• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدام رشته تحصیلی بهتره؟

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
سلام دوستان..یه سوال داشتم.بنظر شما کدوم رشته بهتره؟

مهندسی صنایع

مهندسی IT(فناوری اطلاعات)

میخوام با تمام جزئیات و زیرشاخه و موقعیت شغلی و و در مورد دروسش و آینده این رشته و همه چیزش برام بگیم..ممنون:)

منتظرم:)

ببخشید اگه یه تاپیک جدا زدم چون اینطور بیشتر جلب توجه میکنه و من خیلی به جواب این سوال نیاز دارم..:)

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان..یه سوال داشتم.بنظر شما کدوم رشته بهتره؟

مهندسی صنایع

مهندسی IT(فناوری اطلاعات)

میخوام با تمام جزئیات و زیرشاخه و موقعیت شغلی و و در مورد دروسش و آینده این رشته و همه چیزش برام بگیم..ممنون:)

منتظرم:)

ببخشید اگه یه تاپیک جدا زدم چون اینطور بیشتر جلب توجه میکنه و من خیلی به جواب این سوال نیاز دارم..:)

در مقطع کارشناسی یا ارشد؟ مقطعش رو بفرمایید تا من زیر گرایش ها و دروسش رو بتون بگم.
در کل من می تونم به طور خلاصه بگم در داخل کشور صنایع و اگر قصد عزیمت به خارج از کشور دارید IT
در حال حاضر با یک مطالعه سطحی تو روزنامه ها متوجه می شید از هر 4 5 رشته فقط 2 3 تاش خورده مهندس صنایع .
تا 20 ساله دیگه هم هنوز این رشته این پتانسیل رو داره این رو یکی از اساتید صنایع می گفت.
صنایع رشته آسون تر و ملموس تری هم هست و آدم ازش لذت می بره.
ولی در کل من یه پیشنهاد دارم براتون اگر از نظر مالی مشکلی ندارید شما مهندسی صنایع رو در دانشگاه بخونید و برای IT برید موسسه بین المللی اپتک ثبت نام کنید www.aptech.ir دوره هاش سه ساله هست و اگر منابعی که در این دوره ها درس میدن رو ملاحضه بفرمایید متوجه می شید که زمین تا آسمون با چیزی که در دانشگاه تدریس می شه فرق داره و واقعاً از سطح بالایی هم برخودار هست و تمام دروس هم به زبان انگلیسی هست. درسته هزینش کمی بالاست ولی ارزشش رو داره چون شما فردا هم یک مهندس صنایع هستید با قابلیت های مدیریتی وشم اقتصادی و از لحاظ فناوری اطلاعات که نقش به سزایی هم تو صنایع ایفا می کنه کلی مهارت دارید . یعنی مطمئن باشید در آینده هیچ مشکلی برای کار نخواهید داشت.

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
در مقطع کارشناسی یا ارشد؟ مقطعش رو بفرمایید تا من زیر گرایش ها و دروسش رو بتون بگم.
در کل من می تونم به طور خلاصه بگم در داخل کشور صنایع و اگر قصد عزیمت به خارج از کشور دارید IT
در حال حاضر با یک مطالعه سطحی تو روزنامه ها متوجه می شید از هر 4 5 رشته فقط 2 3 تاش خورده مهندس صنایع .
تا 20 ساله دیگه هم هنوز این رشته این پتانسیل رو داره این رو یکی از اساتید صنایع می گفت.
صنایع رشته آسون تر و ملموس تری هم هست و آدم ازش لذت می بره.
ولی در کل من یه پیشنهاد دارم براتون اگر از نظر مالی مشکلی ندارید شما مهندسی صنایع رو در دانشگاه بخونید و برای IT برید موسسه بین المللی اپتک ثبت نام کنید www.aptech.ir دوره هاش سه ساله هست و اگر منابعی که در این دوره ها درس میدن رو ملاحضه بفرمایید متوجه می شید که زمین تا آسمون با چیزی که در دانشگاه تدریس می شه فرق داره و واقعاً از سطح بالایی هم برخودار هست و تمام دروس هم به زبان انگلیسی هست. درسته هزینش کمی بالاست ولی ارزشش رو داره چون شما فردا هم یک مهندس صنایع هستید با قابلیت های مدیریتی وشم اقتصادی و از لحاظ فناوری اطلاعات که نقش به سزایی هم تو صنایع ایفا می کنه کلی مهارت دارید . یعنی مطمئن باشید در آینده هیچ مشکلی برای کار نخواهید داشت.
در مقطع کارشناسی لطفا...:)

مرسی بابت توضیحات خوبی که دادی..علی الحساب 50% جواب رو گرفتم..:)

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
در مقطع کارشناسی لطفا...:)

مرسی بابت توضیحات خوبی که دادی..علی الحساب 50% جواب رو گرفتم..:)

در رابطه با گرایش هم تقریباً تحلیل سیستم ها و تولید صنعتی با هم یکی هستند اما می شه گفت تحلیل سیستم ها کمی بیشتر به IT هم می خوره. ولی اینجوری که استادمون می گفت تحلیل سیستم ها سرتره.
دروسشون هم به شرح زیر هست:
دروس مشترک در گرایش های مختلف مهندسی صنایع:

ریاضی- معادلات دیفرانسیل – برنامه نویسی کامپیوتر – محاسبات عددی – فیزیک – شیمی عمومی – مبانی مهندسی برق با آزمایشگاه – اقتصاد مهندسی – نقشه کشی صنعتی – استاتیک و مقاومت مصالح - علم مواد - اقتصاد عمومی – اصول حسابداری و هزینه یابی – ارزیابی کارو زمان – طرح ریزی واحد های صنعتی – برنامه ریزی و کنترل تولید وموجودی ها – کنترل پروژه – کنترل کیفیت آماری – تحقیق در عملیات – روش های تولید – تئوری احتمالات و کاربرد های آن – آمار مهندسی – آزمایشگاه اندازه گیری دقیق – کارگاه ماشین ابزار – کارگاه عمومی جوش – کارگاه ریخته گری

دروس تخصصی تولید صنعتی:

زبان تخصصی-پروژه طراحی ایجاد صنایع- مهندسی فاکتور های انسانی- برنامه ریزی تولید- برنامه ریزی تولید و کنترل موجودی ها- کاربرد کامپیوتر در مهندسی صنایع- برنامه ریزی نگهداری و تعمیرات- اصول مدیرت و تئوری سازمان-پروژه- کار اموزی

دروس تخصصی تحلیل سیستم ها:

زبان تخصصی- برنامه ریزی حمل ونقل- اصول شبیه سازی- تحلیل سیستمها- کاربرد کامپیوتر در مهندسی صنایع- اصول مدیریت و تئوری سازمان – سیستمهای اطلاعاتی و کنترل مدیریت- پروژه- کارآموز

همون طور که می بینی گرایش های مهندسی صنایع در کارشناسی زیاد تفاوت آنچنانی ندارند. البته دو گرایش دیگه هم هست یعنی تکنولوژی صنعتی و ایمنی صنعتی که اصلاً به نظر من اینارو نمی شه به عنوان صنایع به حساب آورد.
در مورد شغل هم , اگر قرار باشد برای مدیریت بخش تولید یک واحد صنعتی بین مهندسی مکانیک, برق و صنایع که دارای شرایط مساوی هستند یک نفر را انتخاب کرده مهندس صنایع اولویت اول را دارد بنابر این این رشته از نظر بازار کار مشکلی ندارد.
اگر به مدیریت علاقه داری و شم اقتصادی هم داری و کمی هم دوست داری از کارای فنی سردر بیاری این رشته واقعاً رشته خوب و دوست داشتنیه .
تازه اگر اون دوره های اپتک رو هم نخواستی بری اگر در کنار این رشته یه زبان برنامه نویسی و کمی هم کارای شبکه بشینی خودت یاد بگیری دیگه عالی می شه .چون این رشته زیاد رشته سختی نیست در کنارش می تونی خیلی کارا بکنی .
اما در مورد رشته فناوری اطلاعات:

دروس اصلی این رشته عبارتند از : ریاضیات گسسته - مبانی کامیپوتر و برنامه سازی Pascal - ساختمان داده ها - مدارهای منطقی - معماری کامپیوتر - برنامه سازی پیشرفته - سیستم های عامل - نظریه زبان ها و - ماشین ها - اصول طراحی پایگاه داده ها - طراحی الگوریتم ها - شبکه های کامپیوتری (۱) - شبکه های کامپیوتری (۲) - مبانی الکترونیک و دیجیتال - هوش مصنوعی - اقتصاد مهندسی - اصول و مبانی مدیریت - آزمایشگاه شبکه - آزمایشگاه پایگاه داده ها - ارائه مطالب علمی و فنی - زبان تخصصی - آزمایشگاه سیستم عامل - جمعا ۶۱ واحد
دروس تخصصی این رشته عبارتند از : مبانی فناوری اطلاعات - مهندسی فناوری اطلاعات (۱) - مهندسی فناوری اطلاعات (۲)- تجارت الکترونیکی - مدیریت و کنترل پروژه های فناوری - مدیریت استراتژیک فناوری اطلاعات - تحقیق در عملیات - گرافیک کامپیوتری - سیستم های چند رسانه ای- پروژه فناوری اطلاعات - کارآموزی - جمعا ۲۹ واحد
اما دروس اختیاری این رشته که شامل ۹ واحد اختیاری هستند عبارتند از : مدیریت نگهداری اطلاعات در فناوری - سیستم های خبره و تصمیم یار - مدیریت رفتار سازمانی - تعامل انسان و کامپیوتر - مباحث نو در فناوری اطلاعات - سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) - شبیه سازی کامیپوتری - طراحی و پیاده سازی کتابخانه الکترونیکی - بهینه سازی کاربردی - نرم افزارهای توزیع شده

در مجموع واقعاً اگر به IT علاقه داری رشته فناوری اطلاعات هم رشته نو وخوبیه اما زیاد وضعیت کاریه مناسبی نداره چون خیلی از فارغ التحصیل هاش رو دیدم فکر می کنم یه برنامه نویس ساده بهتر می تونه درآمد داشته باشه. حالا البته شاید من در مورد فناوری اطلاعات دارم اشتباه می کنم . امیدوارم یه فناوری اطلاعاتی هم پیدا بشه که از کم و کیف این رشته شما رو مطلع کنه.

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
مرسی..بابا دمت گرم خیلی ارت درسته ایول...مرسی و مرسی و مرسی که وقتت رو واسه من گذاشتی دمت گرم...:)

پس با این حساب طبق حرف شما و افراد دیگه ای که باهاشون صحبت کردم رشته مهندسی صنایع بهتره و بازار کار بیتری داره و اینده بهتری...درسته؟خب من همینو انتخاب میکنم..:)

باز هم تشکرات فراوان..:)
اگه عمری باقی بود در بخش زبان جبران میکنم:)

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
مرسی..بابا دمت گرم خیلی ارت درسته ایول...مرسی و مرسی و مرسی که وقتت رو واسه من گذاشتی دمت گرم...:)

پس با این حساب طبق حرف شما و افراد دیگه ای که باهاشون صحبت کردم رشته مهندسی صنایع بهتره و بازار کار بیتری داره و اینده بهتری...درسته؟خب من همینو انتخاب میکنم..:)

باز هم تشکرات فراوان..:)
اگه عمری باقی بود در بخش زبان جبران میکنم:)

خیلی مخلصیم وظیفه بود. انشالا که راه درستی رو انتخاب کنی و موفق باشی درش.

بالا