afshar62
کاربر تازه وارد
پلیر kmplayer یکی از پر امکانات ترین پلیرهاست و من از طریق اون فیلم آموزش زبان میبینم و قسمتهایی که مهم هست را کپچر میکنم تا تو وقت صرفه جویی بشه و فقط قسمتهای مهم رو سری بعد ببینم نه کل فیلمو. امکانات این پلیر فوق العاده است که یکی از امکاناتش اینه که هرجا که خواستم کلیپ از فیلم بگیرم اسپیس میزنم تا فیلم متوقف بشه بعد alt+c رو میزنم و پلی میکنم و اون قسمتو ضبط میکنم و در آخر مجدد همین کلیدو زده و فینیش.
تنها مشکلی که وجود داره اینه که کپچر حدود سه چهار ثانیه تاخیر داره یعنی موقعی که فایل خروجی رو باز میکنم میبینم از سه چهار ثانیه دیرتر شروع به ضبط کرده. لذا مجبورم کلید فلش به عقب رو بزنم تا یکم فیلم برگرده عقب و از سه چهار ثانیه جلوتر شروع به کپچر کنم.
میخواستم ببینم کسی پلیر دیگه ای سراغ داره که بشه باهاش راحت فیلم نگاه کرد و در عین حال راحت هم کپچر کرد به طوری که delay (تاخیر) نداشته باشه؟
تنها مشکلی که وجود داره اینه که کپچر حدود سه چهار ثانیه تاخیر داره یعنی موقعی که فایل خروجی رو باز میکنم میبینم از سه چهار ثانیه دیرتر شروع به ضبط کرده. لذا مجبورم کلید فلش به عقب رو بزنم تا یکم فیلم برگرده عقب و از سه چهار ثانیه جلوتر شروع به کپچر کنم.
میخواستم ببینم کسی پلیر دیگه ای سراغ داره که بشه باهاش راحت فیلم نگاه کرد و در عین حال راحت هم کپچر کرد به طوری که delay (تاخیر) نداشته باشه؟