• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدام سیستم‌عامل همراه از نظر کار با فایل‌های آفیس (خصوصا اکسل) و ویرایش آن‌ها شبیه‌تر به ویندوز است؟

کدام سیستم‌عامل همراه از نظر کار با فایل‌های آفیس (خصوصا اکسل) و ویرایش آن‌ها شبیه‌تر به ویندوز است؟

• Android

Votes: 0 0.0%
  • BlackBerry OS

• iOS

• Symbian

• Windows Mobile

• Total voters
    1

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
سلام دوستان

خیلی از افرادی که گوشی همراه می‌خرن، استفاده‌هایی فراتر از صحبت کردن و پیام فرستادن با اون در نظر دارن. کار کردن با فایل‌های Microsoft Office یکی از این استفاده هاست که خصوصا در سفر و جاهایی که دسترسی به کامپیوتر و لپ تاپ راحت نیست خیلی به درد می‌خوره.

در این تاپیک سوال من اینه که اگر کارکردن با فایل های آفیس مثل اکسل برای فرد مهم باشه، کدوم سیستم‌عامل می تونه بهتر کار اونو راه بندازه.

تا چند سال پیش که خبری از آی‌او‌اس و اندروید نبود، قطعا تنها گزینه «ویندوز موبایل» بود که از هر جهت شبیه‌ترین سیستم‌عامل به ویندوز بود. اما الان با تنوع سیستم‌عامل‌ها شاید دیگه ویندوز (یعنی ویندوز فون) گزینه اصلی نباشه.

من تجربه زیادی با کارکردن با سیستم عامل ها ندارم، به همین دلیل از دوستان عزیز می‌خوام تجربه شون رو به اشتراک بذارن.
تو گزینه‌های نظرسنجی ویندوز مویایل و سیمبین رو هم قرار دادم، چون احتمال دادم (با وجود قدیمی بودن) شانسی برای برنده شدن شون وجود داشته باشه. (الیته فکر کنم رقابت اصلی بین ویندوز فون، آی‌اواس و اندروید باشه!)

یه نکته اینکه ممکنه برای یک سیستم‌عامل خاص چند نرم افزار کار با فایل های آفیس وجود داشته باشه که در این صورت کارکرد بهترین نرم افزار رو درنظر بگیرید و نام اون رو در قسمت نظرات مطرح کنید.

از همه شما متشکرم.

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
سلام بزرگوار
قطعا ویندوز فون شک نکنید

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
سلام
ساده و مختصر بخوام بگم
وينفون

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام بزرگوار
قطعا ویندوز فون شک نکنید
ممنونم از شما دوستان عزیزم.
آیا نرم افزار های پیش فرض نصب شده روی ویندوز فون، بهترین نرم افزار برای کار با فایل های آفیس هستند یا نرم افزار های بهتری هم وجود داره برای این کار.
و یه سوال دیگه، اینکه برای سیستم عامل اندروید کدام نرم افزار برای کار با فایل های آفیس بهتر و شبیه تر به ویندوز است؟
مجددا ممنونم از شما

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
ممنونم از شما دوستان عزیزم.
آیا نرم افزار های پیش فرض نصب شده روی ویندوز فون، بهترین نرم افزار برای کار با فایل های آفیس هستند یا نرم افزار های بهتری هم وجود داره برای این کار.
و یه سوال دیگه، اینکه برای سیستم عامل اندروید کدام نرم افزار برای کار با فایل های آفیس بهتر و شبیه تر به ویندوز است؟
مجددا ممنونم از شما

بله نرم افزار پیش فرض سیستم عامل ویندوزفون
خود مایکروسافت نرم افزار office mobile رو برای اندروید عرضه کرده که شما میتونین از google play دانلودش کنین

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
بله نرم افزار پیش فرض سیستم عامل ویندوزفون
خود مایکروسافت نرم افزار office mobile رو برای اندروید عرضه کرده که شما میتونین از google play دانلودش کنین
آیا این نرم افزار office mobile که مایکروسافت برای اندروید عرضه کرده، به اندازه نرم افزار پیش فرض ویندوز فون کارایی نداره؟ چه تفاوت هایی دارن؟
بازم ممنونم دوست من.

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
آیا این نرم افزار office mobile که مایکروسافت برای اندروید عرضه کرده، به اندازه نرم افزار پیش فرض ویندوز فون کارایی نداره؟ چه تفاوت هایی دارن؟
بازم ممنونم دوست من.
وینفون عالیه. به خصوص امکانات وان درایو که می تونید به اسنادتون در همه جا دسترسی داشته باشید.
آفیس ویندوزفون به اندازه کافی خوبه.
من که راضی بودم و بارها شده مطالبی رو که روی PC نوشته بودم رو فراموش کردم و بعد با گوشیم کار ها رو انجام دادم یا کاملشون کردم.
اگر هم برای آفیس می خواین 1520 گزینه مناسبیه

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
بازم ممنونم دوست من.

بزرگوار ما که گوشی بازی زیاد میکنیم، جفتشونو روی پرچمدارای دو سیستم عامل تست کردیم. تفاوت بسیار جزیی توی روونی و رابط کاربری و مچ بودن با سیستم عامل! همین! از لحاظ کارآیی حداقل برای من که ۰.۰۰۰۱٪ هم تفاوتی نمیکرد. ازین جهت نگران نباشید. درهرصورت اگه الان گوشی اندروید خوبی رو دارین اصلا فقط بخاطر این مساله سمت وینفون نیاین که کمبود اپلیکیشن حسابی اذیتتون میکنه.

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
بزرگوار ما که گوشی بازی زیاد میکنیم، جفتشونو روی پرچمدارای دو سیستم عامل تست کردیم. تفاوت بسیار جزیی توی روونی و رابط کاربری و مچ بودن با سیستم عامل! همین! از لحاظ کارآیی حداقل برای من که ۰.۰۰۰۱٪ هم تفاوتی نمیکرد. ازین جهت نگران نباشید. درهرصورت اگه الان گوشی اندروید خوبی رو دارین اصلا فقط بخاطر این مساله سمت وینفون نیاین که کمبود اپلیکیشن حسابی اذیتتون میکنه.
کمبود اپلیکیشن؟!!
دقیقا از چی صحبت می کنید شما؟!!
یه سر به استور بزنید:
http://www.windowsphone.com/en-us/store
فکر نکنم با ویندوزفون کار کرده باشید!

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
کمبود اپلیکیشن؟!!
دقیقا از چی صحبت می کنید شما؟!!
یه سر به استور بزنید:
http://www.windowsphone.com/en-us/store
فکر نکنم با ویندوزفون کار کرده باشید!

داداش من لومیا 720 920 925 1020 و دو تا 1520 داشتم الانم یه 1520 دارم!!!!!!!!!!!!!!!!
الان شما یه چیزشکن ویندوزفون که مث سری های اندروید و iOS کل سیستم و تیونل منه و مجانی باشه به من معرفی کنین

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
hide.me
من یکی از مدیرای سایت ویندورفون سنتر هستم.Rohollah
در ضمن خیلی راحت میشه یک سرور اختصاصی هم ساخت که فقط کافیه پولش رو روی 5 نفر تقسیم کنی تا فقط با نفری 5 تومن بهترین سرویس رو داشته باشی!!!!!

بالا