• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدام گوشی اینترنت را با کابل به کامپیوتر وصل میکند؟

mazdzk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با درود
کدامیک از گوشی های زیر توانایی این را دارند که اینترنت را با کابل usb خود به کامپیوتر منتقل کنند؟ با استفاده از سیم کارت
اعتباری(البته با نرم افزار)
-k350i
-k510i
-k320
-6101
-6600 قدیمی
یک سوال:ایا هر گوشی که کابل usb میخورد توانایی این کار را دارد یا نه؟
با سپاس

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
اون K ها که فکر کنم همشون این امکانو داشته باشن. چون PC Suite برای همه این ها هست. نوکیاها را نمی دونم!

yooga

Registered User
لایک‌ها
2
اون K ها که فکر کنم همشون این امکانو داشته باشن. چون PC Suite برای همه این ها هست. نوکیاها را نمی دونم!

نوکیا هم این امکان رو داره مثلا گوشی من n73 هست که باهاش به راحتی به اینترنت وصل می شم .

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
نوکیا هم این امکان رو داره مثلا گوشی من n73 هست که باهاش به راحتی به اینترنت وصل می شم .
منظورم این بود که نمی دونم USB میخورن این گوشی ها یا نه. البته اون 6600 که نمیخوره.

yooga

Registered User
لایک‌ها
2
منظورم این بود که نمی دونم USB میخورن این گوشی ها یا نه. البته اون 6600 که نمیخوره.

شما اگه یه پیام کوتاه به ایرانسل بدید خودش بهتون میگه که آیا گوشیتون این قابلیت رو داره یا نه ؟

Maz!ar

Registered User
لایک‌ها
38
فک کنم تمام یا اکثر گوشیهایی که GPRSدارن ، USB MODEM هم بشن ،بلوتوثم میشه

mazdzk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر و سپاس از همگی
بعضی ها میگویند که داشتن کابل usb دلیل این نمیشود که میتوان اینترنت موبایل را به کامپیوتر رساند.
پس از کجا بفهمیم که کدام گوشی این قابلیت را دارد و کدام ندارد.چون اکثرا هم gprs را ساپورت میکنند؟
ممنون از همگی

بالا