• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدامیک ادامه استفاده از آندروید یا آیفون 4؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام
من چند وقته تو فکر اینم که گوشیمو عوض کنم الان حدود 8 ماهی هست که دیزایر اچ دی دارم و از آندرویید هم راضیم. از گوشیم هم همینطور (اولش از اندازه بزرگش می نالیدم ولی الان خیلی حال میکنم با این اندازه صفحه)
حالا میخواستم ببینم کسی تجربه اینو داشته که اول گوشی آندرویدی داشته باشه بعد آیفون بخره و راضی باشه؟در کل همین گوشی رو نگه دارم یا یه آندروییدی بهتر بخرم یا اینکه آیفون بگیرم؟

نمیدونم میتونم با صفحه کوچک آیفون کنار بیام یا نه.

بعد یه سوال دیگه هم داشتم راسته که بدنه آیفون خیلی خیلی خیلی زود خش میگیره؟ مثلا روی دیزایر اچ دیم هنوز حتی 1 خط هم نیست محافظ صفحه نداره خود گوشی هم بدون محافظ و کیفه. آیفون رو اگه همینجوری نگه دارم خط میوفته روش یا اون خط ها به دلیل استفاده نامناسب بوده؟ (در کل کسی ام که حواسم به گوشیم خیلی هست که ضربه نخوره)

از اینکه منو راهنمایی می کنید، بسیار بسیار متشکرم

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
سلام
اگه اختلاف قیمت براتون اهمیت نداره بدون شک به iOS مهاجرت کنین...

صفحه آیفون با اینکه کوچکتره ولی بالاترین رزولوشن رو بین گوشی ها داره

در مورد خط و خش هم انواع و اقسام محافظ ها برای آیفون هست که حتما خودتون دیدین ٫ با اونها راحت می شه از خط و خش افتادن جلوگیری کرد

sleep2

Registered User
لایک‌ها
10
عزیز من خودم قبلا نکسوس اس داشتم بعد رفتم ایپاد ۴ خریدم اصلا خوشم نیومد از صفحش احساس می کردم توی زندانم :دی دوباره رفتم سراغ اندروید با صفحه نمایش بزرگتر:دی
حتی بهترین اپلیکیشن ها ایپاد هم تاثیر نداشت! در کل موضوع سلیفه هست

Sent from my LG-P920 using Tapatalk

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام
اگه اختلاف قیمت براتون اهمیت نداره بدون شک به iOS مهاجرت کنین...

صفحه آیفون با اینکه کوچکتره ولی بالاترین رزولوشن رو بین گوشی ها داره

در مورد خط و خش هم انواع و اقسام محافظ ها برای آیفون هست که حتما خودتون دیدین ٫ با اونها راحت می شه از خط و خش افتادن جلوگیری کرد

مرسی پارسا خان.
آخه من زیاد از محافظ و این چیزا خوشم نمیاد، بدون محافظ خش افتادنش قطعیه؟ جنس بدنش مثل دیزایر اچ دی نیست که به این راحتی ها خط نیوفته؟

عزیز من خودم قبلا نکسوس اس داشتم بعد رفتم ایپاد ۴ خریدم اصلا خوشم نیومد از صفحش احساس می کردم توی زندانم :دی دوباره رفتم سراغ اندروید با صفحه نمایش بزرگتر:دی
حتی بهترین اپلیکیشن ها ایپاد هم تاثیر نداشت! در کل موضوع سلیفه هست

Sent from my LG-P920 using Tapatalk

منم تو همین موندم، اخه اختلاف قیمتش هم خیلی زیاده میخوام مطمئن باشم از خرید نه خرج الکی کنم بعد پشیمون بشم :(

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
مرسی پارسا خان.
آخه من زیاد از محافظ و این چیزا خوشم نمیاد، بدون محافظ خش افتادنش قطعیه؟ جنس بدنش مثل دیزایر اچ دی نیست که به این راحتی ها خط نیوفته؟

منم تو همین موندم، اخه اختلاف قیمتش هم خیلی زیاده میخوام مطمئن باشم از خرید نه خرج الکی کنم بعد پشیمون بشم :(

الان حضور ذهن ندارم دیزایر اچدی بدنه اش چه جنسی بود ولی آره من تا حالا آیفونی ندیدم خط و خش نداشته باشه :دی
محافظ های فانتزی خیلی قشنگی هست برای آیفون ٫‌ یه نگاه به AppleStore بنداز حتما خوشت میاد :دی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
الان حضور ذهن ندارم دیزایر اچدی بدنه اش چه جنسی بود ولی آره من تا حالا آیفونی ندیدم خط و خش نداشته باشه :دی
محافظ های فانتزی خیلی قشنگی هست برای آیفون ٫‌ یه نگاه به AppleStore بنداز حتما خوشت میاد :دی

مرسی....

poorya_2

Registered User
لایک‌ها
1,014
در مورد سیستم عامل با اون دوستمون موافق هستم کاملا سلیقه ای هست بعضی ها با اندروید حال میکنن بعضی ها با ios

خود من شخصا ios رو بیشتر میپسندم

بالا