خوب چون ناپیوسته بودم مثلا استاتیک رو 4 سال پیش پاس کردم ! همینطور سیالات 1 و ترمو 1
درثانی جزوه مناسب هم ندارم باید جزوه هم بگیرم و خوب کنکور آزمایشی هم که دیگه پای ثابته !
تجربه شخصی بود که خدمتتون عرض کردم. چون برای مثال فاصله بین همون پاس کردن استاتیک و آزمون ارشد برای من هم 4 سال بود. جزوه (علی الخصوص جزوه دانشگاهی) را که واقعا بی خیال! چون جو سوالات آزمون ارشد خیلی متفاوته. خیلی می تونه وقتتو بگیره اون جزوه ها. برای منبع مطالعاتی کتاب خوب خیلی زیاد هست. کلاس ها که زودتر از برج 5 شروع نمیشن. پیشنهاد می کنم برای نمونه این دو تا منبعی که معرفی می کنم یکی دو فصلش را مطالعه کنید و تست آزمون های سال پیش را با مطالبی که یاد میگیرید بررسی کنید، اگر دیدید افاقه نمی کنه و واقعا احساس نیاز کردید برید سراغ کلاس ها.
استاتیک؛ مدرسان شریف، جهاد دانشگاهی امیرکبیر (این یکیو باید برید از خود فروشگاهش که کنار دانشگاهه بگیرید)، کتاب 1 مکانیک راهیان ارشد
مقاومت مصالح؛ دکتر نایی انتشارات پوران پژوهش
به هر حال کلاس های پیشنهادی من اینها هست؛
ریاضی ها >> دکتر معتقدی، پارسه
استاتیک و مقاومت مصالح >> دکتر نایی، مهستان
در مورد دینامیک و سیالات هم ایده ای ندارم چون گرایشم ساخته. طراحی اجزا هم واقعا کلاس نمی خواد!
آزمون هم جامعه آماری پارسه بهتره ولی آزمونش بعضا خیلی از آزمون اصلی سخت تره و ممکنه از خودت ناامیدت کنه (علی الخصوص اگر کلاس های ریاضی معتقدی را شرکت نکنی و درصد ریاضی خودت را با بهترین درصد موجود در آزمون آزمایشی که بعضا به 100 هم میرسه مقایسه کنی. که البته این دلیل داره - میگن سوالهای آزمون فردا را روز قبلش با دانشجوهای کلاسش کار میکنه! - و مطمئن باش همون کسی که 100 زده عمرا تو آزمون اصلی بتونه بالاتر از 70 بزنه.) ماهان استانداردتره.
در کل اگه هوشمندانه عمل کنی هیچ تفاوتی ندارن! بیشتر از لحاظ انضباط بخشیدن به پروسه درس خوندنت خوبه. بقیه موسسه ها را هم به دلیل جامعه آماری ناچیزشون واقعا توصیه نمی کنم.
موفق باشی. سوالی چیزی بود در خدمتم!