• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کجا سرمایه گذاری کنم؟وارد چه کاری بشوم؟ بانکی و ملکی و بورسی نیا تو

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
چی میگی حاجی ؟؟؟؟؟؟؟
نوشتم منظورم از بورس انواع بورسه برای اینکه یکی نیاد بگه بیا تو فارکس پولت یک ماه 2برابر میشه و امثال اینها
بانک و بورس و ملک هر کدوم خودشون تاپیک جدا دارند دیگه نیازی نیست اینجا بحث تکراری بشه.
نگعتی چقدر بودجه داری
فعلا که راهی بجز زمین و کوه و دریا خواری نیست!

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
نگعتی چقدر بودجه داری
فعلا که راهی بجز زمین و کوه و دریا خواری نیست!
مهم سرمایه من نیست .بحث کلی است .اما شما حدود 50میلیون =نقد + غیر نقد + تامین از اقوم در نظر بگیرید

prince0fpersia

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
من با حسین موافقم. سرمایه گذاری نیاز به ایده، تخصص و تجربه داره. اگر فاقد این موارد هستید باید به کارهای کم ریسکی مثل بانک و ملک و صندوقهای بورسی و ... رو بیارید.

اما در کتارش وقت بگذارید روی سه تا مورد فوق و هرموقع با حساب و کتاب منطقی حس کردید موقع سرمایه گذاری رسیده، پولتون رو از بازارهای سنتی سرمایه گذاری خارج و به بازار تخصصی و جدیدی که خودتون ایجاد کردید(یا آماده ی وردش شدید) وارد کنید.

غحله سم سرمایه گذاری (خصوصا مولد) هستش!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
منم دنبال همچین کاری هستم!
علتش هم اینه که از کارمندی خسته شدم! دوس دارم خودم آقای خودم باشم. هر موقع خواستم بیام..هر موقع خواستم تعطیل کنم....به نظر خودم الان پول توی شیکم مردم هست!
شما ببین مردم چقدر برای شیکم صاحاب مرده شون خرج میکنن!!!! ولی بدیش اینه که فست فود زدن سرمایه بالا میخواد....
الان تنها ایده ای که به ذهنم میرسه اینه که بری جنس بیاری بفروشی! حالا چه جنسی نمیدونم
برید اینستاگرام رو نگاه کنید..پر شده از پیج های فروشگاهی...طرف رفته کفش آورده داره میفروشه..مثل چی هم میخرن!!!
یا لوازم التحریر آورده ملت میخرن! بزنید رنگی رنگی!!! توی اینستا!

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
میوه فروشی هم بد نیست داداش خود من چند ماهیه میوه فروشی زده درآمدش هم خوبه ولی دهنش سرویس شده رابطه ام باهاش خوب نیست مگر نه ازش راهنمایی میگرفتم یکی میزدم :دی
به نظر شما میوه فروشی رو چی جوری میشه راحت ترش کرد !
یعنی صبح ساعت 5 نخوای بری میوه بگیری یا شراکت کنی برای گردوندنش یا ...

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
خربزه و هندونه که فایده نداره باید میوه های عجیب غریب که تو ایران کمیابه پرورش بدی با قیمت نجومی بفروشی .

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
میوه فروشی هم بد نیست داداش خود من چند ماهیه میوه فروشی زده درآمدش هم خوبه ولی دهنش سرویس شده رابطه ام باهاش خوب نیست مگر نه ازش راهنمایی میگرفتم یکی میزدم :دی
به نظر شما میوه فروشی رو چی جوری میشه راحت ترش کرد !
یعنی صبح ساعت 5 نخوای بری میوه بگیری یا شراکت کنی برای گردوندنش یا ...

خب یه کارایی هست که اولش باید صبح از خوابت بزنی. البته بعد ۷ ۸ سال دیگه خودش ممکنه نره یکیو بفرسته. :d
من خودم بخوام انتخاب کنم حاظرم تا شب کار کنم صبح اون موقع نرم :)) مگر عاشق کارم باشم.
مثلا رستوران اون ساعت نمیخواد طرف بره ولی شب باید بایسته.

یه سری چیزام هست ادم تو سن پایین میتونه شروعش کنه. الان یکی صافکار و مکانیک ماشین با تجربه باشه خوب در میاره. ببین چقدر اشغال میدن دست مردم هر روز خراب میشن.
یا ماشینای خارجی یه ecu تعمیر کنی یا بتونی موتورشون رو باز کنی سر در بیاری خوبه.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
خب یه کارایی هست که اولش باید صبح از خوابت بزنی. البته بعد ۷ ۸ سال دیگه خودش ممکنه نره یکیو بفرسته. :d
من خودم بخوام انتخاب کنم حاظرم تا شب کار کنم صبح اون موقع نرم :)) مگر عاشق کارم باشم.
مثلا رستوران اون ساعت نمیخواد طرف بره ولی شب باید بایسته.

یه سری چیزام هست ادم تو سن پایین میتونه شروعش کنه. الان یکی صافکار و مکانیک ماشین با تجربه باشه خوب در میاره. ببین چقدر اشغال میدن دست مردم هر روز خراب میشن.
یا ماشینای خارجی یه ecu تعمیر کنی یا بتونی موتورشون رو باز کنی سر در بیاری خوبه.
حالا صبح زود بیدار شدن هیچ
اگر راهی بود که میشد خودت مجبور نشی پشت دخل بشینی خوب میشد برای این کار باید کارگر زیاد بگیری که احتمال شکست خیلی میره بالا مگر این که یه مغازه بزرگ داشته باشی و یه میوه فروشی بزرگ راه بندازی و البته مشتری زیادی هم داشته باشی

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
حالا صبح زود بیدار شدن هیچ
اگر راهی بود که میشد خودت مجبور نشی پشت دخل بشینی خوب میشد برای این کار باید کارگر زیاد بگیری که احتمال شکست خیلی میره بالا مگر این که یه مغازه بزرگ داشته باشی و یه میوه فروشی بزرگ راه بندازی و البته مشتری زیادی هم داشته باشی
اینایی که میگی در طول زمان حل میشه ، یعنی کار اگر به ثبات برسه و درامد ثابت باشه یکی رو میذاره برای اون کار. اوایلش نمیشه . مهم به ثبات رسیدنه و هدفه .
برای شروع هر چیزی خاک خوری توش هست. سر کوچه ما یکی از این سوپر مارکت های بزرگ زد ولی شخصی نه از این شعبه ای ها . کل پرسونلش همه فک و فامیلن. 2 تا صندوق دار. با همونا و چند نفر دیگه کارگر. اینم یه روش هندل کردنه.

ClickHooshmand

Registered User
لایک‌ها
42
داخل سایت ما تعداد زیادی ایده هست که میتونید انتخاب کنید و سفارش بدید برای پیاده سازی

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
کار خرید و فروش عمده سیگار چطوره؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
منم دنبال همچین کاری هستم!
علتش هم اینه که از کارمندی خسته شدم! دوس دارم خودم آقای خودم باشم. هر موقع خواستم بیام..هر موقع خواستم تعطیل کنم....به نظر خودم الان پول توی شیکم مردم هست!
شما ببین مردم چقدر برای شیکم صاحاب مرده شون خرج میکنن!!!! ولی بدیش اینه که فست فود زدن سرمایه بالا میخواد....
الان تنها ایده ای که به ذهنم میرسه اینه که بری جنس بیاری بفروشی! حالا چه جنسی نمیدونم
برید اینستاگرام رو نگاه کنید..پر شده از پیج های فروشگاهی...طرف رفته کفش آورده داره میفروشه..مثل چی هم میخرن!!!
یا لوازم التحریر آورده ملت میخرن! بزنید رنگی رنگی!!! توی اینستا!

من این پست رو ۳ سال پیش زدم!
الان شغل دومم بورس هست. تقریبا ۴۰ میلیون تومن رو از تیر پارسال تا الان کردم ۱۱۱ میلیون تومن.
راضیم. البته ضرر هم داشتم در مقاطعی که بورس ریزش داشت. ولی در کل داستان ضرر نکردم

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
من این پست رو ۳ سال پیش زدم!
الان شغل دومم بورس هست. تقریبا ۴۰ میلیون تومن رو از تیر پارسال تا الان کردم ۱۱۱ میلیون تومن.
راضیم. البته ضرر هم داشتم در مقاطعی که بورس ریزش داشت. ولی در کل داستان ضرر نکردم

از قدیم گفتن پول پول میاره
شما ۴۰ میلیون دادی شده ۱۱۱ میلیون
نیومدی برات یه جا زمین می‌خریدم ۳۵ میلیون الان شده ۱۹۰ میلیون مشتری دست به نقد داره
نیاز به هیچکاریم نداشت

مشکل اینجاست اکثرا اینجا میشناسم از دوستانم . طرف کل پولش مثلا ۵ میلیون تومنه
۷ میلیون تومنه و ....
یا حتی سرمایه نداره کلا
با این پولا فقط میشه دلالی کرد اونم خیلی خورده ریز
دوستم بهم پیام داده ۲ میلیون دارم باهاش چیکار کنم

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
از قدیم گفتن پول پول میاره
شما ۴۰ میلیون دادی شده ۱۱۱ میلیون
نیومدی برات یه جا زمین می‌خریدم ۳۵ میلیون الان شده ۱۹۰ میلیون مشتری دست به نقد داره
نیاز به هیچکاریم نداشت

مشکل اینجاست اکثرا اینجا میشناسم از دوستانم . طرف کل پولش مثلا ۵ میلیون تومنه
۷ میلیون تومنه و ....
یا حتی سرمایه نداره کلا
با این پولا فقط میشه دلالی کرد اونم خیلی خورده ریز
دوستم بهم پیام داده ۲ میلیون دارم باهاش چیکار کنم

اگه شما رفیقم بودی بهم راهنمایی میکردی اره شاید اونکار رو میکردم ولی من کسی رو نداشتم که توی کار ملک باشه بهم بگه. خودمم اطلاعاتی نداشتم که کجا میشه زمین خرید اونم با ۴۰میلیون!
ولی یه رفیق داشتم توی بورس بود!
اینجوری مسیر آدم تعیین میشه.

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
اگه شما رفیقم بودی بهم راهنمایی میکردی اره شاید اونکار رو میکردم ولی من کسی رو نداشتم که توی کار ملک باشه بهم بگه. خودمم اطلاعاتی نداشتم که کجا میشه زمین خرید اونم با ۴۰میلیون!
ولی یه رفیق داشتم توی بورس بود!
اینجوری مسیر آدم تعیین میشه.

من میدونستم ولی پول نداشتم
متاسفانه دوست هم نبودیم
بازم خوبه موفق شدی

بالا