احتمالا آمار این سایت واقعی نبوده
نمیدونم. ولی اسم سایتش رو پیدا کردم و بهش سرزدم. ولی علائمی از تقلب یافت نشد!
من خودم سعی میکنم قبلا از تبلیغ یک تست 24 ساعته بگیرم که معمولا هم مخالفت میکنند به هر حال خواستم بگم سعی کنید 24 ساعت تست بگیرید اگه خوب بود و جواب داد خوب اون یک روز هم حساب کنید و تبلیغ رو به سایت بدهید. اصلا من میگم باید تمام سایتها این فرهنگ براشون جا بیوفته که تبلیغ دهنده حق تست 24 ساعته رو داره
100درصد تایید میشه. چون خودم تجریه مستقیمی ندارم، تجربه یکی از دوستانم رو براتون میگم:
همون دوست ناموفق من! حدوداً 30روز قبل به 25تا سایت (موبایل،نرم افزار،تفریحی) ایمیل زده بود و الکی بهشون گفته بود که قصد داره در سایتشون تبلیغ کنه، ولی باید برای 24ساعت بنرش رو به صورت آزمایشی قرار بدهند. حتی گفته بود که هزینه تبلیغ برای 24ساعت رو هم به جلو پرداخت می کنه. همه اون سایتها تقریباً بعد از 48ساعت جواب داده بودند و به دوست ما گفته بودند: "امکان تست وجود ندارد" و فقط یکیشون گفته بود برای یک هفته با هزینه 8000تومان میشه تبلیغ گذاشت.
اون دفعه هم توی یک انجمن با ورودی فوق العاده گوگل بنر رو گذاشته بودم
انجمن به سرعت مطالبش ایندکس میشد و کاربرانش واقعی بودندولی روی بنر من اونقدری که من انتظار داشتم کلیک نشده بود . 21 کلیک !
میخوام بقیه دوستان هم تجربیاتشون رو بگند. چون از تجربیاتی که تا حالا عنوان شده اینطور برداشت میشه که تبلیغات در سایتها بازدهی چندانی نداره و حتی ممکنه طرف پول تبلیغی رو که داده هم در نیاره.
---------------------
راستی یه نکته مهم یادم رفت بگم!
این دوست ما در جریان ارسال ایمیل الکی به اون 25سایتی که در بالا جریانش رو گفتم، بهشون گفته بود که به نظرشون روی بنرش (که تقریباً جذاب بود و در زمینه موبایل هم بود) در مدت یک ماه چقدر ممکنه کلیک بشه؟
در پاسخ بعضی ها گفته بودند که بستگی به جذابت بنر داره و... ولی از اون 25تا سایت حدود 12تاشون که طبق آمارگیرهای موجود روزانه نزدیک به 20.000بازدید داشتند، گفته بودند در یک ماه نهایتش 2500 تا 3000 کلیک روی بنرش میشه.
چرا باید اینجوری باشه که سایتی که روزانه 20.000بازدید داره روی بنرهاش روزانه نهایت 100کلیک بشه؟
(3000کلیک در یک ماه تقسیم بر 30 روز=100کلیک در روز)
حتی خیلی ها هم که به سایتهای بزرگ و با بازدید میلیونی تبلیغ دادند، ترافیک زیادی براشون ایجاد نشده. واقعاً چرا؟