• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدام پلتفرم خارجی برای ترید ارز دیجیتال با ایران مشکلی ندارد؟

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
درود دوستان

کدام پلتفرم خارجی برای ترید ارز دیجیتال با ایران مشکلی ندارد؟ و بدون دردسرهایی که نیاز به توضیح نیست قابل استفاده است ؟

سپاسگزارم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
درود

در حال حاضر کوینکس ولی یک روز بعد و آینده رو کسی نمیتونه پیش بینی کنه.

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
برای واریز و برداشت دلاری نیاز دارید؟
سلام مجدد دوست عزیز وقت شما بخیر
عرضم به خدمت شما هم برای این موضوع و هم اینکه به فکر ترید کردن هستم و در کل گیج شدم چون وب سایت ها تعدادشون بسیار زیاده هم ایرانی و هم خارجی
مثلا بین پیشنهاد شما BingX و پیشنهاد دوست قبلی که مثل شما محبت کردند و بنده را راهنمایی کردند کوینکس کدام یک بهتر است ؟! :unsure:
هم به لحاظ کارمزد و هم سایر موارد
سرمایه چندانی ندارم و با مبلغ کم قصد استارت دارم
از صمیم قلبم از شما و سایر دوستان ممنونم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام مجدد دوست عزیز وقت شما بخیر
عرضم به خدمت شما هم برای این موضوع و هم اینکه به فکر ترید کردن هستم و در کل گیج شدم چون وب سایت ها تعدادشون بسیار زیاده هم ایرانی و هم خارجی
مثلا بین پیشنهاد شما BingX و پیشنهاد دوست قبلی که مثل شما محبت کردند و بنده را راهنمایی کردند کوینکس کدام یک بهتر است ؟! :unsure:
هم به لحاظ کارمزد و هم سایر موارد
سرمایه چندانی ندارم و با مبلغ کم قصد استارت دارم
از صمیم قلبم از شما و سایر دوستان ممنونم

سلام

من خیلی وقت هست با کوینکس کار کردم مشکل غیر قابل حلی نداشتم تا به امروز ولی خب کلا سایت هایی که با ایران مشکل ندارن کمی ریسکی هستند، جدیدا زیاد میبینم دوستان سایت bingx رو هم معرفی میکنند ولی تجربه ای تو این سایت نداشتم.

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
سلام

من خیلی وقت هست با کوینکس کار کردم مشکل غیر قابل حلی نداشتم تا به امروز ولی خب کلا سایت هایی که با ایران مشکل ندارن کمی ریسکی هستند، جدیدا زیاد میبینم دوستان سایت bingx رو هم معرفی میکنند ولی تجربه ای تو این سایت نداشتم.
دوست عزیز یه دنیا ممنونم از راهنماییتون 🙏 ❤️
در سطح توانم بررسی کردم و فکر کنم کوینکس اعتبار بیشتر و بهتری داشته باشه منتها از مسائلی مثل کارمزد و غیره طبیعتا اطلاعی ندارم چون فعالیتی ندارم.
اطلاعات و دانش بنده در خصوص رمز ارزها تقریبا صفر است منتها موضوعی که ذهنم رو درگیر کرده چرا به جای صرف وقت برای ترید, توکن ایجاد نکنم ؟!
ظاهرا که ایجاد توکن درآمد خیلی خوبی داره منتها از ایجاد و هزینه ها و ... متاسفانه هیچ اطلاعی ندارم چند ویدئو آموزشی در یوتیوب یافتم که قدیمی بود و از طرفی توضیحات بسیار پیچیده ای برای من داشت!
چرا شما و سایر دوستان که قطعا بیشتر از بنده دانش و آگاهی دارید توکن ایجاد نمیکنید ؟! :unsure: بهتر از استرس و ... ترید کردن نیست؟

hamidfx09

Registered User
لایک‌ها
83
با سلام و احترام

وقت شما بخیر

بزرگوار می توانید به راحتی اکانت بایننس وریفای شده داشته باشید و ترید بفرمایید

برای این مورد پ خ ارسال بفرمایید یا در تلگرام در خدمت هستیم

با تشکر فراوان

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
با سلام و احترام

وقت شما بخیر

بزرگوار می توانید به راحتی اکانت بایننس وریفای شده داشته باشید و ترید بفرمایید

برای این مورد پ خ ارسال بفرمایید یا در تلگرام در خدمت هستیم

با تشکر فراوان
روز خوبی پیش رو داشته باشید.

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
در سطح توانم بررسی کردم و فکر کنم کوینکس اعتبار بیشتر و بهتری داشته باشه منتها از مسائلی مثل کارمزد و غیره طبیعتا اطلاعی ندارم چون فعالیتی ندارم.
اطلاعات و دانش بنده در خصوص رمز ارزها تقریبا صفر است منتها موضوعی که ذهنم رو درگیر کرده چرا به جای صرف وقت برای ترید, توکن ایجاد نکنم ؟!
ظاهرا که ایجاد توکن درآمد خیلی خوبی داره منتها از ایجاد و هزینه ها و ... متاسفانه هیچ اطلاعی ندارم چند ویدئو آموزشی در یوتیوب یافتم که قدیمی بود و از طرفی توضیحات بسیار پیچیده ای برای من داشت!
چرا شما و سایر دوستان که قطعا بیشتر از بنده دانش و آگاهی دارید توکن ایجاد نمیکنید ؟! :unsure: بهتر از استرس و ... ترید کردن نیست؟
سلام دوست عزیز شما خیلی دارید تند میروید شما فعلا یک حدود ۱ میلیون تومان یا حداقل خرید در سایت نوبیتکس ۳۰۰ هزارتومان خرید و فروش انجام بدهید بعد بروید سراغ ایجاد توکن شما با نگاه کردن به یک فیلم و با داشتن یک ساعت وقت بدون دانش برنامه نویسی از یک عدد توکن تا میلیارد ها عدد میتونی توکن ایجاد کنید من خودم ایجاد کردم یرای تفریح اما اصل موضوع بر میگردد که توکن ایجاد کرد ۱.تیم پشتیبانی قوی میخواهد ۲.توکن باید هدفی داشته باشد تا مردم جذب و خرید و فروش توکن شما را بکنند۳.براس لیست کردن توکن خودتان در صرافی های معتبر مثل بایینس باید یک سری شرایط داشته باشید مثلا توکن شما سرمایه داشته باشه ایراداپ داشته باشه و خیلی دیگه از شرایط فکر کردی اگر به این راحتی ها بود همه توکن میساختند اصل بر جذب سرمایه گذار و خیلی مسایل دیگه هم هست سعی کن خودت یک توکن روی شبکه ترون بسازی اوایل هم برای ما حس کنجکاویی وشور وشوق بود بحرحال امتحان کن بدون هزینه و برای خودت توکن بساز بعد ببین مراحل اینکه توکن شما تو صرافی لیست بشه چی هست همه چی دست شما میاید توی یوتوپ فیلم ساخت توکن بر بستر ترون هم هست ببین
موفق باشی

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
سلام دوست عزیز شما خیلی دارید تند میروید شما فعلا یک حدود ۱ میلیون تومان یا حداقل خرید در سایت نوبیتکس ۳۰۰ هزارتومان خرید و فروش انجام بدهید بعد بروید سراغ ایجاد توکن شما با نگاه کردن به یک فیلم و با داشتن یک ساعت وقت بدون دانش برنامه نویسی از یک عدد توکن تا میلیارد ها عدد میتونی توکن ایجاد کنید من خودم ایجاد کردم یرای تفریح اما اصل موضوع بر میگردد که توکن ایجاد کرد ۱.تیم پشتیبانی قوی میخواهد ۲.توکن باید هدفی داشته باشد تا مردم جذب و خرید و فروش توکن شما را بکنند۳.براس لیست کردن توکن خودتان در صرافی های معتبر مثل بایینس باید یک سری شرایط داشته باشید مثلا توکن شما سرمایه داشته باشه ایراداپ داشته باشه و خیلی دیگه از شرایط فکر کردی اگر به این راحتی ها بود همه توکن میساختند اصل بر جذب سرمایه گذار و خیلی مسایل دیگه هم هست سعی کن خودت یک توکن روی شبکه ترون بسازی اوایل هم برای ما حس کنجکاویی وشور وشوق بود بحرحال امتحان کن بدون هزینه و برای خودت توکن بساز بعد ببین مراحل اینکه توکن شما تو صرافی لیست بشه چی هست همه چی دست شما میاید توی یوتوپ فیلم ساخت توکن بر بستر ترون هم هست ببین
موفق باشی
سلام دوست عزیز وقت شما بخیر
از صمیم قلبم از راهنمایی شما سپاسگزارم
حق با شماست منتها طبیعتا برای بنده هم این موضوع ساخت توکن جذابیت زیادی دارد چون هم تازگی دارد و هم موضوع کسب درآمد.
سعی میکنم مرحله به مرحله به لطف شما دوستان مراحل را سپری کنم و بیاموزم.
شب و هفته خوبی پیش رو داشته باشید 🙏 ❤️

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
سلام دوست عزیز وقت شما بخیر
از صمیم قلبم از راهنمایی شما سپاسگزارم
حق با شماست منتها طبیعتا برای بنده هم این موضوع ساخت توکن جذابیت زیادی دارد چون هم تازگی دارد و هم موضوع کسب درآمد.
سعی میکنم مرحله به مرحله به لطف شما دوستان مراحل را سپری کنم و بیاموزم.
شب و هفته خوبی پیش رو داشته باشید 🙏 ❤️
سلام خواهش میکنم
فقط شما بفرمایید منظورتان از موضوع کسب درامد از توکن چی هست ؟ شاید شما تفکر دیگری و ایده دیگری دارید که من با موضوع آشنا نیستم اگر منظورتان خلق تو کن و فروش هست مثل این سیلبرتی ها که بنام خودشان و توکن اختصاصی میسازند و به طرفدارشان میفروشند بله این هم کسب درامد هست

بالا