم که سختی می کشی سود نمی کنی
فاکتور میدی 6 ماه طول میکشه طلب رو وصول کنی از اون طرف مالیات و بیمه سر موعد باید بدی 1 روز اینور اونور جریمه! ( ولی همون شرکت دولتی که 6 ماه طلب رو نگه داشته رو نمی تونی جریمه کنی!)
وای بر احوال کسی که بخواد با وام کسب کار تولیدی راه بندازه

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
من این جواب رو به عنوان کسی که در تولید فعالیت داره می نویسم
مشکل اینکه مردم سراغ تولید و اشتغال زایی نمیرن رکود و مشکلات فراوان هست که سر راه تولید کننده قرار میدن
و اونقدری هم که سختی می کشی سود نمی کنی
فاکتور میدی 6 ماه طول میکشه طلب رو وصول کنی از اون طرف مالیات و بیمه سر موعد باید بدی 1 روز اینور اونور جریمه! ( ولی همون شرکت دولتی که 6 ماه طلب رو نگه داشته رو نمی تونی جریمه کنی!)
وای بر احوال کسی که بخواد با وام کسب کار تولیدی راه بندازه
من به برکت پول اعتقاد دارم .به نظرم کسی با پول تو بانک گذاشتن به هیچ جا نمیرسه اما اگر حتی 1 نفر را آورد سر کار و بهش نون داد از اون طرفم یک روزی 10 برابر 10برابر بهش برمی گرده .نمیگم اعتقاد من به برکت پول 100درصد درسته اما این نظر منه.
اصلا هم منکر حرف شما در مورد مشکلات تولید و....نیستم.

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
من به برکت پول اعتقاد دارم .به نظرم کسی با پول تو بانک گذاشتن به هیچ جا نمیرسه اما اگر حتی 1 نفر را آورد سر کار و بهش نون داد از اون طرفم یک روزی 10 برابر 10برابر بهش برمی گیره .نمیگم اعتقاد من به برکت پول 100درصد درسته اما این نظر منه.
اصلا هم منکر حرف شما در مورد مشکلات تولید و....نیستم.
دوست عزیزم "برکت" که اصلا ارتباطی با موضوع بحث نداره
اما در حال حاضر متاسفانه شرایط به این شکل هست خود ما توی 2 سال گذشته 3 تا از همکاران قید تولید رو زدن و همه چیز رو فروختن یکیشون که از ایران رفت باقی هم مغازه خریدن دارن جنس این دست اون دست می کنن
تعطیلی همین 3 واحد تولیدی 50 نفر رو بیکار کرد به حرف های دولت در مورد حمایت از تولید اصلا گوش نده که فقط در حد حرف هست
خیلی از همکاران رو همین تسهیلات بانکی بدبخت کرد
تولید اونم در این شرایط رکود مگر چقدر سود داره که تولید کننده بتونه سودهای بالای 20% به بانک بده
ما هم دلیل اینکه دووم اوردیم اینه که 1 ریال وام نگرفتیم طی این 30 سال فعالیتمون. هرچند متاسفانه تعدیل نیرو داشتیم و بازم خواهیم داشت

خدا نکنه طرف حسابت شرکتهای دولتی باشن برای گرفتن حق ات مجبوری رشوه بدی! دقت کن برای گرفتن حق ات! اگر ندی هم کارت رو راه نمی ندازن
طرف 100 میلیون طلب داشته چند ماه می رفته می اومده هر دفعه یه داستانی براش درست می کرد
آخر سر یکی تو مالی بهش گفت آقا 10% بده ما تا آخر هفته پول تو حسابته! این بنده خدا هم گرفتار بود چک داشت 2 ماه حقوق کارگر نداده بود چکار می تونست کنه؟

اینا که گفتم فقط یک بخشی از مشکلاتی هست که داریم همه رو بخوام بگم یه کتاب میشه
شرایط فعلی برای شروع کار تولیدی واقعا خوب نیست

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
دوست عزیزم "برکت" که اصلا ارتباطی با موضوع بحث نداره
اما در حال حاضر متاسفانه شرایط به این شکل هست خود ما توی 2 سال گذشته 3 تا از همکاران قید تولید رو زدن و همه چیز رو فروختن یکیشون که از ایران رفت باقی هم مغازه خریدن دارن جنس این دست اون دست می کنن
تعطیلی همین 3 واحد تولیدی 50 نفر رو بیکار کرد به حرف های دولت در مورد حمایت از تولید اصلا گوش نده که فقط در حد حرف هست
خیلی از همکاران رو همین تسهیلات بانکی بدبخت کرد
تولید اونم در این شرایط رکود مگر چقدر سود داره که تولید کننده بتونه سودهای بالای 20% به بانک بده
ما هم دلیل اینکه دووم اوردیم اینه که 1 ریال وام نگرفتیم طی این 30 سال فعالیتمون. هرچند متاسفانه تعدیل نیرو داشتیم و بازم خواهیم داشت

خدا نکنه طرف حسابت شرکتهای دولتی باشن برای گرفتن حق ات مجبوری رشوه بدی! دقت کن برای گرفتن حق ات! اگر ندی هم کارت رو راه نمی ندازن
طرف 100 میلیون طلب داشته چند ماه می رفته می اومده هر دفعه یه داستانی براش درست می کرد
آخر سر یکی تو مالی بهش گفت آقا 10% بده ما تا آخر هفته پول تو حسابته! این بنده خدا هم گرفتار بود چک داشت 2 ماه حقوق کارگر نداده بود چکار می تونست کنه؟

اینا که گفتم فقط یک بخشی از مشکلاتی هست که داریم همه رو بخوام بگم یه کتاب میشه
شرایط فعلی برای شروع کار تولیدی واقعا خوب نیست
منم تا حدودی با مشکلاتی که شما در کسب کارها عنوان کردید آشنایی دارم اما اولا سوال اینه اگر شما یا پدر شما که 30ساله در این کار تجربه دارند پولشون را گذاشته بودند در بانک امروز همین جایگاهی که الان دارند را داشتند ؟؟؟؟؟؟منظورم از جایگاه فقط مالی نیست روانی ،اعتبار در جامعه،تجربه کار و تولیدو.....است
دوما در همین چندسال که اکثرا عنوان می کنند وضع بده چرا بعضی از شرکتها و تولیدی ها و....استخدام و افزایش نیرو دارند؟؟؟؟؟یا بعضی افراد کسب و کار جدیدی شروع کرده اند و هنوز هم دارند ادامه میدهند؟
من تو این تاپیک دنبالم اینم که بدونم این افراد که در همین وضع بد اقتصادی دارند کار می کنند و سود می برند دقیقا چیکار می کنند یا به طور کلی شیوه و روششون چیه .
همین که شما می گویید طرف مغازه زده جنس دست به دست می کنه به نظر من 100بار بهتره و شرف داره به پول تو بانک گذاشتن (البته هر نوع کسب کاری باید صداقت و انصاف را رعایت کرد کاری به نوع کارم نداره چه مغازه چه تولیدی چه شرکت و....)

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
ماشين مدل بالا بخر، بفروش
ترجيحا"مدل ٢٠١٦+ و از كمپانياي معروف( بنز، بي ام وو، شورلوت، تويوتا،وولكس واگن، ماسراتي، پورش و ....)
الان سود تو ماشين شاسي و خارجيه!
هم ركود نداره هم ملت هجوم اوردن ماشيناي لاكچري

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
منم تا حدودی با مشکلاتی که شما در کسب کارها عنوان کردید آشنایی دارم اما اولا سوال اینه اگر شما یا پدر شما که 30ساله در این کار تجربه دارند پولشون را گذاشته بودند در بانک امروز همین جایگاهی که الان دارند را داشتند ؟؟؟؟؟؟منظورم از جایگاه فقط مالی نیست روانی ،اعتبار در جامعه،تجربه کار و تولیدو.....است
دوما در همین چندسال که اکثرا عنوان می کنند وضع بده چرا بعضی از شرکتها و تولیدی ها و....استخدام و افزایش نیرو دارند؟؟؟؟؟یا بعضی افراد کسب و کار جدیدی شروع کرده اند و هنوز هم دارند ادامه میدهند؟
من تو این تاپیک دنبالم اینم که بدونم این افراد که در همین وضع بد اقتصادی دارند کار می کنند و سود می برند دقیقا چیکار می کنند یا به طور کلی شیوه و روششون چیه .
همین که شما می گویید طرف مغازه زده جنس دست به دست می کنه به نظر من 100بار بهتره و شرف داره به پول تو بانک گذاشتن (البته هر نوع کسب کاری باید صداقت و انصاف را رعایت کرد کاری به نوع کارم نداره چه مغازه چه تولیدی چه شرکت و....)
پدر من از صفر شروع کرد سالهای اول اصلا سرمایه ایی در کار نبود که بشه جایی دیگه سرمایه گذاری کرد شرایط اون زمان رو نمیشه با الان مقایسه کرد
اون شرکتها خیلی هاشون شرکت های فصلی هستن برید امار بگیرید ببیند چقدرشون پا برجا موندن، اکثرا هم قراردادی 3 ماهه
خیلی ها به امید بیشتر کردن سرمایه با استفاده از تسهیلات شروع کردن و اصلا به نتایج خوبی نرسیدن
ببینید من منظورم اصلا این نیست که نمیشه کسب و کاری راه انداخت
یک سری میان با شرکتهای دانش بنیان بریز و بپاش می کنن با تسهیلات بعد چند ماه هم اعلام ورشکستگی می کنن ی سرچ کنی متوجه میشی چه سوءاستفاده هایی که نمیشه از این عنوان دانش بنیان
بله بازم میشه سود برد ولی چقدر سود؟ شاید باورت نشه ولی ما پروژه هایی داریم که سودش زیر 10% هست ولی مجبوریم
وقتی همه مناقصات با زد و بند به نتیجه شون مشخص میشه امثال ما که زد و بندی نداریم باید بیکار بشینیم
طرف رابط داره میره با 100 هزارتومن یه شرکت تاسیس میکنه قیمت ماها رو هم که داره براحتی مناقصات رو برنده میشه
بعد ما که کننده کار و تولید کننده اصلی هستیم با 30 سال تجربه باید برای شرکتی کار کنیم که هنوز 1 سال از تاریخ تاسیسش نگذشته! چرا؟ چون اون شخص وصله و ما قطع!
فساد سیستمی نابود کرده همه چیز رو

اون شرکت هایی که میگی واقعا 1 در 100 هم نیستن حداقل منی که توی 2 تا شهرک صنعتی بزرگ فعال هستم و انواع کسب و کارهای تولیدی رو هر روز دارم میبینیم اثری ازشون نیست
کلیت حرف من اینه که در شرایط فعلی کسب و کاری که حداقل به اندازه بانک سود داشته باشه خیلی خیلی سخته راه اندازی و نگه داریش به دلیل همین مشکلاتی که بالا عرض کردم

الان همین مشکلاتی که برای موسسات مالی خصوصی پیش اومده فکر می کنید علتش اصلیش چی هست؟
بانک مرکزی از خداش هست که بتونه سرمایه هایی مردم رو با سود پایین تر جذب کنه وقتی یک بانک داره 22% سود روزشمار میده عقل سلیم میگه برو اونجا پولتو بزار! نه درگیر مالیات دارایی و بیمه میشی نه سرو کله زدن داره
سود بالای این موسسات باعث شده که سرمایه به سمت تولید و کسب و کار نره
دیر یا زود این سودهای بانکی هم به شدت پایین میان ( چاره ایی ندارن اگر میخواد اوضاع از اینی که هست خراب تر نشه)

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
به نظر من الان اکثرا هر کی خوب پول در میاره از کار تولیدی نیست. حداقل تو سطح شهر بری بیا معلومه.
میبینی رستوران ها ، فست فود ها ، کافه ها ، اب میوه و...
و بالای شهر همین ها + بوتیک و لوازم ارایشی
سود خیلی خوبی دارن در میارن. با اینکه اجاره هم بالا هم میدن.
همه اینا دارن خدمات مستقیم میدن به مشتری. اینش خیلی خوبه که مستقیم پولو از مردم میگیرن و اصلا چک و اینا تو کارشون نیست.

یا طرف باشگاه بدنسازی میزنه. انقدر دردسرش از کار تولیدی کمتره فقط باید پول وسایل بده و مربی بیاره و اجاره جا اگر از خودش نباشه.
مثلا من یکی میشناسم طرف بنگاه ماشین های خارجی داره و یه طبقه هم اجاره باشگاه داده.
هیچ کار تولیدی و ریسکی هم نمیکنه.
اینا بیشترشون اگر جای معمولی هم باشه خوب درمیارن. کسب تجربش هم مهمه.

یه مشاغلی هم هستن مثل دکتر های جراح درامدشون عالیه اینام ممکنه پولشونو تو کارای این چنینی وارد کنن.

بعضی از کارای تولیدی هم که خوب در میارن با حرف این دوستمون موافقم که تو گرفتن پروژه ها و سفارشات
رابطه های خوبی دارن. بالاخره پروژه ها و کارها باید انجام شه و نیاز به مهارت هم دارن. بدون برون سپاری.

/HO3EIN/

Registered User
لایک‌ها
446
ببین کار تولیدی باید ایده داشته باشی با پیشنهادهای بقیه نمیشه تولید راه انداخت برای کارافرینی باید نیاز سنجی کنی
الان عاقلانه تر تولید خورد کوچیکه نه کارهای بزرگ الان اکثر کارهای بزرگ که سرمایه زیادی دارن وضعشون خوب نیست اونم همش واسه خاطر رکود نیست اولا این تفکر وجود داره که جنس ایرانی اشغاله و فروش خیلی پایینه
دوما شرکت ایرانی توان رقابت با خارجی نداره البته در بعضی موارد واقعا شرکت ایرانی از چین خیلی قوی تره اما به خاطر همون بد بودن اسم جنس ایرانی میرن چینیو میخرن پس باید یه جنسی تولید کنید که پیچیدگی و سرمایه زیادی نخواد پیدا کردن این جنسم مشکل اصلیه در کل اول که باید پول داشته باشی بعدش ایده مهمه بعد خلاقیت بعدش باید بازار فروشتو بشناسی
در کل کار سختی در پیش داری
موفق باشی

Last edited:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
به نظر من، کسی که میخواد کار تولیدی شروع کنه، باید حداقل 5 سال سابقه کار اجرایی در شرکت تولیدی داشته باشه... شاید مثال قشنگی نباشه، اما بهترین و موثرترین روش تولید، روشیه که سلول های سرطانی استفاده میکنند. شما باید از داخل یک تولیدی، متاستاز بدی به سمت بیرون:D
دو نوع روش تولید کلی هم داریم
1- تولید انبوه با سود کم، در بازاری که تولید کننده مشابه، توش زیاده... با سرمایه در گردش زیاد و تکیه بر رقابت قیمتی
2- تولید کم با سود زیاد، در بازاری که خود شما ایجاد کردید ... با سرمایه در گردش کم و تکیه بر نیاز خریدار

در اصطلاح مدیریت صنعتی، به این دو مورد Red ocean و Blue ocean استراتژی گفته میشه.... من روش دوم رو ترجیح میدم. تولیدی که کمتر از 300 درصد سود داشته باشه، تولید نیست. خود آزاریه:p:D. تولیدی های در مقیاس بزرگ و سود کم، باید دولتی باشند. مثل کارخونه ذوب آهن

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
به نظر من، کسی که میخواد کار تولیدی شروع کنه، باید حداقل 5 سال سابقه کار اجرایی در شرکت تولیدی داشته باشه... شاید مثال قشنگی نباشه، اما بهترین و موثرترین روش تولید، روشیه که سلول های سرطانی استفاده میکنند. شما باید از داخل یک تولیدی، متاستاز بدی به سمت بیرون:D
دو نوع روش تولید کلی هم داریم
1- تولید انبوه با سود کم، در بازاری که تولید کننده مشابه، توش زیاده... با سرمایه در گردش زیاد و تکیه بر رقابت قیمتی
2- تولید کم با سود زیاد، در بازاری که خود شما ایجاد کردید ... با سرمایه در گردش کم و تکیه بر نیاز خریدار

در اصطلاح مدیریت صنعتی، به این دو مورد Red ocean و Blue ocean استراتژی گفته میشه.... من روش دوم رو ترجیح میدم. تولیدی که کمتر از 300 درصد سود داشته باشه، تولید نیست. خود آزاریه:p:D. تولیدی های در مقیاس بزرگ و سود کم، باید دولتی باشند. مثل کارخونه ذوب آهن
بحث این تاپیک فقط تولید نیست .کلا هر کار و سرمایه گذاری به غیر از 3 موردی که نام بردم .من گفتم بازم میگم به نظر من مغازه زدن و جنس دست به دست کردن هم حتی اگر سود نهایی مساوی با پول تو بانک گذاشتن داشته باشه شرف داره به پول تو بانک گذاشتن.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
ببین کار تولیدی باید ایده داشته باشی با پیشنهادهای بقیه نمیشه تولید راه انداخت برای کارافرینی باید نیاز سنجی کنی
الان عاقلانه تر تولید خورد کوچیکه نه کارهای بزرگ الان اکثر کارهای بزرگ که سرمایه زیادی دارن وضعشون خوب نیست اونم همش واسه خاطر رکود نیست اولا این تفکر وجود داره که جنس ایرانی اشغاله و فروش خیلی پایینه
دوما شرکت ایرانی توان رقابت با خارجی نداره البته در بعضی موارد واقعا شرکت ایرانی از چین خیلی قوی تره اما به خاطر همون بد بودن اسم جنس ایرانی میرن چینیو میخرن پس باید یه جنسی تولید کنید که پیچیدگی و سرمایه زیادی نخواد پیدا کردن این جنسم مشکل اصلیه در کل اول که باید پول داشته باشی بعدش ایده مهمه بعد خلاقیت بعدش باید بازار فروشتو بشناسی
در کل کار سختی در پیش داری
موفق باشی
پیشنهاد بقیه می تونه جرقه ای در ذهن من و امثال من باشه .
بازم تاکید می کنم هدف این تاپیک فقط تولید نیست

/HO3EIN/

Registered User
لایک‌ها
446
پیشنهاد بقیه می تونه جرقه ای در ذهن من و امثال من باشه .
بازم تاکید می کنم هدف این تاپیک فقط تولید نیست
+

پیشنهاد با ایده فرق ایده یعنی شما یه نیاز سنجی میکنی یه کار اختصاصی راه میندازی کار افرینی میکنی

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
نوشتی بورسی نیا تو بعد خط آخر در مورد بورس حرف زدی؟!!
چی میگی حاجی ؟؟؟؟؟؟؟
نوشتم منظورم از بورس انواع بورسه برای اینکه یکی نیاد بگه بیا تو فارکس پولت یک ماه 2برابر میشه و امثال اینها
بانک و بورس و ملک هر کدوم خودشون تاپیک جدا دارند دیگه نیازی نیست اینجا بحث تکراری بشه.

بالا