• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدام پلیر به غیر از kmplayer توانایی کپچر ویدئو دارد؟

afshar62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
پلیر kmplayer یکی از پر امکانات ترین پلیرهاست و من از طریق اون فیلم آموزش زبان میبینم و قسمتهایی که مهم هست را کپچر میکنم تا تو وقت صرفه جویی بشه و فقط قسمتهای مهم رو سری بعد ببینم نه کل فیلمو. امکانات این پلیر فوق العاده است که یکی از امکاناتش اینه که هرجا که خواستم کلیپ از فیلم بگیرم اسپیس میزنم تا فیلم متوقف بشه بعد alt+c رو میزنم و پلی میکنم و اون قسمتو ضبط میکنم و در آخر مجدد همین کلیدو زده و فینیش. :)
تنها مشکلی که وجود داره اینه که کپچر حدود سه چهار ثانیه تاخیر داره یعنی موقعی که فایل خروجی رو باز میکنم میبینم از سه چهار ثانیه دیرتر شروع به ضبط کرده. لذا مجبورم کلید فلش به عقب رو بزنم تا یکم فیلم برگرده عقب و از سه چهار ثانیه جلوتر شروع به کپچر کنم. :(
میخواستم ببینم کسی پلیر دیگه ای سراغ داره که بشه باهاش راحت فیلم نگاه کرد و در عین حال راحت هم کپچر کرد به طوری که delay (تاخیر) نداشته باشه؟

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
برنامه greenshot رو دانلود کن . هر جا خواستی عکس بگیره زود اونا رو فشار بده درجا از موقعیت مورد نظر بدون معطلی عکس میگیره ... میشه به صورت Region ، فول اسکرین یا windows عکس گرفت .

afshar62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
برنامه greenshot رو دانلود کن . هر جا خواستی عکس بگیره زود اونا رو فشار بده درجا از موقعیت مورد نظر بدون معطلی عکس میگیره ... میشه به صورت Region ، فول اسکرین یا windows عکس گرفت .
منظور من کپچر ویدئو یعنی ایجاد کلیپ بود وگرنه کپچر عکس از فایل تصویری رو که تقریبا تمام پلیرها دارند.

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
از vlc media player استفاده کنید،من این ویژگیشو استفاده کردم تاخیر نداره.به غیر از این خود این پلیر اگر بهتر از kmplayer نباشه از اون پایینتر نیست!

afshar62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
از vlc media player استفاده کنید،من این ویژگیشو استفاده کردم تاخیر نداره.به غیر از این خود این پلیر اگر بهتر از kmplayer نباشه از اون پایینتر نیست!

میشه بگید چه جوری و از کدوم منو باید اینکارو کرد؟ آخه چندوقت پیش من vlc نصب کردم ولی چون گزینه مورد نظرو پیدا نکردم آنینستالش کردم.
من میخوام یه فایل تصویری مثلا از نوع avi را پخش کنم و در حین اینکه دارم به فیلم نگاه میکنم مثلا از دقیقه 15 به مدت 10 ثانیه کپچر کنم. خروجیش مهم نیست چه فرمتی باشه همین که یه فایل تصویری از زمانی که تعیین کردم بهم بده کافیه. ممنون از اینکه راهنمایی میکنید.

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
میشه بگید چه جوری و از کدوم منو باید اینکارو کرد؟ آخه چندوقت پیش من vlc نصب کردم ولی چون گزینه مورد نظرو پیدا نکردم آنینستالش کردم.
من میخوام یه فایل تصویری مثلا از نوع avi را پخش کنم و در حین اینکه دارم به فیلم نگاه میکنم مثلا از دقیقه 15 به مدت 10 ثانیه کپچر کنم. خروجیش مهم نیست چه فرمتی باشه همین که یه فایل تصویری از زمانی که تعیین کردم بهم بده کافیه. ممنون از اینکه راهنمایی میکنید.

کلید Shift را نگاه دارید و R را فشار دهید تا رکورد شروع شود،برای متوقف کردن رکورد همین کار را کنید.از تب View هم میتوانید گزینه Advanced Controls را بزنید تا گزینه ی رکورد و ... نمایان شود.

afshar62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32

کلید Shift را نگاه دارید و R را فشار دهید تا رکورد شروع شود،برای متوقف کردن رکورد همین کار را کنید.از تب View هم میتوانید گزینه Advanced Controls را بزنید تا گزینه ی رکورد و ... نمایان شود.
عالی بود. فکرشو نمیکردم همچین امکانی رو داشته باشه.
به این میگن یه جواب مفید و کامل. خیلی خیلی ممنون
:rolleyes::cool::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:

بالا