• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کجا ها واسه سایتتون تبلیغ دادید؟

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
سلام دوستان
تا حالا کجا واسه سایت یا فروشگاهتون تبلیغ دادید و مفید بوده و کدومشون مفید نبود و پولتون رو ریختید دور؟
سایت شما موضوعش چی بوده؟
کجا پیشنهاد میکنید که عمومی باشه؟ارزون؟ و مفید؟

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
نه میخواد بگه گاهی اوقات تبلیغ توی سایتای بزرگ بی نتیجه میمونه!

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
نه میخواد بگه گاهی اوقات تبلیغ توی سایتای بزرگ بی نتیجه میمونه!
خب بله
چون هدفمند نبوده
به نظر من جای که اون تبلیغ داده بدترین جای ممکن بوده
چون بیشتر وبمسترها از وبگذر استفاده میکنند و دیگه احتیاجی به سیستم مدیریت محتوا + وبلاگ ندارن:hmm:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425

newmassege

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.

یکی از دوستان ما، به یه سایت موزیک (الآن اسمش یادم نیست!) با بازدید روزانه 30.000 و الکسای زیر 1000 ایران تبلیغ داد. (البته نمیدونم آمار این سایت واقعی بود یا با تقلب کسب کرده بود اما رنک گوگل 2 بود و نزدیک به 30.000 صفحه اندیکس شده در گوگل داشت، سیستم سایتش هم Nuke بود و تعداد بازدید از هر پستش هم زیاد بود). مسئول این سایت برای نمایش یک ماهه بنر 468 در 60 در بالای سایت و در تمامی صفحات قصد داشت 45.000تومان از دوست ما بگیره که با چونه زدن و خواهش کردن!، طرف به 35.000تومان راضی شد. محتوای بنر و سایت دوست ما تفریحی بود و بنر نسبتاً جذاب بود.

حدس بزنید بعد از یک ماه نمایش بنر چه تعداد بازدید برای دوست ما فرستاد؟

کلاً 500 بازدید بدون در نظر گرفتن Ip و 350 یونیک IP !!!! و این بدبخت حتی یه دونه کالاش رو نتونست از راه تبلیغ دادن به فروش برسونه و 35000تومان هم ضرر کرد!

به نظر من تبلیغ دادن با مبلغ بالا در صورتی ممکن سود بده که:

1- کسی که تبلغ میده خودش شاپ داشته باشه. یعنی کارش همکاری در فروش نباشه و مستقیماً خودش محصولاتش رو بفروشه.

2- محصولی که قصد فروشش رو داره سود دهی بالایی داشته باشه. مثلاً از هر فروش 5000تومان سود گیرش بیاد!

دوستان این تاپیک خیلی میتونه مفید باشه. لطفاً اگه تجربه ای از تبلیغ دادن در سایت ها رو دارید، حتماً عنوان کنید.

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
احتمالا آمار این سایت واقعی نبوده
من خودم سعی میکنم قبلا از تبلیغ یک تست 24 ساعته بگیرم
که معمولا هم مخالفت میکنند
البته قصد تبلیغ داشتم واسه یک سایت دانلود که بعد از چند روز پیشنهاد خوبی واسه دامینش داشتم و واگذارش کردم
تا الان سایت خودم رو به صورت رسمی جایی تبلیغ نکردم
اون دفعه هم توی یک انجمن با ورودی فوق العاده گوگل بنر رو گذاشته بودم
انجمن به سرعت مطالبش ایندکس میشد و کاربرانش واقعی بودند
ولی روی بنر من اونقدری که من انتظار داشتم کلیک نشده بود . 21 کلیک !

به هر حال خواستم بگم سعی کنید 24 ساعت تست بگیرید اگه خوب بود و جواب داد خوب اون یک روز هم حساب کنید و تبلیغ رو به سایت بدهید
اصلا من میگم باید تمام سایتها این فرهنگ براشون جا بیوفته که تبلیغ دهنده حق تست 24 ساعته رو داره
نکته بعدی این بود که خوب ورودی گرفتن از گوگل ملاک خوبی واسه تبلیغ دادن نیست

منتظر تجربیات دیگر عزیزان هستیم

newmassege

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
احتمالا آمار این سایت واقعی نبوده
نمیدونم. ولی اسم سایتش رو پیدا کردم و بهش سرزدم. ولی علائمی از تقلب یافت نشد!

من خودم سعی میکنم قبلا از تبلیغ یک تست 24 ساعته بگیرم که معمولا هم مخالفت میکنند به هر حال خواستم بگم سعی کنید 24 ساعت تست بگیرید اگه خوب بود و جواب داد خوب اون یک روز هم حساب کنید و تبلیغ رو به سایت بدهید. اصلا من میگم باید تمام سایتها این فرهنگ براشون جا بیوفته که تبلیغ دهنده حق تست 24 ساعته رو داره
100درصد تایید میشه. چون خودم تجریه مستقیمی ندارم، تجربه یکی از دوستانم رو براتون میگم:
همون دوست ناموفق من! حدوداً 30روز قبل به 25تا سایت (موبایل،نرم افزار،تفریحی) ایمیل زده بود و الکی بهشون گفته بود که قصد داره در سایتشون تبلیغ کنه، ولی باید برای 24ساعت بنرش رو به صورت آزمایشی قرار بدهند. حتی گفته بود که هزینه تبلیغ برای 24ساعت رو هم به جلو پرداخت می کنه. همه اون سایتها تقریباً بعد از 48ساعت جواب داده بودند و به دوست ما گفته بودند: "امکان تست وجود ندارد" و فقط یکیشون گفته بود برای یک هفته با هزینه 8000تومان میشه تبلیغ گذاشت.

اون دفعه هم توی یک انجمن با ورودی فوق العاده گوگل بنر رو گذاشته بودم
انجمن به سرعت مطالبش ایندکس میشد و کاربرانش واقعی بودندولی روی بنر من اونقدری که من انتظار داشتم کلیک نشده بود . 21 کلیک !
میخوام بقیه دوستان هم تجربیاتشون رو بگند. چون از تجربیاتی که تا حالا عنوان شده اینطور برداشت میشه که تبلیغات در سایتها بازدهی چندانی نداره و حتی ممکنه طرف پول تبلیغی رو که داده هم در نیاره.

---------------------

راستی یه نکته مهم یادم رفت بگم!
این دوست ما در جریان ارسال ایمیل الکی به اون 25سایتی که در بالا جریانش رو گفتم، بهشون گفته بود که به نظرشون روی بنرش (که تقریباً جذاب بود و در زمینه موبایل هم بود) در مدت یک ماه چقدر ممکنه کلیک بشه؟
در پاسخ بعضی ها گفته بودند که بستگی به جذابت بنر داره و... ولی از اون 25تا سایت حدود 12تاشون که طبق آمارگیرهای موجود روزانه نزدیک به 20.000بازدید داشتند، گفته بودند در یک ماه نهایتش 2500 تا 3000 کلیک روی بنرش میشه.

چرا باید اینجوری باشه که سایتی که روزانه 20.000بازدید داره روی بنرهاش روزانه نهایت 100کلیک بشه؟
(3000کلیک در یک ماه تقسیم بر 30 روز=100کلیک در روز)

حتی خیلی ها هم که به سایتهای بزرگ و با بازدید میلیونی تبلیغ دادند، ترافیک زیادی براشون ایجاد نشده. واقعاً چرا؟

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
نمیدونم. ولی اسم سایتش رو پیدا کردم و بهش سرزدم. ولی علائمی از تقلب یافت نشد!

100درصد تایید میشه. چون خودم تجریه مستقیمی ندارم، تجربه یکی از دوستانم رو براتون میگم:
همون دوست ناموفق من! حدوداً 30روز قبل به 25تا سایت (موبایل،نرم افزار،تفریحی) ایمیل زده بود و الکی بهشون گفته بود که قصد داره در سایتشون تبلیغ کنه، ولی باید برای 24ساعت بنرش رو به صورت آزمایشی قرار بدهند. حتی گفته بود که هزینه تبلیغ برای 24ساعت رو هم به جلو پرداخت می کنه. همه اون سایتها تقریباً بعد از 48ساعت جواب داده بودند و به دوست ما گفته بودند: "امکان تست وجود ندارد" و فقط یکیشون گفته بود برای یک هفته با هزینه 8000تومان میشه تبلیغ گذاشت.

میخوام بقیه دوستان هم تجربیاتشون رو بگند. چون از تجربیاتی که تا حالا عنوان شده اینطور برداشت میشه که تبلیغات در سایتها بازدهی چندانی نداره و حتی ممکنه طرف پول تبلیغی رو که داده هم در نیاره.

---------------------

راستی یه نکته مهم یادم رفت بگم!
این دوست ما در جریان ارسال ایمیل الکی به اون 25سایتی که در بالا جریانش رو گفتم، بهشون گفته بود که به نظرشون روی بنرش (که تقریباً جذاب بود و در زمینه موبایل هم بود) در مدت یک ماه چقدر ممکنه کلیک بشه؟
در پاسخ بعضی ها گفته بودند که بستگی به جذابت بنر داره و... ولی از اون 25تا سایت حدود 12تاشون که طبق آمارگیرهای موجود روزانه نزدیک به 20.000بازدید داشتند، گفته بودند در یک ماه نهایتش 2500 تا 3000 کلیک روی بنرش میشه.

چرا باید اینجوری باشه که سایتی که روزانه 20.000بازدید داره روی بنرهاش روزانه نهایت 100کلیک بشه؟
(3000کلیک در یک ماه تقسیم بر 30 روز=100کلیک در روز)

حتی خیلی ها هم که به سایتهای بزرگ و با بازدید میلیونی تبلیغ دادند، ترافیک زیادی براشون ایجاد نشده. واقعاً چرا؟

سلام
در مورد مطلبی که بولد کردم!
خودتون رو جای صاحب وبسایت هم بزارین!
برای یه صاحب وبسایت نمیارزه حالا به خاطر مثلاً 2000 تومن یه روز بره بنر بزاره و برداره و ...
خدافظ

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538

سلام
خب بستگی به محل قرار گیری بنر و جذابیت بنر و امار واقعی سایت ها داره.
همچنین ویزیتور مهم تر از ویزیت هست.
خدانگهدار

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
سلام
در مورد مطلبی که بولد کردم!
خودتون رو جای صاحب وبسایت هم بزارین!
برای یه صاحب وبسایت نمیارزه حالا به خاطر مثلاً 2000 تومن یه روز بره بنر بزاره و برداره و ...
خدافظ

ببینید این جای بحث داره
عموماً به سایتی های این پیشنهاد داده میشه(شخصاً که خودم اینطوری هستم) که نسبت به آمار سایت شک داریم
نه یک سایت معروف !
وقتی بنده یک سایت داشته باشم و رتبه آلکسا ایران 200 هست مثلاً
و تمام IP ها و آمار و ارقامم واقعی هست برای اینکه بتوانم منبع درآمدی داشته باشم باید به تبلیغ کننده حق بدهم که بخواد یک روز هم که شده تست کنه و اگه رازی بود 29 روز دیگه رو بخره
تازه به نظر من (درست یا غلط بودنش رو نمیدونم) یک بنری جدیدی که توی سایتی که کاربران ثابت با آمار بازدید بالا دارد و برای روز اول قرار داده میشه تعداد افرادی که کلیک روی بنر انجام میدهند بسیار زیاد هست که 50% حس کنجکاوی اونها باعث میشه کلیک کنن مثل همین PT وقتی یه تبلیغ جدید میگذاره
پس میشه نتیجه گرفت حتی تعداد کلیک ها توی روز اول هم زیاد هست و حتی اون 24 ساعت تست نه تنها به ضرر وبمستر هست بلکه به سودش هم قطعاً می باشد
مگر اینکه بر خلاف این باشد و آمار بازدید از سایتش غیر واقعی باشد

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
در ضمن من شخصاً ترجیح میدهم در سایتی تبلیغ بدهم که کمترین بنر گذاشته باشه
که این دیگه قطعاً شانس کلیک کردن رو خیلی میبره بالا
بعضی سایت ها رو من دیدم اینقدر بنر میزارن که آدم دیگه رغبت نمیکنه سایت رو باز کنه :wacko:

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
ببینید این جای بحث داره
عموماً به سایتی های این پیشنهاد داده میشه(شخصاً که خودم اینطوری هستم) که نسبت به آمار سایت شک داریم
نه یک سایت معروف !
وقتی بنده یک سایت داشته باشم و رتبه آلکسا ایران 200 هست مثلاً
و تمام IP ها و آمار و ارقامم واقعی هست برای اینکه بتوانم منبع درآمدی داشته باشم باید به تبلیغ کننده حق بدهم که بخواد یک روز هم که شده تست کنه و اگه رازی بود 29 روز دیگه رو بخره
تازه به نظر من (درست یا غلط بودنش رو نمیدونم) یک بنری جدیدی که توی سایتی که کاربران ثابت با آمار بازدید بالا دارد و برای روز اول قرار داده میشه تعداد افرادی که کلیک روی بنر انجام میدهند بسیار زیاد هست که 50% حس کنجکاوی اونها باعث میشه کلیک کنن مثل همین PT وقتی یه تبلیغ جدید میگذاره
پس میشه نتیجه گرفت حتی تعداد کلیک ها توی روز اول هم زیاد هست و حتی اون 24 ساعت تست نه تنها به ضرر وبمستر هست بلکه به سودش هم قطعاً می باشد
مگر اینکه بر خلاف این باشد و آمار بازدید از سایتش غیر واقعی باشد

سلام
خب بعضیا براشون نمیصرفه کمتر از هفتگی بزارن!
به هر حال هر کس یه جوره دیگه :)

در ضمن من شخصاً ترجیح میدهم در سایتی تبلیغ بدهم که کمترین بنر گذاشته باشه
که این دیگه قطعاً شانس کلیک کردن رو خیلی میبره بالا
بعضی سایت ها رو من دیدم اینقدر بنر میزارن که آدم دیگه رغبت نمیکنه سایت رو باز کنه :wacko:

آره دقیقاً این خودش یه نکته هست. چون هر صفحه/سایت با یه بازدید مشخص تا یه سطح مشخلم پتانسیل داره برای کلیک خوردن روبی تبلیغاتش.
حالا تو بیاید بنر هارو زیاد کنی ، درسته که پتانسیل کلیک خوردن زیاد میشه! ولی بنرها از یه تعداد که بیشتر بشه این پتانسیل رشد نمیکنه و کلیک بشدت خور کم میشه رو هر بنر.
خدافظ

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
فکر نمیکنم گذاشتن کد تبلیغ اینقدر سخت باشه که طرف واسش نصرفه کمتر از یک هفته بنر رو بذاره

بالا