• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدام گزارشگر استقلالی است؟ کدام پرسپولیسی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
بی تردید همه علاقه مندان به فوتبال دوست دارند بدانند گزارشگران فوتبال استقلالی هستند یا پرسپولیسی. در واقع شاید در نحوه گزارش آن ها مشخص نباشد به چه رنگی علاقه دارند، ولی قعطا این گزارشگران قبل از اینکه وارد این شغل شوند به یکی از تیم های سرخابی تعلق خاطر داشته اند. بر همین اساس در آستانه دربی 67 گزارش جالبی را در خصوص این گزارشگران تهیه کردیم و به شما توصیه می کنیم حکایت میکروفون های رنگی را با احتیاط بخوانید !

بهرام شفیع پرسپولیسی متعصب!
بهرام شفیع یکی از گزارشگران قدیمی فوتبال ایران است که همچنان تهیه کننده و مجری برنامه ورزش و مردم است. شفیع در اواخر دهه شصت و در مقطعی عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس بود. بنابراین او از زمانی که به فوتبال علاقه پیدا کرده، یک پرسپولیسی بوده و هنوز هم طرفدار سرخپوشان است.

شفیع سابقه گزارش در دربی را دارد و شاید مهمترین گزارش او در سال 74 بود که در آن بازی استقلال با نتیجه 3 بر صفر پرسپولیس را شکست داد تا پرسپولیسی ها به شوخی عنوان کنند هر زمان او گزارشگر داربی باشد، ما بازی را واگذار می می کنیم !

به هر حال بهرام خان شفیع چیزی برای پنهان کردن ندارد و او را می توان کاپیتان سرخپوش گزارشگران خواند. البته او سالهاست كه كار گزارشگری را كنار گذاشته و فقط مجری گری والبته فدراسیون داری میكند!

جهانگیر کوثری : کاپیتان استقلالی ها
جهانگیر کوثری پیش از آنکه مفسر و گزارشگر شود یک فوتبالیست مطرح بود و در مقطعی نیز عضو تیم استقلال. کوثری یک استقلالی تمام عیار است و در آن هیچ شکی نیست. این گزارشگر هم سابقه گزارش داربی را در پرونده خود دارد و بی شک هیچگاه دوست ندارد تیم سابقش بازنده این بازی تاریخی باشد. می گویند جهانگیر خان همواره در تصمیمات مدیریتی باشگاه استقلال موثر بوده و دستکم از او به عنوان یک مشاور ویژه نام می برند. به هر حال جهانگیر کوثری، کاپیتان آبی پوش گزارشگران است!

عادل فردوسی پور; پرسپولیسی دو آتشه!
عادل در نوجوانی یك پرسپولیسی دوآتشه بود و همین حالا هم خیلی دوست دارد پرسپولیس در دربی استقلال را مغلوب كند! او البته وقتی وارد كار روزنامه نگاری شد كمی منطقی تر به قضایا نگاه كرد. عادل چون میخواهد به همه نشان دهد كه پرسپولیسی نیست ادای استقلالی ها را در می آورد وبعضا طوری وانمود میكند كه انگار از اول استقلالی بوده! در حالیكه چنین چیزی نیست و بهترین مجری ورزشی تلویزیون یك پرسپولیسی دو آتشه است.

مزدك میرزایی; استقلالی و البته یوونتوسی
مزدك درست برعكس عادل, استقلالی است و درست برعكس او میخواهد ثابت كند كه استقلالی نیست و ادای پرسپولیسی ها رو در می آورد. میرزایی استقلال رو خیلی دوست دارد و گاهی اوقات استقلالی بودنش بدجوری توی ذوق میزند. او یكی از بهترین و با اخلاق ترین گزارشگران و مجریان شبكه3 است و دوستی بسیار نزدیكی با عادل دارد. كركری های عادل و مزدك قبل از دربی ها جالب توجه خواهد بود! مزدك البته علاقه خاصی به تیم ملی ایتالیا و باشگاه یوونتوس دارد.

پیمان یوسفی; پرسپولیسی است
یوسفی هم مثل عادل پرسپولیسی است. او در این چندساله كمی بر اطلاعات فوتبالی خود افزوده وسعی دارد یك گزارشگر بی طرف باشد اما خوب هنوز با عادل و مزدك فاصله دارد. یوسفی هم طبعا دوست دارد پرسپولیس ,استقلال را شكست دهد.

جواد خیابانی; استقلالی قدیمی
خیابانی چندی قبل در مصاحبه ای گفت: من یك زمانی در استادیوم تخمه می فروختم! او در جوانی از طرفداران پروپا قرص استقلال بوده و با پرچم و هدبند آبی به استادیوم ها می رفته است اما اگر از خودش بپرسید شدیدا منكر این موضوع میشود. دوستان آقا جواد میگویند او علاقه زیادی به رضا نعلچگر و ناصر حجازی داشت. اما در گزارش دربی ها خودش را لو نداد!

علیفر; او هم استقلالی است
علیفر هم از طرفداران استقلالی بوده اما در گزارشهای خود بی طرفی را رعایت میكند. این روزها علیفر خیلی كم كار گزارشگری را انجام می دهد. او علاقه ویژه ای به محوطه 5/5 متر دارد!

رضا جاودانی; ابومسلمی و استقلالی
رضا جاودانی اهل مشهد و از طرفداران ابومسلم است اما از میان قرمز و آبی دومی را ترجیح میدهد و استقلالی است. جاوانی مجری برنامه های مربوط به كشتی و قوی ترین مردان ایران هم هست اما به فوتبال نیز علاقه خاصی دارد.

------------
در مورد بقیه تقریبا قبوله ولی عادل رو باور می کنید؟؟؟ خیابانی هم :D

sasan s:دوست عزیز تقریبا درباره این سوال شما در تاپیکهای مختلف بحث شده که اتفاقا هیچگاه هم به جواب قطعی نرسیده. با توجه به قوانین و اینکه علاقمند به صحبتهای تخصصی تری در تالار فوتبال هستیم تاپیک رو به احترام کسانی که در تاپیک نظر داده اند قفل می کنم .

Last edited by a moderator:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
چارسال پارسالا پسر عمه من که توی شریف درس میخوند گفت ما اونجا عادل رو از نزدیک میبینیم و ایشون پرسپولیسی هست :)

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
کاملا مسخرست ....

جواد خیابانی : پرسپولیسی (بعد از باخت پرسپولیس تا حد انفجار هم پیش میره)

عادل فردوسی پور : استقلالی ( فقط میشه از لتن صداش توی موقعیت های مختلف بازی اینو فهمید که استقلالیه)

مزدک میرزائی : پرسپولیسی (وقتی که استقلال نتیجه نمیگیره لبخندش رو اصلا فراموش نمیکنه

علی فر : پرسپولیسی (تابلو)

یوسفی : تقریبا بی طرف

=========================

هر کی بگه فردوسی پور پرسپولیسیه یا مزدک و خیابانی استقلالین ، بسی در اشتباهه ....

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
جواد خیابانی; استقلالی قدیمی
عمرا ! پرسپولیسیه

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
خیابانی پرسپولیسیه! . خودم زنگ زدم ازش پرسدم:دی

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
دوستان بحث ما سر این هست که قبلا طرفدار چه تیمی بودن!!

فک نکنم خیلی سخت باشه که الان به این باور برسن که هیچ تیمی براشون فرقی نداشته باشه و این رو در عملشون هم نشون بدن!

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
چرا فرق نداره؟
اینا چون گزارشگرن نمیتونن علنن طرفداری کنن و خیلی هم سخت هست
وگرنه شما میبینی طرف کارگره کارمنده و ... 40 ساله طرفداره پرسپولیس یا استقلاله
همینطور بسیاری از بازیکنان و مربیان سابق این تیمها

فوتبال جذابیتش به همین طرفدار بودن هست

wall.e1368

Registered User
لایک‌ها
1
سلام ارادتمند

به نظرم باید جای آقای جواد خیابانی و عادل فردوسی پور رو عوض کنید

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
کاملا مسخرست ....

جواد خیابانی : پرسپولیسی (بعد از باخت پرسپولیس تا حد انفجار هم پیش میره)

عادل فردوسی پور : استقلالی ( فقط میشه از لتن صداش توی موقعیت های مختلف بازی اینو فهمید که استقلالیه)

هر کی بگه فردوسی پور پرسپولیسیه یا مزدک و خیابانی استقلالین ، بسی در اشتباهه ....

کاملا تایید میشه مصطفی جان. شمام وقتی سند و مدرک منطقی نداری نیازی نیست همچین تاپیکی بزنی تا نظرات شخصیت رو قاطیش کنی !

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
کاملا تایید میشه مصطفی جان. شمام وقتی سند و مدرک منطقی نداری نیازی نیست همچین تاپیکی بزنی تا نظرات شخصیت رو قاطیش کنی !
اولا که من ؟ :blink: http://www.jahannews.com/vdcc1oqe.2bq4m8laa2.html
درست یا غلطش پای منبعش

دوما حالا درست باشه یا غلط خیلی اتفاق مهمی نمیفته و بیشتر بحث سرگرمی هست

من خودم عادل رو قبول ندارم . زیر پست اول هم گفتم

Net_Master

Registered User
لایک‌ها
2
جواد خياباني پرسپوليسيه

مگه تا حالا متوجه نشديد ؟؟؟ :wacko:

چنان آفرين و ماشاء ا.. ميگه انگار تيم ملي داره بازي مي كنه :D آفرين حامد كاويان پور :p

Net_Master

Registered User
لایک‌ها
2
مزدك میرزایی هم معلوم نيست :eek:

يه مارمولكيه خبر نداريد :lol:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
راستش به نظر من که خیلی واضحه که کدوم گزارشگر طرفدار کدوم تیم هست ......

در مورد خیابانی باید یه نکته رو که یادم اومد رو بگم .... اگه یادتون باشه سالی که استقلال توی آزادی با الاتحاد باز یداشت و توی دقایق پایانی با گل نیکبخت پیروز شد ، اول بازی خیابانی جوری گفت که " دیگه الان برای ما هم رنگ مهم مهم نیست و بحث ، بحث ملی هست " کاملا میشد متوجه بشب که منظورش اینه که توی این بازی با اینکه طرفدار پرسپولیسه ولی از استقلال حمایت میکنه ....

در کل بحث مهمی هم نیست .... ولی واقعا بعضی وقتا این گزارشگرا (مخصوصا پرسپولیسیاشون) توی بازیای استقلال و حتی پرسپولیس بعضا جوری مغرضانه گزارش میکنن که آدم به خودش فحش میده ....

منصور جان سلام :happy:

apadanapayment

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد خیابانی باید یه نکته رو که یادم اومد رو بگم .... اگه یادتون باشه سالی که استقلال توی آزادی با الاتحاد باز یداشت و توی دقایق پایانی با گل نیکبخت پیروز شد ، اول بازی خیابانی جوری گفت که " دیگه الان برای ما هم رنگ مهم مهم نیست و بحث ، بحث ملی هست " کاملا میشد متوجه بشب که منظورش اینه که توی این بازی با اینکه طرفدار پرسپولیسه ولی از استقلال حمایت میکنه ....

چه چیزایی یادت میمونه

mrhbk36

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد امضاتون Sorn!x رو می گم
منم پرسپولیسیم درسته، اما اگه هم نبودم بهت می گفتم که هیچ وقت کریمی رو با برهانی مقایسه نکن.
اصولا دو چیز رو که با هم سنخیت داشته باشن با هم مقایسه می کنن. کریمی فوتبالیسته برهانی رو نمی دونم!
قصد کل کل و ... رو نداشتم. احساس کردم که استقلالی بودن دلیل به انجام چنین کاری نمیشه.

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
عادل كه پرسپوليسي يه برنامه عيد 79 بود و با عادل مصاحبه كرد گفت تورو خدا بگو كدوم وري هستي

هي گفت فرقي نميكنه و من برام مهم نيست ... بعد از 3 ساعت التماس گفت پرسپوليسيم

جوات خپل كه تابلو اس اسيه

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
راستش به نظر من که خیلی واضحه که کدوم گزارشگر طرفدار کدوم تیم هست ......

در کل بحث مهمی هم نیست .... ولی واقعا بعضی وقتا این گزارشگرا (مخصوصا پرسپولیسیاشون) توی بازیای استقلال و حتی پرسپولیس بعضا جوری مغرضانه گزارش میکنن که آدم به خودش فحش میده ....

سلام آقا مصطفی ارادتمندم

استدلال های جالبی هم داری :D

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
فردوسی پور(با هم دوست بودیم): قبلا استقلالی. اما الان واقعا نگاهش فرق کرده و هیچ کدوم براش فرقی ندارن.
خیابانی: پرسپولیسی تابلو
مزدک: پرسپولیسی تابلو
کوثری: پرسپولیسی.
شفیع: کسی شک داره که پرسپولیسیه بگه!

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
من تنها چیزی که برام مسلم اینه که خیابانی پرسپولیسی هست !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا