• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدام موسسه برای کنکور ارشد دولتی مناسبه ؟

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان

من می خوام شروع کنم به درس خوندن برای کنکور ارشد دولتی گروه مکانیک

اگر از شما دوستان کسی تجربه ای در مورد این موسسات آموزشی (مثل پارسه و ماهان و ... ) داره لطفاً راهنمایی کنه برای ثبت نام.

فکر می کنم علاوه بر جزوه و کنکورهای آزمایشی مجبورم چندتا تک درس هم کلاس برم، بعضی از درسها یادم رفته کلاً ! :blush:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
برادر گرایشت چیه؟ کی فارغ التحصیل شدی؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
مکانیک سیالات و به احتمال زیاد برای تبدیل انرژی شرکت می کنم

این ترمی که به پایان رسید ترم آخرم بود !
ترم آخرت تازه تموم شده و میگی بعضی درسها کلا یادم نیست؟! :eek:

ببین به نظر من کلاس رفتن وقت تلف کردنه. به درد کسایی می خوره که مثلا 5-6 سال پیش فارغ شدن و حالا میخوان ارشد بدن نه شمایی که شاید هنوز پروژه ات را هم تحویل نداده باشی! بشین خودت بخون از پسش برمیای. چه درسهاییو مشکل داری و فکر می کنی یادت نیست؟

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
ترم آخرت تازه تموم شده و میگی بعضی درسها کلا یادم نیست؟! :eek:

ببین به نظر من کلاس رفتن وقت تلف کردنه. به درد کسایی می خوره که مثلا 5-6 سال پیش فارغ شدن و حالا میخوان ارشد بدن نه شمایی که شاید هنوز پروژه ات را هم تحویل نداده باشی! بشین خودت بخون از پسش برمیای. چه درسهاییو مشکل داری و فکر می کنی یادت نیست؟
خوب چون ناپیوسته بودم مثلا استاتیک رو 4 سال پیش پاس کردم ! همینطور سیالات 1 و ترمو 1

درثانی جزوه مناسب هم ندارم باید جزوه هم بگیرم و خوب کنکور آزمایشی هم که دیگه پای ثابته !

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
خوب چون ناپیوسته بودم مثلا استاتیک رو 4 سال پیش پاس کردم ! همینطور سیالات 1 و ترمو 1

درثانی جزوه مناسب هم ندارم باید جزوه هم بگیرم و خوب کنکور آزمایشی هم که دیگه پای ثابته !
تجربه شخصی بود که خدمتتون عرض کردم. چون برای مثال فاصله بین همون پاس کردن استاتیک و آزمون ارشد برای من هم 4 سال بود. جزوه (علی الخصوص جزوه دانشگاهی) را که واقعا بی خیال! چون جو سوالات آزمون ارشد خیلی متفاوته. خیلی می تونه وقتتو بگیره اون جزوه ها. برای منبع مطالعاتی کتاب خوب خیلی زیاد هست. کلاس ها که زودتر از برج 5 شروع نمیشن. پیشنهاد می کنم برای نمونه این دو تا منبعی که معرفی می کنم یکی دو فصلش را مطالعه کنید و تست آزمون های سال پیش را با مطالبی که یاد میگیرید بررسی کنید، اگر دیدید افاقه نمی کنه و واقعا احساس نیاز کردید برید سراغ کلاس ها.

استاتیک؛ مدرسان شریف، جهاد دانشگاهی امیرکبیر (این یکیو باید برید از خود فروشگاهش که کنار دانشگاهه بگیرید)، کتاب 1 مکانیک راهیان ارشد
مقاومت مصالح؛ دکتر نایی انتشارات پوران پژوهش

به هر حال کلاس های پیشنهادی من اینها هست؛

ریاضی ها >> دکتر معتقدی، پارسه
استاتیک و مقاومت مصالح >> دکتر نایی، مهستان
در مورد دینامیک و سیالات هم ایده ای ندارم چون گرایشم ساخته. طراحی اجزا هم واقعا کلاس نمی خواد!

آزمون هم جامعه آماری پارسه بهتره ولی آزمونش بعضا خیلی از آزمون اصلی سخت تره و ممکنه از خودت ناامیدت کنه (علی الخصوص اگر کلاس های ریاضی معتقدی را شرکت نکنی و درصد ریاضی خودت را با بهترین درصد موجود در آزمون آزمایشی که بعضا به 100 هم میرسه مقایسه کنی. که البته این دلیل داره - میگن سوالهای آزمون فردا را روز قبلش با دانشجوهای کلاسش کار میکنه! - و مطمئن باش همون کسی که 100 زده عمرا تو آزمون اصلی بتونه بالاتر از 70 بزنه.) ماهان استانداردتره.

در کل اگه هوشمندانه عمل کنی هیچ تفاوتی ندارن! بیشتر از لحاظ انضباط بخشیدن به پروسه درس خوندنت خوبه. بقیه موسسه ها را هم به دلیل جامعه آماری ناچیزشون واقعا توصیه نمی کنم.

موفق باشی. سوالی چیزی بود در خدمتم!

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
تجربه شخصی بود که خدمتتون عرض کردم. چون برای مثال فاصله بین همون پاس کردن استاتیک و آزمون ارشد برای من هم 4 سال بود. جزوه (علی الخصوص جزوه دانشگاهی) را که واقعا بی خیال! چون جو سوالات آزمون ارشد خیلی متفاوته. خیلی می تونه وقتتو بگیره اون جزوه ها. برای منبع مطالعاتی کتاب خوب خیلی زیاد هست. کلاس ها که زودتر از برج 5 شروع نمیشن. پیشنهاد می کنم برای نمونه این دو تا منبعی که معرفی می کنم یکی دو فصلش را مطالعه کنید و تست آزمون های سال پیش را با مطالبی که یاد میگیرید بررسی کنید، اگر دیدید افاقه نمی کنه و واقعا احساس نیاز کردید برید سراغ کلاس ها.

استاتیک؛ مدرسان شریف، جهاد دانشگاهی امیرکبیر (این یکیو باید برید از خود فروشگاهش که کنار دانشگاهه بگیرید)، کتاب 1 مکانیک راهیان ارشد
مقاومت مصالح؛ دکتر نایی انتشارات پوران پژوهش

به هر حال کلاس های پیشنهادی من اینها هست؛

ریاضی ها >> دکتر معتقدی، پارسه
استاتیک و مقاومت مصالح >> دکتر نایی، مهستان
در مورد دینامیک و سیالات هم ایده ای ندارم چون گرایشم ساخته. طراحی اجزا هم واقعا کلاس نمی خواد!

آزمون هم جامعه آماری پارسه بهتره ولی آزمونش بعضا خیلی از آزمون اصلی سخت تره و ممکنه از خودت ناامیدت کنه (علی الخصوص اگر کلاس های ریاضی معتقدی را شرکت نکنی و درصد ریاضی خودت را با بهترین درصد موجود در آزمون آزمایشی که بعضا به 100 هم میرسه مقایسه کنی. که البته این دلیل داره - میگن سوالهای آزمون فردا را روز قبلش با دانشجوهای کلاسش کار میکنه! - و مطمئن باش همون کسی که 100 زده عمرا تو آزمون اصلی بتونه بالاتر از 70 بزنه.) ماهان استانداردتره.

در کل اگه هوشمندانه عمل کنی هیچ تفاوتی ندارن! بیشتر از لحاظ انضباط بخشیدن به پروسه درس خوندنت خوبه. بقیه موسسه ها را هم به دلیل جامعه آماری ناچیزشون واقعا توصیه نمی کنم.

موفق باشی. سوالی چیزی بود در خدمتم!
بسیار عالی ممنونم. شما ارشد می خونین یا دارین برای کنکور آماده میشین ؟

ماهان دو سری کلاس داره، یکی از هفته بعد شروه میشه تا پایان تابستون و سری دوم از مهر تا خود کنکور. پارسه رو فردا احتمالا سر می زنم ببینیم برنامه شون چیه. ولی به نظرم منطقی تره که تابستون درس بخونم و از مهر تا کنکور دنبال تست و نکته باشم

برای گرایش من درسهای سیالاتی ضریب بیشتری داره. تو ماهان همه سیالاتی ها رو دکتر سمیع پور تدریس می کنه که اصلا نمی شناسمش. ولی استاتیک و مقاومتش همون دکتر نایی هست

من حتما می خوام روزانه توی یکی از دانشگاههای مادر قبول شم ! حالا اگر تهران نشد حداقل شیراز و اصفهان. حدود درصد ها رو اطلاع دارین ؟

Last_Lost

Registered User
لایک‌ها
12
اگه بتوني با رتبه هاي خوب پارسال در ارتباط باشي بهتر از موسسه اس.موسسه قر و فر زياد داره،گاهي اوقاتم وقت گيره.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
بسیار عالی ممنونم. شما ارشد می خونین یا دارین برای کنکور آماده میشین ؟

ماهان دو سری کلاس داره، یکی از هفته بعد شروه میشه تا پایان تابستون و سری دوم از مهر تا خود کنکور. پارسه رو فردا احتمالا سر می زنم ببینیم برنامه شون چیه. ولی به نظرم منطقی تره که تابستون درس بخونم و از مهر تا کنکور دنبال تست و نکته باشم

برای گرایش من درسهای سیالاتی ضریب بیشتری داره. تو ماهان همه سیالاتی ها رو دکتر سمیع پور تدریس می کنه که اصلا نمی شناسمش. ولی استاتیک و مقاومتش همون دکتر نایی هست

من حتما می خوام روزانه توی یکی از دانشگاههای مادر قبول شم ! حالا اگر تهران نشد حداقل شیراز و اصفهان. حدود درصد ها رو اطلاع دارین ؟
خواهش می کنم. من ایشالا برج 6 میرم برای ثبت نام :) علم و صنعت، نشد هم صنعتی اصفهان.

دقیقا. بهترین حالتش اتمام کلاس ها تا آخر تابستون هست چون بعد از اون کلاس رفتن واقعا توجیه نداره.
جدا دکتر نایی تو ماهان هم هست؟ پس اگه اینطور باشه که عالیه چون میدونید که کلاسهای دوره تابستون را داره حتما. ریاضی هم بهترین گزینه همون دکتر معتقدی هست سوال کنید اگر ایشون هم کلاسهای تابستونه داره شک نکنید تو ثبت نامش!

درصدهای گرایش شما را هم والا اطلاع دقیقی ندارم ولی چیزی که توی مکانیک و بین رتبه های برتر هست عموما یه درصد خیلی بالا (در حد 70 درصد) برای یکی از درس ها و درصد حدود 40 برای بقیه مواد امتحانی. مثلا برای شما این درصدها باید رتبه خیلی خوبی (زیر 50) را بده؛

سیالات نزدیک 50، جامدات 40 و خورده ای، دینامیک 30 و خورده ای، ریاضی 70
یا
سیالات نزدیک 50، جامدات 70، دینامیک 30 و خورده ای، ریاضی 40 و خورده ای

دقیقترشو می تونید از پارسه بپرسید بهتون میگن نمونه هاشو. چیزی که هست تاکیدم روی درصد بالای یکی از دروس هست. یعنی به جای این که وقت بذارید مثلا دینامیک را برسونید به بالای 40 بهتره که ریاضی یا جامدات (هر کدوم که راحتترید) را برای درصد بالا زدن انتخاب کنید.

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
خوب من دیروز یه سر به پارسه زدم

اینها به غیر از کلاسهای حضوری یه سری کلاس نیمه حضوری هم دارن که یک هفته در میون تشکیل میشه و به گفته خودشون تمام سرفصل ها تدریس میشه ولی هر جلسه استاد بعضی مباحث رو میگه برای هفته بعد خودتون بخونید ! زمانش هم خیلی کمه مثلا برای سیالات کل دوره 12 ساعته ! یا مثلا دینامیک 8 ساعته ! نمی دونم تو این مدت کم چی می خواد درس بده. قیمتش البته خیلی کمتره نسبت به دوره های حضوری اما اگر به نسبت ساعت های تدریس بخوایم حساب کنیم قیمتش خیلی هم بیشتره !

هیچکدوم از استادهاش رو نمی شناسم متاسفانه. نمی دونم چیکار کنم از یه طرف تایم این نیمه حضوری ها کمه و از طرف دیگه حوصله ندارم 32 ساعت دوباره سیالات رو بشینم سر کلاس !

جزوه و آزمون هم با هم 490 تومن (8 مرحله آزمون داره). اینو توصیه می کنید ؟

hadi222

Registered User
لایک‌ها
85
اقا من تهران نیستم( اصفهانم) ریاضی رو چی کار کنم؟ معتقدی اینجا نیست که
ای بابا من همیشه تو این ریاضی گیر می کنم

hadi222

Registered User
لایک‌ها
85
کتاب کارتو راه نمی اندازه ؟
کتاباشو خوندم فرق زیادی با راهیان ارشد و اینا نداره
ولی انگار کلاساش یه چیزه خاصی داره
ای کاش برای ما که تهران نیسیم یه تصویری میگرفت
شما کلاساشو رفتی؟خیلی عالیه نه؟

Last edited:

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
کتاباشو خوندم فرق زیادی با راهیان ارشد و اینا نداره
ولی انگار کلاساش یه چیزه خاصی داره
ای کاش برای ما که تهران نیسیم یه تصویری میگرفت
شما کلاساشو رفتی؟خیلی عالیه نه؟
والا منم دو دل هستم که بنویسم یا نه! ولی اگر برم هم فقط کلاسهای نکته و تست (نیمه حضوری) رو میرم

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189

اینها به غیر از کلاسهای حضوری یه سری کلاس نیمه حضوری هم دارن که یک هفته در میون تشکیل میشه و به گفته خودشون تمام سرفصل ها تدریس میشه ولی هر جلسه استاد بعضی مباحث رو میگه برای هفته بعد خودتون بخونید ! زمانش هم خیلی کمه مثلا برای سیالات کل دوره 12 ساعته ! یا مثلا دینامیک 8 ساعته ! نمی دونم تو این مدت کم چی می خواد درس بده. قیمتش البته خیلی کمتره نسبت به دوره های حضوری اما اگر به نسبت ساعت های تدریس بخوایم حساب کنیم قیمتش خیلی هم بیشتره !

هیچکدوم از استادهاش رو نمی شناسم متاسفانه. نمی دونم چیکار کنم از یه طرف تایم این نیمه حضوری ها کمه و از طرف دیگه حوصله ندارم 32 ساعت دوباره سیالات رو بشینم سر کلاس !

ببینید میزان تسلطتتون به درس سیالات چه قدره. مثل من معادله برنولی هم یادتون نیست حتی یا نه کلیت مبحثو میدونید و فقط باید خونده بشه برای تسلط! اگر میدونید که هیچی از سیالات یادتون نیست (حتی اگر به مغزت فشار بیاری) به نظر من کلاس حضوری اونم فقط برای تابستون توجیه داره. در مورد خود بنده به دلیل بی اطلاعی پارسال این موقعها بود که داشتیم سیالات می خوندیم ولی بعدا متوجه شدیم که برای گرایش ما نیازی به سیالات زدن نیست و اصلا فرصت پیدا نمی کنیم سیالات بزنیم سر جلسه! :D ولی اینو خواستم عرض کنم که با این که قبلش هیچی از سیالات یادم نبود ولی بعد از خوندن واقعا مشکلی نداشتم در زدن تست ها. سیالات راهیان را هم می خوندم.
اقا من تهران نیستم( اصفهانم) ریاضی رو چی کار کنم؟ معتقدی اینجا نیست که
ای بابا من همیشه تو این ریاضی گیر می کنم
اگه کلاس ریاضی میخوای برو دانش پژوهان. دکتر شاطری استاد دانشگاه صنعتی همه ریاضی ها را درس میده اونجا. خیلی قوی و خوبه کلاسهاش ولی چیزی که هست ترتیب سرفصل دروسش با بودجه بندی آزمون های پارسه نمی خونه و ممکنه دچار سردرگمی بشی. یه بدی هم که داره از مرداد شروع میشه تا برج 9 و 10. اگر رفتی سر کلاسش کلا سراغ هیچ منبع مطالعاتی دیگه به جز جزوه های خودش نرو. فقط تست کنکور بزن. البته روی تجربه عرض کنم که اگر خودت عزمتو جزم کنی و بخونی واقعا تفاوتی نمی کنه کلاس رفتن با نرفتن! دوست خود بنده فقط کتابهای معتقدی را خوند و امسال نزدیک 60 درصد ریاضی زد.

Last edited:

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
ببینید میزان تسلطتتون به درس سیالات چه قدره. مثل من معادله برنولی هم یادتون نیست حتی یا نه کلیت مبحثو میدونید و فقط باید خونده بشه برای تسلط! اگر میدونید که هیچی از سیالات یادتون نیست (حتی اگر به مغزت فشار بیاری) به نظر من کلاس حضوری اونم فقط برای تابستون توجیه داره. در مورد خود بنده به دلیل بی اطلاعی پارسال این موقعها بود که داشتیم سیالات می خوندیم ولی بعدا متوجه شدیم که برای گرایش ما نیازی به سیالات زدن نیست و اصلا فرصت پیدا نمی کنیم سیالات بزنیم سر جلسه! :D ولی اینو خواستم عرض کنم که با این که قبلش هیچی از سیالات یادم نبود ولی بعد از خوندن واقعا مشکلی نداشتم در زدن تست ها. سیالات راهیان را هم می خوندم.

اگه کلاس ریاضی میخوای برو دانش پژوهان. دکتر شاطری استاد دانشگاه صنعتی همه ریاضی ها را درس میده اونجا. خیلی قوی و خوبه کلاسهاش ولی چیزی که هست ترتیب سرفصل دروسش با بودجه بندی آزمون های پارسه نمی خونه و ممکنه دچار سردرگمی بشی. یه بدی هم که داره از مرداد شروع میشه تا برج 9 و 10. اگر رفتی سر کلاسش کلا سراغ هیچ منبع مطالعاتی دیگه به جز جزوه های خودش نرو. فقط تست کنکور بزن. البته روی تجربه عرض کنم که اگر خودت عزمتو جزم کنی و بخونی واقعا تفاوتی نمی کنه کلاس رفتن با نرفتن! دوست خود بنده فقط کتابهای معتقدی را خوند و امسال نزدیک 60 درصد ریاضی زد.
دقیقا همینه ! بعضی از مباحثش اصلا یادم نیست یعنی باید از صفر شروع کنم

شما خودتون آزمون نوشتین ؟

از کیفیت کلاسهای ارشد نصیر اطلاع دارین ؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
دقیقا همینه ! بعضی از مباحثش اصلا یادم نیست یعنی باید از صفر شروع کنم

شما خودتون آزمون نوشتین ؟

از کیفیت کلاسهای ارشد نصیر اطلاع دارین ؟
آزمون که از واجبات روزگاره! حتما بنویس اگه می خوای قبول بشی.

نصیر را خودم باهاش سروکار نداشتم ولی بعضی ها را تو دانشگاه میدیدم میرفتن سمتش. آموزشگاهش چندان تفاوتی نداره به نظر من، برای کلاس شما دنبال استاد خوب باش. تو نت سرچ کنید، از دوست و رفیق و هم رشته ای بپرسید به نتیجه میرسید.

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
آزمون که از واجبات روزگاره! حتما بنویس اگه می خوای قبول بشی.

نصیر را خودم باهاش سروکار نداشتم ولی بعضی ها را تو دانشگاه میدیدم میرفتن سمتش. آموزشگاهش چندان تفاوتی نداره به نظر من، برای کلاس شما دنبال استاد خوب باش. تو نت سرچ کنید، از دوست و رفیق و هم رشته ای بپرسید به نتیجه میرسید.
ممنون رفیق :d

Dynamit

Registered User
لایک‌ها
107

داداش من.نیمه حضوری ها فقط برای رفع اشکال هست که10-12 جلسه بیشتر نیستش و شما باید تمام کتابها رو خونده باشی که بری سر کلاسهای نیمه حضوری بری تا اشکالاتت برطرف شه و همینطور چندتا نکته بگن.اگه میخوای یادبگیری باید بری حضوری.

بالا