• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدام گوشی بهتره

pooya300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام. من در انتخاب بین دو گوشی لنوو A1000 و هواوی Y3 موندم. هنگ نکردن دانلود و وبگردی با وای فا . انجام کارهای روزانه و دوام سخت افزاری مد نظرمه . البته چون بودجم کمه می خوام یکی از اینارو انتخاب کنم. لطفا راهنمایی کنید

avast4890

Registered User
لایک‌ها
66
با سلام. من در انتخاب بین دو گوشی لنوو A1000 و هواوی Y3 موندم. هنگ نکردن دانلود و وبگردی با وای فا . انجام کارهای روزانه و دوام سخت افزاری مد نظرمه . البته چون بودجم کمه می خوام یکی از اینارو انتخاب کنم. لطفا راهنمایی کنید
بودجه شما دقیقاَ چه مقدار هست؟

avast4890

Registered User
لایک‌ها
66
رم و مموریش دوبرابره هوآوی هست، بنا به تجربه اطرافیان توصیه میکنم سراغ هوآوی نرین که شبیه ماشین های چینی هست تو آمار خرابی سخت افزار

pooya300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
رم و مموریش دوبرابره هوآوی هست، بنا به تجربه اطرافیان توصیه میکنم سراغ هوآوی نرین که شبیه ماشین های چینی هست تو آمار خرابی سخت افزار
من از چیپست لنوو میترسم چون بیشتر در گوشی های جی ال ایکس استفاده میشه و تقریبا ناشناخته هست

چای نگین شمال

Registered User
لایک‌ها
161
دوست عزیز شما با 230 تومن گوشی بخرید تا اخر اذیت میشید بنظرم کمی صبرکنید 50 60 تومن دیگه روش بزارید گوشی ای بخرید که راضی باشید
نظر من رو سامسونگ گلکسی جی 1 ایس 310تومن یا لومیا 540 هست 280 تومنه
زیاد تفاوت قیمت ندارند با مدل های شما اما از لحاظ قدرت خیلی

pooya300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
دوست عزیز شما با 230 تومن گوشی بخرید تا اخر اذیت میشید بنظرم کمی صبرکنید 50 60 تومن دیگه روش بزارید گوشی ای بخرید که راضی باشید
نظر من رو سامسونگ گلکسی جی 1 ایس 310تومن یا لومیا 540 هست 280 تومنه
زیاد تفاوت قیمت ندارند با مدل های شما اما از لحاظ قدرت خیلی
نطرتون درباره گلکسی ACE 4 چیه؟ چون قیمتش پایین تره

چای نگین شمال

Registered User
لایک‌ها
161
سامسونگ دوربین سلفی وی جی ای داره دوربین اصلیش 5!!!! لومیا سلفی 5 داره دوربین اصلی 8

pooya300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
بهترین سامسونگی که میتونید بخرید گلکسی جی 1 ایس
جی 1 ایس بدیش اینه که چیپست معروفی نداره . راستی یه سوال اگه با گوشی مثلا هواوی y3 که چیپست مدیاتک داره بخوام با وای فاش در ساعات رایگان دانلود کنم و هر روز به کامپیوتر انتقال بدم با کابل usb در بلند مدت گوشی نمیسوزه؟

چای نگین شمال

Registered User
لایک‌ها
161
جی 1 ایس بدیش اینه که چیپست معروفی نداره . راستی یه سوال اگه با گوشی مثلا هواوی y3 که چیپست مدیاتک داره بخوام با وای فاش در ساعات رایگان دانلود کنم و هر روز به کامپیوتر انتقال بدم با کابل usb در بلند مدت گوشی نمیسوزه؟
امیدوارم بعدا پشیمون نشید!
طبیعتا هرچقد از گوشی بیشتر کار بکشید عمر مفیدش زودتر تموم میشه ولی اونقدر نگران کننده نیست

بالا