• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدام گوشی ؟ iPhone 5 یا +HTC One x یا Galaxy Note II

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
سلام :rolleyes:

باز من گیر کردم بین چند تا گوشی !!!!
حقیقتش از آیفون فقط به خاطر تعداد برنامه هاش و کیفیت برنامه هاش خوشم میاد و نقطه قوت دیگه ای نداره .

نوت 2 حدود 4-5 روز داشتم از محیط کاربری سامسونگ خوشم نیومد ، صفحه نوت 2 هم رنگ سفید رو تقریبا خاکستری نشون میداد به خاطر نوع چیدمان پیکسل ها و ...

برتری های این 3 گوشی از نظر خودم :

آیفون 5 : سبک ، روان ، برنامه های بیشتر و باکیفت تر ، دوربین خوب
وان ایکس پلاس : از نظر سخت افزاری و طراحی گوشی هیچ نقصی نداره و از همه نظر کامل هست ، دوربینش هم که معلومه دوربین های HTC حرف ندارن
نوت 2 : صفحه بزرگ ، S Pen ، دوربین خوب

نقاط ضعف :

آیفون 5 : احتمال زیاد خراشیده شدن گوشه ها ، قدیمی شدن سیستم عامل از نظر من ( دیگه خیلی ساده هست ! )
وان ایکس پلاس : برنامه های کم !
نوت 2 : خیلی بزرگه ! رنگ سفید رو خیلی بد نشون میده ، دوربین در حالت پانورما خوب عمل نمی کنه

با مشکلات آیفون 5 میشه ساخت ولی نمی دونم با مشکلات نرم افزار وان ایکس پلاس میشه ساخت یا نه :دی

قیمت گوشی ها :

قیمت وان ایکس پلاس 64 گیگ حدود 2.050.000 تومان .
قیمت نوت 2 نسخه 16 گیگ حدود 1.820.000 تومان.
قیمت آیفون 5 نسخه 64 گیگابایت بعد از عرضه رسمی در اپل استور دوبی حدود 2.750.000 تومان .

و یک مورد دیگه که نمی دونم سامسونگ اینطوری هست یا همه تولید کننده ها به جز آیفون ، قیمت گوشی ها به مرور زمان کاهش پیدا می کنه ( منظور بازار جهانی هست و ربطی به بازار ارز ما نداره :دی )
اچ تی سی هم اینطوری هست ؟؟؟

منتظر نظرات شما هستیم :دی
درود . :wacko:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
یا SIII بخر یا ایفون 5....بقیه رو ول کن.....

گوشی باید اندازه متناسب داشته باشه....حداقل بتونی بزاری جیبت...Note II میخری بعد 1 هفته خسته میشی چون هرکسی با اندازه اش کنار نمیاد.....حمل و نقلش سخته

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
یا SIII بخر یا ایفون 5....بقیه رو ول کن.....

گوشی باید اندازه متناسب داشته باشه....حداقل بتونی بزاری جیبت...Note II میخری بعد 1 هفته خسته میشی چون هرکسی با اندازه اش کنار نمیاد.....حمل و نقلش سخته
از سامسونگ خوشم نمیاد ، نوت 2 هم به خاطر S Pen تو لیست هست .

نظری در مورد HTC One X+ نداری ؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
از سامسونگ خوشم نمیاد ، نوت 2 هم به خاطر S Pen تو لیست هست .

نظری در مورد HTC One X+ نداری ؟

one x پلاس گوشی خوبیه ولی شخصا اگر قرار باشه 2 میلیون پول بدم اون رو بخرم 200-300 میزارم روش ایفون 5 میخرم....الان رو نگاه نکن دستگاه نسبتا جدیده و قیمتش اینه به زودی شاید 8-12 ماه دیگه قیمتش میشه قیمت سنسیشن...سال دیگه این موقع انقدر مدل های جدید اومده که اصلا همه یادشون رفته یه زمانیHTC دستگاهی به نام one x پلاس تولید میکرد الان ولی ایفون همیشه ایفونه.....تا 3 سال دیگه هم ایفون 5 رو ازتون به قیمت خوب میخرن ولی اون رو نه.....

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
Iphone 5

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
جز لیست نیست اما nokia lumia 920 یه خداییه برای خودش مخصوصا رنگ زردش.

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
برنامه نداره .

میاد براش عجله نکن و بهت قول میدم تا 2 سال این سیستم عامل رو بورسه و حالا حالا ها از رو دور نمیره . ولی اگه برای برنامه بازی میخوای گوشی بگیری اندروید بگیر.

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
میاد براش عجله نکن و بهت قول میدم تا 2 سال این سیستم عامل رو بورسه و حالا حالا ها از رو دور نمیره . ولی اگه برای برنامه بازی میخوای گوشی بگیری اندروید بگیر.

2 سال که نمی تونم صبر کنم برنامه بیاد براش :دی

برنامه و بازی هم اول ios بعد آندروید بعد ویندوز فون

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

بنده خدا چقدر صبر کنه خب....گوشی رو میخری که حالش رو ببری الان...نه اینکه صبر کنی تا برنامه بازی هاش زیاد بشه...تا صبر کنی گوشی هم قدیمی شده....

به نظر من خرید لومیا 920 با قیمت 2200-2300 اشتباه محض هست.....اگر 1500-1400 بود میارزید اونم به خاطر دوربین و طراحی زیبا و رنگ های جالب و صفحه نمایشش....

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
2 سال که نمی تونم صبر کنم برنامه بیاد براش :دی

برنامه و بازی هم اول ios بعد آندروید بعد ویندوز فون

حاجی نگرفتی منظورم این بود که تا 2 سال دیگه این سری ویندوز فون رو دوره از زمان ویندوز فون تا حالا 1000 نو ازش اومده ولی این نو به این زودی نمیره.
ولی ios برنامش زیاده ولی مثل اندروید بین مردم رایج نیست تو ایران نمیدونم منظور این حرفمو که زدمو گرفتی یا نه.

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
حاجی نگرفتی منظورم این بود که تا 2 سال دیگه این سری ویندوز فون رو دوره از زمان ویندوز فون تا حالا 1000 نو ازش اومده ولی این نو به این زودی نمیره.
ولی ios برنامش زیاده ولی مثل اندروید بین مردم رایج نیست تو ایران نمیدونم منظور این حرفمو که زدمو گرفتی یا نه.

چیکار به مردم دارم من :دی

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
اگر پولشو داری آیفون 5 ، به 1001 دلیل
اگر کم بود پولت ، وان ایکس
اما در هیچ شرایطی اس 3 نگیر ، به 1002 دلیل

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
در حضور دوستان بی ادبیه ولی من وان ایکس و گلکسی نکسوس رو پیشنهاد می کنم.از لحاظ قدرت هم که وان ایکس سرتره و از نظر پشتیبانی اندروید نکسوس

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
در حضور دوستان بی ادبیه ولی من وان ایکس و گلکسی نکسوس رو پیشنهاد می کنم.از لحاظ قدرت هم که وان ایکس سرتره و از نظر پشتیبانی اندروید نکسوس

منظورتون نوت 2 هست محمد جان؟؟

موتورولا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اگه جاى شما بودم حتما ايفون 5 رو ميگرفتم.

در وحله ى دوم وان ايکس. چون واقعا کيفيت ساختش خداست

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

بالا