• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدام گوشی ؟؟

9film

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من چند تا سوال دارم از خدمت دوستان عزیز
سوال 1
من بین چند تا گوشی گیر کردم نمیدونم کدومو بردارم
سقف بودجه من هم 800 هستش
حالا 900 هم شد مهم نیست
دیگه 1 نشه
گوشی های Xperia P - Xperia J - Xperia Neo L-Xperia Sola-Galaxy S Advance-Galaxy W
نمیدونم کدومش بهتره لطفا راهنمایی کنید
سوال 2
من یه سری گوشی دیدم با برند Huawei نمیدونم چه طوریه دست کسی هم ندیدم
اما امکاناتش خیلی بالاست
دوربین بالایی داره
آندروید هم هست
و کلا چیز خیلی خوبیه ولی چون تاحالا دست کسی ندیدم و یه کم هم نا معروف هستش نمیدونم چه طوری لطفا راهنمایی کنید
یکی از این گوشی های گوشیه Huawei G600 بود
سوال 3
یه سری گوشی اومده چینی مثلا گلکسی نوت 2 650 هزارتومان
با آندروید 4
دوربین 8 HD
CPU 1 Ghz Quad Core
تاچ خازنی
وکلی امکانات توپــــــــه دیگه
ولی نمیدونم اینا چه طوریه
اول میخواستم از اینا بگیرم گفتیم یه سوالی بکنیم از بقیه بپرسیم چه طوریه

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام....
در مورد سوال سومت که اصلا بیخیال این جور گوشی ها بشید
در مورد سوال اولت هم دوست عزیز xperia p و s advance بهترند
درمورد سوال دومت هم که زیاد اطلاعی ندارم:D فک کنم همین برند ها بهتر باشن....

موفق باشید

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
اگر تا بعد از عید صبر کنی میتونی گزینه های قوی تری به گوشی های مد نظر اضافه کنی شک نکن ...

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
درود دوست من ،

بین گوشیهایی که گفتید به نظر من Xperia sola و xperia p و galaxy advance از بقیه بهترن و ارزش خریدن دارند. باقیشون سختافزار نسبتاً ضعیفتری نسبت به این 3 دارن. اگه سایز صفحه براتون مهمه ، sola رو حذو کنید. بین p و advance :

رنگ بندی و کانتراست صفحه : Advance > P
تراکم پیکسلی : P > Advance
کیفیت ساخت : P > Advance
کیفیت دوربین چه در عسکبرداری و چه در فیلمبرداری : P > Advance
قدرت سختافزاری (سی پی یو و جی پی یو) : P =~ Advance
کیفیت صدا (هدفون) : P =~ Advance
کیفیت و بلندی صدا (اسپیکر) : Advance > P
رم : (Xperia P (1GB) > Galaxy Advance (768MB
در ضمن ، حافظه ی داخلی P ، 16 گیگ هست ، اما قابل ارتقا نیست. advance حافظه ی داخلیش 8 گیگ هست ، اما قابل ارتقا تا 32 گیگ دیگه هست.
من بودم xperia p رو برمیداشتم ، اما شما ممکنه نظرتون فرق کنه ، معیارهاتون رو مشخص کنید ، و با مطالبی که بالا گفتم ، میتونید اتخواب نهاییتون رو مشخص کنید.

در مورد سوال دومتون ، به نظر میاد هواوی دستگاه های خوبی رو تولید کنه ، و نسبت به قیمتشون امکانات خوبی رو در اختیارتون قرار میده ، من تا به حال هیچکدوم از دستگاههام از این برند نبودن ، ولی ویدیوی بررسی خیلی از مدلهاش رو تو یوتیوب میدیدم ، بیشتر از همه مدل Ascend P1 U9200 به دلم نشست ، به نظر که خیلی گوشی خوبی میاد.

در مورد گوشیهای چینی هم خدمتتون عرض کنم که ، کلاً گوشیهای چینی برای کسایی خوب هستن ، که نمیخوان پول زیادی بابت گوشی بدن ، تازه همون مقدار کمی هم که میخواین بابتشون پول بدین ، حتماً باید از آدم درست و با کلی تحقیق برین خریدتون رو انجام بدین ، وگرنه خدا میدونه چی نصیبتون بشه. اما شما که میخواین تا 900 تومن ، پول بابت کوشی بدین ، اصلاً به گوشی چینی فکر نکنید.

9film

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود دوست من ،

بین گوشیهایی که گفتید به نظر من Xperia sola و xperia p و galaxy advance از بقیه بهترن و ارزش خریدن دارند. باقیشون سختافزار نسبتاً ضعیفتری نسبت به این 3 دارن. اگه سایز صفحه براتون مهمه ، sola رو حذو کنید. بین p و advance :

رنگ بندی و کانتراست صفحه : Advance > P
تراکم پیکسلی : P > Advance
کیفیت ساخت : P > Advance
کیفیت دوربین چه در عسکبرداری و چه در فیلمبرداری : P > Advance
قدرت سختافزاری (سی پی یو و جی پی یو) : P =~ Advance
کیفیت صدا (هدفون) : P =~ Advance
کیفیت و بلندی صدا (اسپیکر) : Advance > P
رم : (Xperia P (1GB) > Galaxy Advance (768MB
در ضمن ، حافظه ی داخلی P ، 16 گیگ هست ، اما قابل ارتقا نیست. advance حافظه ی داخلیش 8 گیگ هست ، اما قابل ارتقا تا 32 گیگ دیگه هست.
من بودم xperia p رو برمیداشتم ، اما شما ممکنه نظرتون فرق کنه ، معیارهاتون رو مشخص کنید ، و با مطالبی که بالا گفتم ، میتونید اتخواب نهاییتون رو مشخص کنید.

در مورد سوال دومتون ، به نظر میاد هواوی دستگاه های خوبی رو تولید کنه ، و نسبت به قیمتشون امکانات خوبی رو در اختیارتون قرار میده ، من تا به حال هیچکدوم از دستگاههام از این برند نبودن ، ولی ویدیوی بررسی خیلی از مدلهاش رو تو یوتیوب میدیدم ، بیشتر از همه مدل Ascend P1 U9200 به دلم نشست ، به نظر که خیلی گوشی خوبی میاد.

در مورد گوشیهای چینی هم خدمتتون عرض کنم که ، کلاً گوشیهای چینی برای کسایی خوب هستن ، که نمیخوان پول زیادی بابت گوشی بدن ، تازه همون مقدار کمی هم که میخواین بابتشون پول بدین ، حتماً باید از آدم درست و با کلی تحقیق برین خریدتون رو انجام بدین ، وگرنه خدا میدونه چی نصیبتون بشه. اما شما که میخواین تا 900 تومن ، پول بابت کوشی بدین ، اصلاً به گوشی چینی فکر نکنید.

مشکل اینجاست Advance یا P هیچ کدوم 900 تومن نیستن
میترسم هواوی بگیرم پولم از دست بدم
بله سایز صفحه برام مهمه سولا یکم کوچیکه
Neo L چه طوره؟؟

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
مشکل اینجاست Advance یا P هیچ کدوم 900 تومن نیستن
میترسم هواوی بگیرم پولم از دست بدم
بله سایز صفحه برام مهمه سولا یکم کوچیکه
Neo L چه طوره؟؟

با neo l کار نکردم ، ولی اونطور که به نظر میاد . یکی دو بار هم شنیدم ، چندان گوشی قویی نیست ، بهتون پیشنهاد میکنم زیاد روش مانور ندین. (البته بستگی داره چقدر قدرت از گوشیتون انتظار داشته باشید)

xperia p رو الان گوشی شاپ گذاشته 950 تومن ، معمولاً هم اگه یکم تو طبقات بالای علاالدین بگردین ، یکم پایینتر از قیمت گوشی شاپ هم میتونید پیدا کنید .

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
با neo l کار نکردم ، ولی اونطور که به نظر میاد . یکی دو بار هم شنیدم ، چندان گوشی قویی نیست ، بهتون پیشنهاد میکنم زیاد روش مانور ندین. (البته بستگی داره چقدر قدرت از گوشیتون انتظار داشته باشید)

xperia p رو الان گوشی شاپ گذاشته 950 تومن ، معمولاً هم اگه یکم تو طبقات بالای علاالدین بگردین ، یکم پایینتر از قیمت گوشی شاپ هم میتونید پیدا کنید .

ضمن تایید فرمایشات دوست عزیزمون
neol دوست عزیز تک هسته ای هست و اینو در نظر داشته باشین که از پی و اس ادونس ضعیف تره

mamalirec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam.man khodam g600 daram,nesbat be emkanato karaieyo sakht afzar gheymatesh aliye,az nazare keyfiyatam az hich berandi kam nadare,baghiye marka pole esmeshono mikhoran,makhsosan sony vali huawei taze varede va gheymatesh monasebtare.
faghat 2ta irad dare in goshi
1-dorbine paien nesbat be roghaba
2-gerafikesh paiene va tavaghoe baziaye sangino nabayad dashte bashin

9film

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

علاالدین کجا هست دقیقا ؟ :D

بالا