• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدام تبلت ؟

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام
با توجه به اختلاف قیمتی حدودا 230 تومن بین این دو تبلت کدوم پیشنهاد میکنید؟
موارد مصرف :
1- اینترنت
2- استفاده از اپلیکیشن ها
3- گیم مهم نیست اینکه حالا گیم خفن اجرا بشه و ...... نه !
4- اینکه صفحه لمسی خیلی روان و نرم باشه مهمه !

iPad 2 16GB (Wi-Fi) - Black
قیمت: 750,000 تومان

تبلت ViewPad 10s Wi-Fi‎
قیمت: 510,000 تومان

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
سلام.
اگه برای اینترنته خیلی استفاده دارید چون iPad فلش ساپورت نمیکنه ممکنه تو بعضی از سایت ها اذیت بشید اما در کل فوق العاده هست.از همه نظر.
بعدش هم به نظرم Galaxy tab خوبه...
جواب میده.

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
تشکر از راهنمایی، یه سوال مهم آیا چیز.پی.... بروی Galaxt tab 10.1 ست میشه؟ توی گوگل در انجمنهای موبایل گشتم همه میگن "آیا مشکلش حل شد؟" مگه مشکل داشت؟ کلا این نسخه آندروید که بروی تبلت ها هست با تنظیم اون کانکشن مشکل دارند؟

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
بنظرم iPad2 از همه لحاظ سرتره
اگه میتونی ایپد رو بخر .از لحاظ کیفیت ، سخت افزار ، سیستم عامل ، اپلیکیشن و ... خیلی از تبلتهای دیگه سرتره.البته تنها رقیبش گالکسی تب میتونه باشه

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
بنظرم iPad2 از همه لحاظ سرتره
اگه میتونی ایپد رو بخر .از لحاظ کیفیت ، سخت افزار ، سیستم عامل ، اپلیکیشن و ... خیلی از تبلتهای دیگه سرتره.البته تنها رقیبش گالکسی تب میتونه باشه

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
دوستانی که تبلت 10.1 از ایران تهیه کردند برچسب گارانتی مال کدوم شرکت؟ خود مایکروتل وارد کرده ؟
یه سوال دیگه هم داشتم، خوندن کتاب با تبلت خسته کننده هست؟ و آیا تبلت ها (نمیدونم آیپد یا گالاکسی) برنامه دارند که مثل کیندل آمازون صفحه بدون نور یا نور خیلی کم بشه موقع خوندن کتاب؟
الان بین تبلت گالاکسی 10.1 و آیپد2 موندم ! Viewsonic بیخیال شدم ولی بین این دو تا موندم قیمت هم مثل هم هست.

شاه شبکه

Registered User
لایک‌ها
14
دوستانی که تبلت 10.1 از ایران تهیه کردند برچسب گارانتی مال کدوم شرکت؟ خود مایکروتل وارد کرده ؟
یه سوال دیگه هم داشتم، خوندن کتاب با تبلت خسته کننده هست؟ و آیا تبلت ها (نمیدونم آیپد یا گالاکسی) برنامه دارند که مثل کیندل آمازون صفحه بدون نور یا نور خیلی کم بشه موقع خوندن کتاب؟
الان بین تبلت گالاکسی 10.1 و آیپد2 موندم ! Viewsonic بیخیال شدم ولی بین این دو تا موندم قیمت هم مثل هم هست.
acer iconia هم تبلت خوبی است که قییمتش تقربیا همان اندازه است !

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دوستان نمیدونید این تبلت 5 اینچ سامسونگ کی قراره بیاد galaxy player. خوبیش اینه جمعو جوره بعد gps هم داره , من منتظر اینم بیاد بگیرم.
بعد این سوال منم هست , چیز پیز میز روی تبلتهای سامسونگ ست میشه؟

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
acer iconia هم تبلت خوبی است که قییمتش تقربیا همان اندازه است !

دوستان نمیدونید این تبلت 5 اینچ سامسونگ کی قراره بیاد galaxy player. خوبیش اینه جمعو جوره بعد gps هم داره , من منتظر اینم بیاد بگیرم.
بعد این سوال منم هست , چیز پیز میز روی تبلتهای سامسونگ ست میشه؟
شما استفاده کردید؟ من شنیدم داغ میکنه، اگر کسی استفاده کرده آمار این تبلت رو هم بده خوب میشه. مزیت بزرگش داشتن پورت یو.اس.پی هست.
این سوال لطفا یکی که کار کرده جوای بده

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
شما استفاده کردید؟ من شنیدم داغ میکنه، اگر کسی استفاده کرده آمار این تبلت رو هم بده خوب میشه. مزیت بزرگش داشتن پورت یو.اس.پی هست.
این سوال لطفا یکی که کار کرده جوای بده
من با ایپاد استفاده کردم. کلا وایرلس باطری رو میخوره , حالا با وی پی ان یا بدون اون فکر نکنم فرقی بکنه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
کسی نگفت گالاکسی تب چیز پیز ان روش ست میشه یا نه؟؟ بابا ماشالا همه اینجا تبلت بازن مثلا !!

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
سلام گرامی
ما اینپست را بااستفاده از تبلت ایسر ایکونیا میزنیم
اگر موارد مورد نظر شما همان است که فرمودید ایکونیا تبلت خوبی است ما اول یک گاکسی تب 7 اینچ داشتیم که اندازه صفحه نمایش در هنگام خواندن بعضی کتب ازار دهنده بود بنابراین رو اوردیم به تبلت ۱۰ اینچ ولی چون اصولا این زمان را برای خرید یک تبلت واقعی مناسب نمیدانیم تصمیم گرفتیم زیادبرای خریدمان هزینه نکنیم بنابر این وقتی یکی از دوستان سازگار ارقام خبر فروش زبر قیمت ایسر را به نمایندگی را داددست به کار شدیم و 32 گیگ را با قیمت 610 خریدیم و الان هم را راضی هستیم شما هم اگر قیمت برایتان مهم نیست به دو گزینه فکر کنید اول تبلتهای ویندوزی بعد سامسونگ وگرنه ما که از ایسر راضی هستیم جدا کتابخوانی و وبگردی با تبلت 10 اینچ چیز دیگری است
یا حق

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
کسی نگفت گالاکسی تب چیز پیز ان روش ست میشه یا نه؟؟ بابا ماشالا همه اینجا تبلت بازن مثلا !!

سلام قربان
کلیه تبلتهای اندرویدی قابلیت نصب چیز پی ان را دارند
یا حق

avaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظرتون بهترین تبلت تو بازار چیه که کامل کار لب تابو انجام بده و دوربین خوبی هم داشته باشه

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
تبلت icoo دارم
درجه 1 چین
cpu 1.6دوهسته ای
رم 1
7 اینچ
سیم کارت نمیخوره
قیمت 600
آکبند