سلام رفقای عزیز
دو اموزشگاه مد نظرم هست
سفیر
کانون زبان ایران
ممنون میشم اگر تجربه ایی دارید بفرمایید
ارادت
دو اموزشگاه مد نظرم هست
سفیر
کانون زبان ایران
ممنون میشم اگر تجربه ایی دارید بفرمایید
ارادت
سلام...با سلام
اگه انتخاب گزینه سومی هم براتون محیا است
یک تحقیقی هم در مورد آموزشگاه دکتر منوچهرزاده انجام بدید سبک و شیوه اختصاصی خودشون رو دارن
پیج اینستاگرامشون هم فعاله
سلام...
با اجازهی صاب تاپیک...
شما خودتون دورههای این آقا رو تجربه کردید و جواب گرفتید؟
عزیز شما اگه رشته تحصیلی تون مرتبط با زبان انگلیسی بود قطعا این حرف رو نمی زدید.چند نکته رو در خصوص آموختن زبان انگلیسی عرض کنم که قطعا برایتان مفید خواهد بود:
1) زبان یک وسیله است و این بستگی به شما دارد که از این وسیله برای چه کاری می خواهید استفاده کنید. عده ای به صورت تفننی زبان جدیدی را یاد می گیرند، عده ای برای تجارت و عده ای هم برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر و مهاجرت تحصیلی به دانشگاه های خارجی
2) اگر قصدتان ادامه تحصیل در دانشگاه های خارجی است باید مشخص کنید که در چه رشته، مقطع، کشور و دانشگاهی می خواهید اینکار را انجام دهید. یک دانشجوی دکتری حقوق قطعا باید زبان انگلیسی خیلی بهتری نسبت به یک دانشجوی دکتری فیزیک اتمی داشته باشد. این برتری زبانی نمود بیشتری در خصوص کشور مورد مهاجرت و رنک دانشگاه شما پیدا می کند. مثلا، اکثر دانشگاه های برتر جهان در آمریکا هستند. بنابراین مهاجرت تحصیلی به دانشگاه های خوب آمریکا سطح زبانی بالاتری را نسبت به دیگر کشورها می خواهد.
3) باید بدانید که انگلیسی یک زبان واژه محور است. طی چند قرن گذشته به دلایل مختلف گرامر این زبان به شدت ساده شده اما هر روز واژگان بیشتری به آن افزوده می شود. فرآیند یادگیری واژه هم خیلی زمان بر است. اینگونه نیست که با رفتن به کلاس زبان و تدریس بشود سطح واژگانی شما را افزایش داد، اما در کلاس های زبان می شود ظرف یک سال زبان آموز را به حد بسیار خوبی در زمینه گرامر زبان انگلیسی رساند.
اخیرا که از روی علاقه با آموزشگاه های زبان جهت تدریس همکاری می کنم متوجه شده ام که اکثر زبان آموزان در حد معقولی واژه بلدند اما گرامر ضعیفی دارند. مثلا دانش آموزی دارم که هفت سال است دارد جهت یادگیری زبان به موسسه می رود اما اکثر جملاتش از لحاظ دستوری ناصحیح است. بعد موسسه هنوز برایش برنامه چیده که آقا شما هنوز باید چند سال دیگر هم کلاس بیایی، در صورتی که من به این بنده خدا بارها گفته ام که مشکل تو "گرامر" است.
خلاصه که ما در دیگر رشته ها چیزی به اسم "متد آموزشی" نداریم. مثلا در دانشکده فنی و مهندسی نیامده اند رشته جدیدی به عنوان "آموزش برق قدرت" ایجاد کنند، اما جهت پول در آوردن آمده اند رشته ای به نام "آموزش زبان انگلیسی" ایجاد کرده اند و هر روز هم در مدح و ستایش "به روز ترین متد آموزشی زبان" می گویند که کلهم دروغ و جفنگیات است.
از آن طرف هم "موسسه" قرار نیست کار خاصی برای زبان آموز بکند. زبان آموز نهایتا هفته ای 3 ساعت می خواهد در کلاس حضور پیدا کند. خب در زمان باقی مانده چه می کند؟ چند ساعتش را صرف زبان انگلیسی می کند.
در مجموع، هر دو موسسه خوشنام هستند. قطعا تفاوت هایی با هم دارند، اما تشخیص تفاوت هایشان کار شما نیست. به نظرم فرزندتان را چند سالی به همین موسسات بفرستید و سپس روی گرامرش کار کنید.