• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدام زبان برای "من"خوب است ؟ php , java , asp.net

almaweb.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام دوستان عزیز
اصلا بحث مقایسه زبان ها نیست !

فقط میخوام شرایطمو بگم کا راهنماییم کنید

من میخوام فقط تحت "وب" کار کنم و بیشتر هم در زمینه cms اختصاصی میخوام فعالیت کنم و پروژه های بزرگ
و همچنین برنامه نویسی ios , android

خب

این ها نیازمند یادگیری چند زبان هستند
دوستان چندین سوال دارم و واقا ممنووون میشم اگه وقت گرانبهاتونو بزارید و من و خیلی های دیگرو راهنمایی کنید

سوال » (برای جواب فطق شماره سوالو بنویسید و جواب بدید ! )

1- با جاوا مگه نمیشه تحت وب نوشت ؟ پس چرا همه asp و php رو انتخاب میکنند ؟
2- با C#‎ میشه اندروید رو بهمون قدرت جاوا نوشت ؟
3- پس اگه C#‎ یاد بگیرم میتونم ASP و اندروید رو باهم انجام بدم ؟
4- بعد از یاد گرفتن C#‎ خیلی زمان میبره تا asp.net رو یاد بگیرم ؟
5- برای یادگیری asp باید اول سی شارپ و بعد asp رو یادگرفت که دو بخش هست ! ولی php به تنهایی هست و آیا یادگیری php سریع تر و بهتر نیست ؟
6- تو مقایسه ها سایت های خارجی asp و C#‎ واقا حرفی واسه گفتن نداشتن در مقابل php و java علت چیه ؟
7- استخدام ! asp یا php ؟ کدام حقوق بیشتر میدن و شرکت های معتبر که حقوق خوبی میدن بیشتر به کدام زبان است ؟
8- سورس !! مهمترین ! منابع یادگیری برای C#‎ , asp بیشتر است یا php ؟
9- در نهایت یک زبان را پیشنهاد کنید که جذاب و شیرین نیز باشد و البته منطقی ! گیر های الکی نداشته باشه و اعصاب خورد کن نباشه !

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
من اون سوالایی که بتونم جواب منطقی بدم به نظر خودم البته رو میگم البته شاید بعضیاش یا همش اشتباه باشه :D
1- با جاوا مگه نمیشه تحت وب نوشت ؟ پس چرا همه ASP و PHP رو انتخاب میکنند ؟
معلومه که میشه ساخت ! سایت هایی که با JAVA ساخته میشن با پسوند jsp. قابل شناسایی هستن که مخفف (JAVA Server Page) هست. زبان چندان غیر معمولی هم اون طور که شما میگید نیست ! شما با وارد کردن کلمه filetype:jsp تو جستجوگر گوگل میتونید ببینید بالای یک میلیارد صفحه با پسوند jsp. فقط تو گوگل لیست شده ! ضمن اینکه نمونه های موفقی از سایت های ایرانی داریم که با jsp نوشته شدن، یکیش همین شهر خبر معروف که اینروزا بازارش گرم شده ...
2- با C#‎ میشه اندروید رو بهمون قدرت جاوا نوشت ؟
من زیاد در این باره اطلاع ندارم یه سرچ زدم با این سایت ها آشنا شدم http://www.dot42.com/ و http://xamarin.com/ios که فکر کنم جواب سوالتون توش باشه با این حال وقتی ابزارهای قدرتمندی مثل android stdio یا intellij یا eclipse و... هست که با یه jdk و sdk یه محیط راحت برنامه نویسی برای شما فراهم میکنه چرا خودتونو آزار بدید !
3- پس اگه C#‎ یاد بگیرم میتونم ASP و اندروید رو باهم انجام بدم ؟
شما خب جاوا رو یاد بگیر ! تحت همه چی هم برنامه نویسی کن، البته یه نکته رو فراموش نباید کرد درسته که #C از خانواده زبان C هست ولی شباهت های فوق العاده زیادی با JAVA داره.
4- بعد از یاد گرفتن C#‎ خیلی زمان میبره تا asp.net رو یاد بگیرم ؟
بستگی داره منظورتون از زمان چیه، یادگیری یه زبان یه بخشه، بدست آوردن تجربه یه بخشه کسی که صرفا یه زبان برنامه نویسی رو بلد باشه ملاک خوبی برای سنجش نیست، تجربه خیلی مهمه که خیلی سخت به دست میاد و باید واقعا علاقع داشته باشید.
5- برای یادگیری asp باید اول سی شارپ و بعد asp رو یادگرفت که دو بخش هست ! ولی php به تنهایی هست و آیا یادگیری php سریع تر و بهتر نیست ؟
اول که ASP با ASP.NET تفاوت های خاص خودش رو داره، شما اول باید #C رو یاد بگیرید بعد از اون چندان سخت نیست یاد گیری ASP.NET ولی بعد از اون به قول خودتون هم میتونید برای وب هم برای پی سی و حتی گسترده تر برای موبایل های هوشمند برنامه نویسی کنید. درسته پی اچ پی فوق العاده آسون تره یادگیریش چون با بیسیک ترین اطلاعات اگر کمی ذوق داشته باشید میتونید نیاز هاتونو برآورده کنید، به طور مثال پی اچ پی شما رو مجبور نمیکنه برای شروع از شی گرایی استفاده کنید که برای کسایی که دارن تازه یاد میگیرن این زبون رو اگر مبحث شی گرایی رو بخوان یاد بگیرن فوق العاده پیچیده هست در صورتی که زبونی مثل #C رو اصلا به عنوان یکی از مزایاش شی گرایی اون معرفی می کنن... البته باید بدونی پروژه هایی در سطح دانشگاه های بزرگ خارجی ایجاد شده که قابلیت کامپایل شدن و اجرای PHP روی سیستم های رایانه ای شخصی فراهم کرده البته به شخصه خودم تجربه ای ندارم ولی دیدم که مثلا cometchat که یک پلتفرم حرفه ای برای ایجاد نوار گفتگو در سایت ها هست و به صورت ماژولار رو سایت ها سوار میشه با همین قابلیت یک مسنجر برای مشتریانش با همین روش ساخته.
6- تو مقایسه ها سایت های خارجی asp و C#‎ واقا حرفی واسه گفتن نداشتن در مقابل php و java علت چیه ؟
مبنای مقایسه چی بوده؟ اصن مقایسه این ASP.NET با PHP نادرسته ! ASP.NET یک تکنولوژی محسوب میشه و PHP یک زبان اسکریپت نویسی اصن ربطی به هم ندارن، من پی اچ پی کارم ولی به هیچ عنوان این حرفو قبول ندارم ! این دو مقایسه اشتباه هست، هر یک از این زبان ها و تکنولوژی هایی که نام بردید مزایای خاص خودشو داره. که موجب محبوبیتشون شده .
7- استخدام ! asp یا php ؟ کدام حقوق بیشتر میدن و شرکت های معتبر که حقوق خوبی میدن بیشتر به کدام زبان است ؟
این نیاز به سوال نداره نیازمندی های روزنامه ها رو یه نگاه بنداز!
8- سورس !! مهمترین ! منابع یادگیری برای C#‎ , asp بیشتر است یا php ؟
ببین رک میگم، اگر میخوای برنامه نویس خوبی باشی به هر زبونی اصلا هم فرقی نمیکنه، زبان انگلیسی رو خوب یاد بگیر، به طوریکه انگلیسی رو واقعا روان و بدون مشکل بتونی ترجمه کنی ! شاید مسخره باشه حرفم برات اما وقتی یکم جلو بری میبینی که هر منبعی که بخوای از امنیت اطلاعات گرفته تا آموزش برنامه نویسی و ... به زبان انگلیسی و در مقاله های واقعا حرفه ای قابل دستیابی هست و اگر بخوای بروز باشی باید حتما انگلیسیت خوب باشه، اصن حرفه ای هم نباشی انگلیسیت خوب باشه می تونی تو سایت های مرجعی مثل stackoverflow و... سوالتو مطرح کنی، در کمترین زمان افراد مختلف با سطوح علمی گوناگون جواب سوال و مشکلت رو میدن و هیچ توقعی هم ازت ندارن و واقعا از کاری که میکنن یعنی کمک به مطرح کننده پرسش لذت میبرن. البته نمونه ایرانی هم هست، و حتی منابع ایرانی اما باور کن به بروز بودن منابع خارجی نمیرسه برای PHPو هم ASP.NET منبع خارجی مثل w3schools.com هست.
9- در نهایت یک زبان را پیشنهاد کنید که جذاب و شیرین نیز باشد و البته منطقی ! گیر های الکی نداشته باشه و اعصاب خورد کن نباشه !
PHP فهمش ساده هست.
ولی IDE رسمی براش وجود نداره یعنی اساسش همون اسکریپتینگ هست.
PHP منابع فارسی خوبی هم داره با این حال.
ASP.NET هم یه Visual Stdio رو میشه گفت یه IDE خیلی قدرتمنده
ولی برای کار کردن باهاش باید یه زبون دات نتی رو حداقل بلد باشی دیگه...
منبع هم داره به فارسی ولی نه به اندازه PHP

اکثر سایت های دولتی و سازمانی با ASP.NET نوشته شدن اگر توجه داشته باشید
و اکثر سایت های شرکتی و پرتالی با PHP دلیلش هم مشخصه اگر آدم باهوشی باشید و با **** دانشگاهی ایران اشنا باشید :دی

Last edited:

almaweb.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
واقا ممنونم واقا
از این همه وقتی که گذاشتید
خیلی مفید بوذن و حتما استفاده خواهم کرد
نظر خودم اینکه همون جاوا رو یاد بگیرم
هم اندروید رو دارم هم تحت وب و هم ویندوز !
بنظرم بهتر از سی شارپ باشه (برای من)

بالا