به نظر من آدم از رشته های نظری با پیش دانشگاهی وارد دانشگا بشه خیلی خوبه منم خیلی پشیمونم که با مدرک فنی وارد دانشگاه شدم تو دانشگاه فقط دارم جبرانی پاس میکنم آخرشم مدرک کارشناسی ناپیوسته ای که میگیرم مهندسی تکنولوژی نرم افزار میدن که به هیچ دردی نمیخوره
من هم همین راه رو رفت و پشیمون هم نیستم. چون فضای هنرستان و تعداد درس هایی که باید پاس می کردیم خیلی بهتر از دبیرستان بود. چون یک سال رو توی پیش دانشگاهی هدر ندادم. چون کنکور به مراتب راحت تر و ساده تری نسبت به مبارزه ی چند میلیونی رشته های نظری داشتیم.
البته توی کاردانی و کارشناسی چند واحد پیش نیاز اضافه هم پاس کردم. و اینکه کنکور ما اول کاردانی هست و یهو نمی ریم کارشناسی.
ولی کلاً فکر می کنم مزایای فنی و حرفه ای بیشتر از نظری هست.
دانشگاه کاردانی باید شرکت کنی
بعد یه کنکور دیگه به اسم کاردانی به کارشناسی
بعد مدرک ناقص
از اون طرف مشکل دروس ریاضی و فیزیک لنگ می زنی
بله؛ یهو نرفتیم توی کارشناسی. ولی می دونی اونا که یهو میرن کارشناسی، رقابت چند میلیون نفری دارن؟ می دونی اونا میشن کارشناس فلان رشته و ما مهندس رشته خودمون هستیم؟
مدرک ناقص رو متوجه نشدم یعنی چی؟
ریاضی من توی دانشگاه همیشه بد بوده. ولی بچه های ریاضی فیزیک هم که با من مهندسی نرم افزار خوندن هم بدتر از من بودن. یکی شون می گفت توی دبیرستان ریاضی و دو سه تا درس دیگه رو افتاده بوده و خود دبیرستان واسش تبصره و... زدن و قبولش کردن و بهش مدرک دادن.
کلاً ربطی به فنی بودن نداره. مشکل از ماست که شب امتحان می خونیم.