• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدام رشته / المشاورة

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
سلام
چند تا سئوال دارم و در موردش نظر میخوام. و برای اینکه نظراتتون موثر تر باشه ممنون میشم بگید که تجربه ای در تحصیل در رشته ها و مواردی که میگم دارید یا نه.

1. فردی قصد ورود به دانشگاه داره و میخواد بعد از فارغ التحصیل شدن ، کسب و کاری برای خودش راه بندازه. دقیقاً مشخص نیست چه کسب و کاری، اما احتمالا کاری در زمینه ی خدمات. مثل صادرات و واردات یا تبلیغات یا امثال اینها. شاید بخواد در این رشته کارشناسیشو بگیره و برای ارشد بره به خارج از کشور. و شاید اون بیزینسی که گفتم در زمینه ی خدماته رو بخواد در خارج از کشور راه بندازه. حالا سئوالم اینه که کدوم رشته و کدوم گرایش میتونه برای این فرد کاربردی تر باشه. کدوم رشته به این شخص کمک میکنه که بهتر بتونه عملکردهای داخلی و ارتباطات خارجی شرکتش رو مدیریت کنه
فلواقع هدفِ ابتدایی ورود به دانشگاه به جهت گرفتن فوق دیپلم و لیسانس، هدف ثانویه خروج از کشور برای ادامه ی تحصیل و گرفتن مدرک فوق لیسانس ، و سپس هدف ثالثیه این است که اگر بتواند در آن کشور ِ جنایتخوار و آشگال ماندگار بشود و کار آفرینی بکند. نه اینکه بگردد به دنبال کار و کار هم گیرش نیاید و درمانده و مستاصل بشود و نداند چه خاکی بر سرش بریزد.

ejtemae_icon.jpg
eghtesad_icon.jpg
ertebatateejtemaey_icon.jpg
modiriatdolaty_icon.jpg
ModiriatBazarganiK.jpg
modiriat_icon.jpg
modiriyate-khas.jpg
modiriyate-sanati.jpg
یا رشته ها و گرایشات دیگر...

2. این رشته هایی که نام بردم، کدومش بازار کار بهتری داره؟ (این پرسش ارتباطی به اون شخصی که در سئوال 1 در موردش حرف زدم نداره)

3. الان برای ورود به دانشگاه آزاد، کنکور هنوز پابرجاست؟ برای دانشگاه پیام نور چطور؟ راهی برای دخولِ آسان به دانشگاه آزاد وجود داره؟

4. فردی که دیپلمش رو در رشته های فنی گرفته (بدون پیش دانشگاهی) ، چجوری میتونه وارد دانشگاه آزاد بشه؟ باید ابتدا در مراکز بزرگسالان، پیش دانشگاهی رو بگذرونه؟

تشکرات منگنز

Last edited:

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
چه بخش سوت و کوری
Just_Cuz_06.gif

Anybody here?

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
تنها رشته ای که من می شناسم که در همه جای دنیا (‌حتی ایران ) جذب و استخدام داره ، رشته پرستاری هست .
یه جستجو کنید متوجه می شید

برای یکی از دوستان من ( که لیسانس داشت ) دعوت نامه هم اومده بود ( برای ادامه تحصیل و کار )

الان تهران به هیچ عنوان جذب نیروی دولتی نداره بغیر از رشته پرستاری

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
تنها رشته ای که من می شناسم که در همه جای دنیا (‌حتی ایران ) جذب و استخدام داره ، رشته پرستاری هست .
یه جستجو کنید متوجه می شید

برای یکی از دوستان من ( که لیسانس داشت ) دعوت نامه هم اومده بود ( برای ادامه تحصیل و کار )

الان تهران به هیچ عنوان جذب نیروی دولتی نداره بغیر از رشته پرستاری
آخه هدف چیز دیگه ایه
هدف ، تجارتِ شخصیه ، و میخواد در مسیری تحصیل کنه که تحصیلش به تجارتش در آینده کمک کنه. اگر بخواد کاری انجام بده با علم آمیخته باشه

و ضمناً روحیاتِ فرد مذکور سازگار نیست با پرستاری و مسائل درمانی

به هر حال ممنون از نظرت
rose3.gif

بالا