• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کجا میشه بیزینس پلن فروخت؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
سلام
من عاشی طراحی کسب و کار هستم ولی حوصله بعد اجرایی و مدیریتش رو ندارم..
کجا یا چطوری میشه طرح ها رو فروخت؟!
ترجیحا توی این قالب که مقداری از سهم رو نقد بفروشم و مقداریش هم به عنوان سرمایه گذاری در سودش پروژه سهیم باشم..
خود مشتری هم فکر نکنم بدش بیاد منم توی پروژه حضور داشتم باشم و احساس مسئولیت نسبت به ادامه پروژه و پیش برد زیر ساخت ها داشته باشم..

پ ن :
اگه یه روش محفوظ موندن امنیت و حق امتیاز بیزینس پلن پیشنهاد بدین تا بتونم با خیال راحت نمونه ارائه بدم هم ممنون میشم..

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
animated-mother-of-god-meme-smiley-emoticon-gif.1031242

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
سلام
من عاشی طراحی کسب و کار هستم ولی حوصله بعد اجرایی و مدیریتش رو ندارم..
کجا یا چطوری میشه طرح ها رو فروخت؟!
ترجیحا توی این قالب که مقداری از سهم رو نقد بفروشم و مقداریش هم به عنوان سرمایه گذاری در سودش پروژه سهیم باشم..
خود مشتری هم فکر نکنم بدش بیاد منم توی پروژه حضور داشتم باشم و احساس مسئولیت نسبت به ادامه پروژه و پیش برد زیر ساخت ها داشته باشم..

پ ن :
اگه یه روش محفوظ موندن امنیت و حق امتیاز بیزینس پلن پیشنهاد بدین تا بتونم با خیال راحت نمونه ارائه بدم هم ممنون میشم..
سلام. بنظر من اینکه ایده بدی ولی یکی دیگه اجرا کنه ، ایده خوبی نیست.
چون کسی که تا حالا طرح هاش رو اجرا نکرده معمولا طرح هاش خامه. یه طرح هزار تا چالش داره که کسی که تا حالا سابقه اجرا نداشته ، چالش هارو نمیبینه.
به نظرم اگه به کسی که قراره طرح ات رو بخره رک و پوست کنده بگی تا حالا تجربه اجرای طرحی رو نداشتی، ازت طرح ات رو نمیخره.
اکثر افراد هم دوست دارن روی ایده خودشون کار کنن، نه ایده یه نفر دیگه (مگه اینکه خیلی خاص و تضمینی باشه).
نزدیک ترین راه به چیزی که میگی اینه که تیم بشی با یک یا چند برنامه نویس، بعد چند تا طرح رو اجرا کنی و بفهمی چجوری میشه یه ایده رو پخته کرد، بعد از دو سه تا موفقیت، اونموقع میتونی بیزینس هایی که ساختی رو بفروشی تا وقتت رو نگیرن، و رو کاری که علاقه داری تمرکز کنی (طراحی کسب و کار، بدون اجرا).

اینم دو تا مثال:
- https://khunires.com . یه سایتیه که بیزینس پلن رو میفروشه، و تیم برنامه نویسی داره و خودشون برنامه نویسی میکنن اپلیکیشن رو برات.
(
ولی به نظرم مشکلش اینه که توی سایت رزومه ایده پرداز وجود نداره، من خودم اعتماد نمیکنم به همچین سایتی، مگه اینکه طرف رزومه اش رو گذاشته باشه تو سایت و ببینی سابقه موفقیت اش زیاده. (البته امتیاز بازارچه شون @khunires که به نظر خوبه (البته ایشون مدیر قبلی سایت هستن فک میکنم.). کاش رزومه رو توی سایت هم میذاشتن.)
)
- داداش یکی از دوست هام مشاور کسب و کاره، توی بیزینس پلن نویسی و ارتقای کسب و کار ، به بیزینس ها کمک میکنه. اون مشتری هاش رو اکثرا با صحبت کردن پیدا میکنه. ولی خوب تجربه کسب و کار داره، نه اینکه فقط ایده پرداز باشه.

پ.ن: احتمالا میتونی بدون داشتن تجربه ، به یه سری آدم ساده طرح هات رو بفروشی، ولی خوب به نظرم از نظر اخلاقی کار درستی نیست.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
سلام. بنظر من اینکه ایده بدی ولی یکی دیگه اجرا کنه ، ایده خوبی نیست.
چون کسی که تا حالا طرح هاش رو اجرا نکرده معمولا طرح هاش خامه. یه طرح هزار تا چالش داره که کسی که تا حالا سابقه اجرا نداشته ، چالش هارو نمیبینه.
به نظرم اگه به کسی که قراره طرح ات رو بخره رک و پوست کنده بگی تا حالا تجربه اجرای طرحی رو نداشتی، ازت طرح ات رو نمیخره.
اکثر افراد هم دوست دارن روی ایده خودشون کار کنن، نه ایده یه نفر دیگه (مگه اینکه خیلی خاص و تضمینی باشه).
نزدیک ترین راه به چیزی که میگی اینه که تیم بشی با یک یا چند برنامه نویس، بعد چند تا طرح رو اجرا کنی و بفهمی چجوری میشه یه ایده رو پخته کرد، بعد از دو سه تا موفقیت، اونموقع میتونی بیزینس هایی که ساختی رو بفروشی تا وقتت رو نگیرن، و رو کاری که علاقه داری تمرکز کنی (طراحی کسب و کار، بدون اجرا).

اینم دو تا مثال:
- https://khunires.com . یه سایتیه که بیزینس پلن رو میفروشه، و تیم برنامه نویسی داره و خودشون برنامه نویسی میکنن اپلیکیشن رو برات.
(
ولی به نظرم مشکلش اینه که توی سایت رزومه ایده پرداز وجود نداره، من خودم اعتماد نمیکنم به همچین سایتی، مگه اینکه طرف رزومه اش رو گذاشته باشه تو سایت و ببینی سابقه موفقیت اش زیاده. (البته امتیاز بازارچه شون @khunires که به نظر خوبه (البته ایشون مدیر قبلی سایت هستن فک میکنم.). کاش رزومه رو توی سایت هم میذاشتن.)
)
- داداش یکی از دوست هام مشاور کسب و کاره، توی بیزینس پلن نویسی و ارتقای کسب و کار ، به بیزینس ها کمک میکنه. اون مشتری هاش رو اکثرا با صحبت کردن پیدا میکنه. ولی خوب تجربه کسب و کار داره، نه اینکه فقط ایده پرداز باشه.

پ.ن: احتمالا میتونی بدون داشتن تجربه ، به یه سری آدم ساده طرح هات رو بفروشی، ولی خوب به نظرم از نظر اخلاقی کار درستی نیست.
مرسی.. پس ظاهرن بهترین کار حداقل در حال حاضر اینه که یه کسب و کار رو راه بندازم و بعد بفروشمش..

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
مرسی.. پس ظاهرن بهترین کار حداقل در حال حاضر اینه که یه کسب و کار رو راه بندازم و بعد بفروشمش..
آره به نظرم.
تو حوزه های دیگه هم همینطوره. مثلا توی بازی سازی، game design (طراح بازی) یه حرفه است، game developer (برنامه نویس) یه حرفه. game designer بدون اینکه چند تا بازی که طرحش زده رو اجرا کرده باشه، معمولا گیم دیزاینر خوبی نیست. یا خودش باید یکم develope (ساخت بازی) رو یاد بگیره و باهاش شروع کنه بازی بسازه تا طراحی اش تقویت شه، یا اینکه با یه دولوپر تیم بشه.
business design هم به نظرم همینطوره. یه چند تا بیزینس رو که دیزاین کنی و اجرا کنی، دیزاین ات قوی میشه.
البته پیشنهاد من اینه که تیم پیدا کنی ، چون بیزینس و استارتاپ رو تنهایی اجرا کردن خیلی خیلی سخته.
همزمان با اینکه یه بیزینس رو داری اجرا میکنی، میتونی بری با استارتاپ هایی که توی شهرک های علمی تحقیقاتی | شتاب دهنده ها هستند آشنا بشی تا یکم دید ات گسترده بشه راجع به بیزینس های مختلف.
اینا رو هم خواستی ببین (به ترتیب لینکها ایناست: بیزینس دیزاینر چه کسیه | سوال مشابه ات توی quora | کسایی که خدمات business plan بصورت فریلنسری ارائه میدند توی fiverr):

پ.ن: البته منظورم ازینکه بیزینس اجرا کنی، این نبود که به هدف فروشش اجراش کنی. منطورم این بود که اجراش کنی تا دیزاین یاد بگیری، بعد از مدتی اگه خواستی روی دیزاین تمرکز کنی، برای اینکه وقتت رو نگیره، سهمت رو (یا کل بیزینس رو) میفروشی. (البته فروش بیزینس به قیمت مناسب راحت نیست، برا همین رو این قسمت فروش اش تمرکز نکن. رو قسمت یادگیری دیزاین اش تمرکز کن. یعنی بیزینس اجرا نمیکنی که بفروشی، اجرا میکنی که دیزاین یاد بگیری.)

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
شاید اگر یه مدت بری فضاهای کار اشتراکی بشه شریک پیدا کنی یا تیم تشکیل بدی
شاید

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
شاید اگر یه مدت بری فضاهای کار اشتراکی بشه شریک پیدا کنی یا تیم تشکیل بدی
شاید
آره. چند تا راه دیگه هم هست:

- شتاب دهنده جاییه که یه سری افراد دارن رو استارتاپ هاشون کار میکنن و شتابدهنده از نظر سرمایه گذار و ... پشتیبانی شون میکنه (و مثلا 25 درصد از سهام استارتاپ رو میگیره). معمولا فضای کار اشتراکی هم دارند، یعنی تیم ها توی یه فضای مشترک دارند روی ایده هاشون کار میکنن. منظورم این نیست که آدم بره توی شتابدهنده ثبت نام کنه (که البته اون هم میشه)، ولی منظورم اینه که بره باهاشون آشنا بشه و حرف بزنه. معمولا میشه راحت رفت و با مسئول شتاب دهنده و تیم ها حرف زد (چند بار هم بری مشکلی نیست، معمولا جو اش جوری نیست که خیلی مشغول باشن و وقت نداشته باشن.).
لیست شتابدهنده ها: https://ecomotive.ir/accelerators-list/

- استارتاپ ویکند هم رویداد هاییه که افرادی که ثبت نام میکنن تیم میشن و دو سه روز روی یه طرح کار میکنن ، توی evand میشه توی رویداد هاش ثبت نام کرد:

- پیام دادن به کسایی که فعالن توی این زمینه، مثلا توی سوشیال مدیا یا اینجا:

بالا