• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدام سیستم بیشترین نزدیکی را به این جزئیات دارد

ahmad_rhmy

Registered User
لایک‌ها
4
قابلیتهای مورد نظر :

تنظیم اتوماتیک کلیه اجزای صفحه برای رزلوشنهای مختلف که هیچ چیزی در ضفحه به هم نریزد حداقل رزلوشن 800*600

1 - قابلیت تعریف بی نهایت نویسنده با تعین سطح دسترسی به تک تک قسمت های سایت

الف _ ثبت مشخصات هر نویسنده با جزئیات زیر :

نام و نام خانوادگی نویسنده

ایمیل نویسنده

وب سایت شخصی نویسنده

عکس نویسنده

شماره موبایل نویسنده

شماره ثابت اضطراری نویسنده

تحصیلات نویسنده

که البته تعدادی از این گزینه ها در صفحه ای از سایت ( برای هر نویسنده یک صفحه ) نمایش داده شود و مورد استفاده آن این است که نام نویسنده در انتهای هر خبری که درج می کند نمایش داده شده و به این صفحه لینک شود

2 - تعریف بی نهایت شاخه و زیر شاخه به صورت نامحدود به طور چند لایه حداقل 3 لایه : منظور منو های سایت می باشد که برای مثال شاخه اخبارسیاسی دارای تعدادی زیر شاخه می باشد و هر کدام از این زیر شاخه ها خود دارای تعدادی زیر شاخه دیگر بوده و آنها نیز دارای زیر شاخه های دیگر باشند

3 - لود خیلی سریع صفحات سایت طوری که پس از کلیک در سرعت دایل آپ در کمتر از 5 ثانیه کاربر اصل خبر را مشاهده نموده و در ادامه تصاویر و تبلیغات و دیگر قسمت ها لود شوند که البته کل این فریاند بیشتر از 12 ثانیه به طول نینجامد

4 - قابلیت rss 2 و یا xml برای هر دسته خبری به صورت مجزا

5 - نسخه قابل چاپ برای هر خبر و مشاهده آن قبل از چاپ

6 - ارسال خبر به ایمل دوستان برای هر خبر ( کد گرافیکی )

7 - نمایش تاریخ و ساعت ارسال و نمایش تعداد دفعات بازدید هر خبر در انتهای آن

8 - نمایش تیترتعدادی از خبرهای همان دسته ( تعداد قابل تنظیم بوسیله ادمین باشد ) در انتهای صفخه ای که خبر در آن به صورت کامل نمایش داده می شود

9 - نمایش خطی مسیر خبر در بالای خبر : برای مثال - سیاسی __ شورای حکام ____ قعطنامه ها ____ ایران

10- قابلیت افزودن اظهار نظر برای هر خبر و عدم آن ( کد گرافیکی )

11 - نمایش تاریخ شمسی به این صورت در بالای سایت پنج شنبه 20 اسفند 1386 و تارخ میلادی

12 - جستجوی معمولی و جستجوی پیشرفته ( که بتواند در تک تک کلمات سایت و یا تیتر اخبار و یا نظرات و تمامی این قسمت ها جستجو کند - همچنین بر اساس تارخ مثلا از تارخ 1/1/86 تا تارخ 3/3/86 و بر اساس دسته بندی خبر ها و بر اساس نویسنده ها )

13- برای ارسال هر خبر چند قالب خاص و اختصاصی وجود داشته باشد مثلا 1 - قالب با امکان 4 عکس 2 - قالب با امکان 2 عکس بزرگ و 2 عکس کوچک 3 قالب با امکان ارسال 5 عکس کوچک البته ابن ها مثال می باشند منظور این است که سایت با نوع چیدمان این قالب های خبری سازگاری تمام داشته باشد و خبر ها بر فرض مثال همگی به صورت 1 عکس و بعد تمامی متن نباشند که این خسته کننده می باشد

14 - در قسمت بالای سایت تعداد کل اخبار - تعداد اخبار امروز و تعداد اخبار دیروز را درج کند

15 - آرشیو بر اساس نام نویسندگان و همزمان تارخ و همزمان نوع دسته بندی مطالب یعنی کاربر بتواند تمامی این سه را با هم به کار گیرد و مخلوط کند.

16 - قسمت متا تگ و متا نیم و تیتر سایت از منوی مدیر قابل دسترس باشد

17 -نمایش آمار کامل برای مدیریت سایت ( تعداد نطرات - تعداد ارسال هر نویسنده - تعداد بازدید های سایت بر اساس ip - تعداد خبرهای دریافت شده از کابران عادی - تعداد خبر های منتظر تائید و جزئیات مهم دیگر ) و مختصر در صفحه اصلی و همچنین نمایش تیتر پر بازدید ترین اخبار در جایی از صفحه اصلی (مثلا 10 خبر پر بازدید ) و همچنین قرار دادن قسمتی در پنل مدیریت برای افزودن کد آمارگیری سایت های دیگر مانند webgozar و غیره ( کدهای جاوا و شبیه به آن )

18 - درج خلاصه کوتاه - و ادامه کامل خبر یعنی که خبر در صفحه اصلی با مطلب کوتاهی باشد و بعد در صورت کلیک کل خبر با عکسهای آن نمایان شود

19 نمایش عکس کوچک در کنار تیتر خبر و خلاصه آن ( که البته این عکس باید در هنگام ارسال خبر مشخص شود )

20 - سیستم تبلیغات :

سیستم قابلیت کنترل با این مقادیر را داشته باشد

تعداد کلیک روی هر لینک - دفعات نمایش برای هر تبلیغ - زمان هر تبلیغ و یا اعمال هر سه و یا تک تک به صورت مجزا

در ضمن سیستم تبلیغات هماهنگ با دسته های خبری باشد یعنی کاربر تبلیغات بتواند مشخص کند که تبلیغاتش در هنگام نمایش چه دسته ای از اخبار نمایش داده شود که البته قسمت های دیگر هم قابل مشخص شدن باشد مثلا تبلیغات در صفحه اصلی خود به چند شاخه تقسیم شود مثلا بالای صفحه کنار صفحه و یا پایین صفخه

در تبلیغات ip کلیک کننده و ساعت و تاریخ کلیک ثبت شود که در آمار برای کاربر یا ادمین قابل نمایش باشد

لوگوهای فلش در تبلیغات بنری ساپورت شود

هر کاربر بتواند به صورت مجزا اکانت تبلیغات داشته و تبلیغات متنی و گرافیکی خود را خود وارد نموده ( upload ) و قسمت های مورد نظر خود را برای نمایش انتخاب نماید و در صورت اجازه ادمین سایت ، کاربر بتواند آمار تبلیغات خود را مشاهده نماید بدیهی است که پس از وارد نمودن تبلیغات بوسیله کاربر تائید مدیر سایت لازم و ضروری می باشد همینطور پس از هر ویرایش

21 - دریافت خبر از بازدید کنندگان به همراه عکس مربوط به آن خبر

22 - قسمتی برای ثبت نام سایت های همکار - دارای دسته بندی و نمایش به صورت تصادفی ( مثلا 10 عدد ) در منویی در کنار تمامی صفحات سایت ( تائید مدیر )

23 - وضع قانون لینک برای کلمات در متن خبر ها : یعنی اینکه بتوان مشخص کرد که در صورتی که در هر قسمت از متن خبر که کلمه مشخصی مثلا - مجلس - آمد این کلمه خود به خود به جایی مثلا سایت مجلس لینک شود که البته این کلمات قابل تعریف و ویرایش به تعداد نامحدود برای مدیر سایت باشد .

24 چند رنگه بودن سایت برای کاربران ( قابل انتخاب ) و طراحی قالب گرافیکی سبک و زیبا ( خیلی سبک )

عشق مدرن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول از همه از اینکه کاملا هر گزینه رو مشخص کردید تشکر میکنم چون همونطور که میدونید بسیاری از افراد میان مینویسن کدوم سیستم قشنگه یا حرفه ایه و غیره بدون اینکه موارد مورد نظر خودشون رو مشخص کنن

دوم باید بگم هیچ سیستم مدیریت محتوایی نیست که به صورت اوریجینال بتونه هر خواسته هر فردی رو براورده کنه چون در اون صورت باید ملیون گزینه درش قرار بگیره و علاوه بر اون مجانی بودنش هم غیر ممکنه در نتیجه هر سیستمی میتونه کارهایی بکنه و با دست کاری کم یا زیاد در اون میشه کار های دلخواه رو انجام داد که بهش میگن کاستومایزیشن

سوم اینکه چون من با زوپس آشنایی دارم چیزایی که در مورد زوپس مینویسم 99 درصد قطعی بدونید ولی در مورد بقیه سیستم ها یا اصلا اطلاع ندارم و یا کم و متوسط میدونم
و اما در مورد موارد مورد نظر شما:

1- دسترسی در زوپس به طور کامل قابل انجامه و از این نظر هیچ مشکل یا دست کاری لازم نیست

در مورد نویسنده شما باید تصمیم بگیرید و مقداری روش کار کنید. چندین روش وجود داره مثلا
1-1- یکی میتونه استفاده از یه ماژول به نام smart profile برای ساختن پروفایل نویسنده ها و استفاده از ماژول news برای اخبار باشه
1-2- یکی دیگه میتونه استفاده از ماژول article باشه که در خودش میشه نویسنده تعریف کرد.
میتونید دمو های اون رو در سایت های امضای من ببینید

2- این گزینه میتونه در زوپس هم با ماژول news و هم با article انجام بشه

3- این مساله به نوع طراحی قالب شما برمیگرده مثلا در صورت داشتن یه ایمیج لوگو حجم لود اون اهمیت داره همچنین به سی پی یو و رم سرور هم مربوط میشه

4- فکر میکنم در همه سیستم ها این دو تا وجود دارن و علاوه بر اونها atom هم هست
5- بازم در هر سیستمی این وجود داره
6- مانند 5
7- مانند قبلی در هر سیستمی تعداد بازدید خبر و ساعت و تاریخ ارسال و رای دادن به خبر وجود داره
8- تعدادی خبر در دسته به چه صورت نمایش داده بشه؟ خبر های مربوط یا خبر های جدید یا خبر های پر بازدید؟ این گزینه کم و زیاد در سیستم ها هست ممکنه به این ریزی وجود نداشته باشه در زوپس شما میتونی خبر های جدید رو داشته باشی ولی خبر های جدید در یک دسته خبری نیاز به کار کاستوم داره
9- در ماژول article وجود داره در ماژول news فقط دسته آخر رو مینویسه ولی میشه با یکم کار کاستوم کاری کرد که همه دسته های والد رو هم بنویسه

10- هر سیستمی نظر دادن رو داره ولی غیر فعال کردن اون برای یه خبر در زوپس فعلا ممکن نیست و نیاز به کار کاستوم زیادی برای انجامش هست اگه این مورد خیلی برات مهمه بهتره زوپس رو کنار بزاری

11- در زوپس قابل انجامه شما میخوای تاریخ میلادی هم در کنار تاریخ شمسی نمایش داده بشه؟ در این صورت نیاز به تغییر بسیار کوچکی در تمپلیت داری
12- جستجو در زوپس به این ریزی که شما میگی در ماژول news وجود ندراه در ماژول article کمی وجود داره میتونی مقدارش رو در سایت های امضام ببینی اگه این مورد هم برات خیلی اهمیت داره بهتره زوپس رو کنار بزاری

13- این گزینه امکان پیشرفته ای محسوب میشه و در ماژول article قابل انجامه البته قابل ها آماده نیستن و شما باید خودت زحمت بکشی و قالب ها رو بسازی و قرار بدی پس نیاز به آشنایی و کار داری

14- قابل انجام است
15- آرشیو بر اساس نویسنده و تاریخ وجود داره ولی توام با هم نه در ضمن آرشیو تاریخ هجری وجود نداره و آرشیو میلادیه اگه این موارد برات مهم هستن من MT رو پیشنهاد میکنم که به نظرم بهترین آرشیو رو داره

16- در زوپس در ماژول news شما میتونی متا برای هر خبر و نام سایت رو تعیین کنی
17- در زوپس و ماژول اخبار وجود داره و آمار کامل خبر ها رو میتونی داشته باشی همچنین گذاشتن چند خبر پر بازدید یا دارای بیشتری رای و غیره

18- وجود دارد
19- گذاشتن عکس در اخبار زوپس به صورت فانکشنال وجود نداره و باید دستی این کارو بکنی ( البته در نسخه بعدی ماژول اخبار تا دو سه ماه دیگه این گزینه به همراه خیلی موارد دیگه قرار خواهد گرفت)
20- سیستم تبلیغات به صورت کامل بر اساس کلیک یا بازدید وجود داره البته اینکه هماهنگ با دسته خبری نمایش داده بشه ممکنه ولی نیاز به کار کاستوم سازی داره. لوگوی فلش ساپورت میشه. اکونت تبلیغ برای هر کاربر وجود داره و تبلیغات و آمار اون رو میتونه بگیره میتونه لینک تبلیغ یا تصویر رو اگه مدیر اجازه داده باشه عوش کنه و غیره
21- ارسال خبر در هر سیستم مدیریت خبری وجود داره
22- ماژول smart partner در زوپس برای گذاشتن همکاران وجود داره میتونی در سایت امضام ببینی
23- در زوپس در ماژول article قابل انجامه البته تعداد زیاد این جور کلمات باعث کم شدن سرعت سایت میشه چون کوری های دیتابیس رو بالا میبره
24-
در زوپس با ساختن یه قالب قابل انجامه

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
1 - قابلیت تعریف بی نهایت نویسنده با تعین سطح دسترسی به تک تک قسمت های سایت

.
.
.

24 چند رنگه بودن سایت برای کاربران ( قابل انتخاب ) و طراحی قالب گرافیکی سبک و زیبا ( خیلی سبک )
این چیزایی که شما گفتی با بیشتر پرتال ها قابل انجام هست , پی اچ پی ناک , جوملا-مامبو , پی اچ پی فیوژن , بیتریکس , زوپس , ....... .
ولی چیزی که مهمه , همه اینا باید دستکاری بشن تا چیزی که شما دقیقا میخواید ساخته بشه .

عشق مدرن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته من توضیحات رو مختصر کردم چون خود این فرد میدونه منظورش چیه و منم میدونم منظورش چیه و در قسمت هایی که هر دو تفاهم داشتیم وارد جزییات نشدم
مثلا در مورد دسترسی من میخوام یک گروه بتونن نظر های درون دسته خبری اکس و گروه دیگه نظر های درون دسته خبری اگرگ رو ببینن آیا این با همه سیستم ها وجود داره؟ یا مثلا یه گروه بتونن خلاصه خبر دسته خبری اکس رو بخونن و گروه دیگه بتونن کل خبر رو بخونن
یه گروه بتونن در دسته های خبری مشخص شده ارسال داشته باشن و گروه دیگه بتونن هم ارسال داشته باشن و هم تایید کنن بدون اینکه مدیر ماژول باشن
این دسترسی جزیی رو هر سیستمی به شما نمیده

همینطور در مورد شماره 24 میخواد که چند رنگ برای یک ثیم یا قالب امکان پذیر باشه که مثالش در این سایت میتونید ببینید:
http://demo.xoopsdesign.com/
قالب: free_xd_moments رو انتخاب کنید و مربع های کوچک بالا سمت راست میتونه رنگ رو عوض کنه.

اینکه این کار ساختن ثیم رو چقدر راحت و با چقدر هزینه بشه کرد اهمیت زیادی داره

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
البته من توضیحات رو مختصر کردم چون خود این فرد میدونه منظورش چیه و منم میدونم منظورش چیه و در قسمت هایی که هر دو تفاهم داشتیم وارد جزییات نشدم
مثلا در مورد دسترسی من میخوام یک گروه بتونن نظر های درون دسته خبری اکس و گروه دیگه نظر های درون دسته خبری اگرگ رو ببینن آیا این با همه سیستم ها وجود داره؟ یا مثلا یه گروه بتونن خلاصه خبر دسته خبری اکس رو بخونن و گروه دیگه بتونن کل خبر رو بخونن
یه گروه بتونن در دسته های خبری مشخص شده ارسال داشته باشن و گروه دیگه بتونن هم ارسال داشته باشن و هم تایید کنن بدون اینکه مدیر ماژول باشن

همینطور در مورد شماره 24 میخواد که چند رنگ برای یک ثیم یا قالب امکان پذیر باشه که مثالش در این سایت میتونید ببینید:
قالب: free_xd_moments رو انتخاب کنید و مربع های کوچک بالا سمت راست میتونه رنگ رو عوض کنه.

خوب البته من درباره هزینه کار صحبت نمیکنم , هرکسی برا خودش یه قیمتی داره .
ولی درباره اینکه میشه با بقیه هم انجام داد یا خیر ؟
بلی میشه , با پی اچ پی ناک میشه دقیقا همین دسترسی هایی رو که شما میگی داد , درواقع میشه هرگونه دسترسی با هرگونه محدودیتی رو داد , در جوملا هم با کمی تغییرات این کار امکان پدیر هست , بیتریکس و پی اچ پی فیوژن هم بلی امکان پذیر هست , بصورت دیفالت این امکان رو دارن .

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49

خوب البته من درباره هزینه اینکار صحبت نمیکنم , چون هرکسی قیمت خودش رو داره !
اما اینکه اینکار با بقیه پرتال ها شدنیه یا نه ؟ بلی شدنی هست
شما در پی اچ پی ناک یا بیتریکس یا پی اچ پی فیوژن , دسترسی های مختلف با محدودیت های مختلف بدی و برا هر گروه هم اگه خواستی اسم انتخاب کنی . در جوملا هم با کمی تغییرات این کار شدنیه !
در مورد تمپلیت , در پی اچ پی ناک این امکان وجود داره که هر کاربر بتونه برا خودش تمپلیت مخصوص خودش رو داشته باشه , اینجوری که وقتی لاگین کرد اون تملیتی که انتخاب کرده سایت با اون به نمایش در بیاد براش , یا یه ماژول داره که در صفحه اول قرار میگیره و میتونید رنگ عوض کنید یا تمپلیت رو حتی عوض کنید .
جوملا هم همین ماژول رو داره .
---
پس انتخاب یه پرتال بستگی به اینکه با کدوم راحت ترین داره و اینکه از کدوم خوشتون میاد داره , و کاملا سلیقه ای هست .

عشق مدرن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
انتخاب پرتال سلیقه ای نیست ملکه زیبایی که نمیخواد انتخاب بشه شما بر حسب نیاز پرتال انتخاب میکنی.
اونحا که سلیقه مطرح میشه برای 99 درصد سایت هاست که هیچ امکانات خاص و جدید لازم ندارن و عشقی از یه چیزی خوششون میاد و اون 99 درصد از سایت ها رو میشه با 99 درصد سی ام اس ها ساخت بدون اینکه فرقی با هم داشته باشن
مهم اون یک درصد سایت متفاوته که برای کار خاصی باید برنامه ریزی بشن

در مورد انتخاب رنگ من لینک دادم و من مطمانم در سیستم های دیگه هم این کار شدنیه ولی درجه راحتی و سختی مهمه شما در مورد هر سیستم که میگید این کار شده لینک بدید.

در ضمن قیمت تقریبا مشخصه من برای هر کاری که انجام میدم بین ساعتی 5 تا 10 هزار تومن میگیرم در نتیجه اگه بشه این کارو در یه سی ام اس یک ساعته کرد هزینه میشه 10 تومن ولی اگه این کار در یه سی ام اس 10 ساعت طول بکشه هزینه بالا میره

در مورد دسترسی حداقل من میخوام مورد نیوک رو ببینم چون تا نسخه ای که من دیده بودم در این زمینه خوب نبود میتونید یه دمو معرفی کنید که توش یکی بتونه خبر ارسال کنه ویکی بتونه تایید کنه بدون اینکه دسترسی مدیر داشته باشه؟

راستی چرا تلفظ درست نیوک رو نمینویسید و مثل بسیاری افراد غلط تلفظ میکنید؟

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
نمیدونم , هر جا یه جوری مینیویسن این تلفظ رو , خودمم نمیدونم کدوم درسته
pain25.gif
, پس نوک درست تره .
در ضمن درمورد این قالب که میگید , این هیچ ربطی به امکانات یه پرتال نداره , به تمپلیت ربط داره , قالب یجوری ساخته میشه که سه تا لینک با جاوا اسکریپت ساخته میشه که روشون کلیک شد هدر عوض بشه , چیزه زیاد خاصی نیست , به هرقالبی میشه اضاف کرد. یهر حال یه دمو میزارم این سایت اسم تمپلیت jj mismo رو انتخاب کنید بالا سه تا رنگ میاد , سه نوع فونت هم هست , که حتی سایز فونت هارو هم میتونید عوض کنید .
در مورد دسترسی هم این متن رو تو یکی از سایت ها دیدم

Hi, my company has used Xoops extensively however we will probably make the move to Joomla. Just because Joomla offers more 'practical' levels of administration. Thats just it in a nutshell. Joomla seems to have a newer and cooler feel.

Dont get me wrong though. Xoops is an incredible piece of work as well. You are speaking of choosing between the two best CMS available in my opinion.
لطفا در مورد پرتال ها تعصبی برخورد نکنید , درسته , شما زحمت کشیدی برا زوپس ولی دیگه نمیتونی قدرت بقیه پرتال ها رو هم انکار کنی . چون من بیشتر بصورت develop پرتال ها و سی ام اس های دیگه کار کردم , با بیشترشون آشنا هستم , هرکدوم خوبی های خودش رو داره , بیشترشون هم تمام نیاز های کاربر رو برآورده میکنن ولی یخورده به تغییرات احتیاج دارن .
ولی در میان این ها من از جوملا / مامبو بیشتر خوشم اومد , اونم بواسطه تعداد خیلی زیاد کامپوننت ها و ماژول هایی که برا این وجود داره , اگه میخوای یه سایت آشپزی بسازی , یه کامپوننت قبلا براش ساختن , تو کمتر از 30 ثانیه نصب میشه و شما یه سایت آشپزی داری , میخوای بصورت ای جکس دربیاریش , یه کامپوننت نصب میکنی , میخوای برا مدرسه یه سایت بزنی , یه کامپوننت نصب میکنی , سایت املاک میخوای , باز یه نصب ساده تمام کاری هست که باید بکنی . خیلی ساده هست و کاربر پسند یا همون userFriendly .
veiledsmile1.gif

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
.
من بیشتر طرفدار جوملا هستم , خیلی تمیز کد نویسی شده
gotcha.gif
.
فقط خیلی خوب کدنویسی شده؟ آقا آخرشه مامبو و جمله واقعا حرفه ای کار شده ضمنا منابع معتبری هم که ازشون هست
الته ببخشید خاج از موضوع بود !;)

عشق مدرن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله گفتم که این چند رنگ در یه ثیم در هر قالبی امکان پذیره ولی در زوپس چون قالب html استفاده شده و با اسمارتی کار میکنه راحتتره
جوملا مشخصا پر طرفدار ترین سیستم مدیریت محتواست و بیشتر از همه سیستم ها کامپوننت داره و خیلی روش کار میشه
مشکل جوملا این قضیه تجاری بودنشه همین ثیمی که این قابلیت رو داره جزو ثیم های تجاریه

من صحبتم در مورد نیوک بود که به نظر من سی ام اسی مرده است و در سطح بقیه سی ام اس ها نیست و نمیتونه جواب بده. اگر شما طرفدار نیوک هستید که باید بگم دشمن من هستید :)
تلفظ درستش هم همین نیوک هست

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
بله گفتم که این چند رنگ در یه ثیم در هر قالبی امکان پذیره ولی در زوپس چون قالب html استفاده شده و با اسمارتی کار میکنه راحتتره
جوملا مشخصا پر طرفدار ترین سیستم مدیریت محتواست و بیشتر از همه سیستم ها کامپوننت داره و خیلی روش کار میشه
مشکل جوملا این قضیه تجاری بودنشه همین ثیمی که این قابلیت رو داره جزو ثیم های تجاریه

من صحبتم در مورد نیوک بود که به نظر من سی ام اسی مرده است و در سطح بقیه سی ام اس ها نیست و نمیتونه جواب بده. اگر شما طرفدار نیوک هستید که باید بگم دشمن من هستید :)
تلفظ درستش هم همین نیوک هست
نه , من نیوک رو زیاد دوست ندارم , یجورایی بدرد نخور هست :D البته اینم بگم که در بعضی موضوعات برای سایت بهترین انتخاب هستش .
من بیشتر طرفدار جوملا هستم , خیلی تمیز کد نویسی شده
gotcha.gif
.

بالا