با سلام. من در انتخاب بین دو گوشی لنوو A1000 و هواوی Y3 موندم. هنگ نکردن دانلود و وبگردی با وای فا . انجام کارهای روزانه و دوام سخت افزاری مد نظرمه . البته چون بودجم کمه می خوام یکی از اینارو انتخاب کنم. لطفا راهنمایی کنید
بودجه شما دقیقاَ چه مقدار هست؟با سلام. من در انتخاب بین دو گوشی لنوو A1000 و هواوی Y3 موندم. هنگ نکردن دانلود و وبگردی با وای فا . انجام کارهای روزانه و دوام سخت افزاری مد نظرمه . البته چون بودجم کمه می خوام یکی از اینارو انتخاب کنم. لطفا راهنمایی کنید
حدود 230 هزار.بودجه شما دقیقاَ چه مقدار هست؟
من از چیپست لنوو میترسم چون بیشتر در گوشی های جی ال ایکس استفاده میشه و تقریبا ناشناخته هسترم و مموریش دوبرابره هوآوی هست، بنا به تجربه اطرافیان توصیه میکنم سراغ هوآوی نرین که شبیه ماشین های چینی هست تو آمار خرابی سخت افزار
دوست عزیز شما با 230 تومن گوشی بخرید تا اخر اذیت میشید بنظرم کمی صبرکنید 50 60 تومن دیگه روش بزارید گوشی ای بخرید که راضی باشیدبا سلام. من در انتخاب بین دو گوشی لنوو A1000 و هواوی Y3 موندم. هنگ نکردن دانلود و وبگردی با وای فا . انجام کارهای روزانه و دوام سخت افزاری مد نظرمه . البته چون بودجم کمه می خوام یکی از اینارو انتخاب کنم. لطفا راهنمایی کنید
نطرتون درباره گلکسی ACE 4 چیه؟ چون قیمتش پایین ترهدوست عزیز شما با 230 تومن گوشی بخرید تا اخر اذیت میشید بنظرم کمی صبرکنید 50 60 تومن دیگه روش بزارید گوشی ای بخرید که راضی باشید
نظر من رو سامسونگ گلکسی جی 1 ایس 310تومن یا لومیا 540 هست 280 تومنه
زیاد تفاوت قیمت ندارند با مدل های شما اما از لحاظ قدرت خیلی
جی 1 ایس بدیش اینه که چیپست معروفی نداره . راستی یه سوال اگه با گوشی مثلا هواوی y3 که چیپست مدیاتک داره بخوام با وای فاش در ساعات رایگان دانلود کنم و هر روز به کامپیوتر انتقال بدم با کابل usb در بلند مدت گوشی نمیسوزه؟بهترین سامسونگی که میتونید بخرید گلکسی جی 1 ایس
امیدوارم بعدا پشیمون نشید!جی 1 ایس بدیش اینه که چیپست معروفی نداره . راستی یه سوال اگه با گوشی مثلا هواوی y3 که چیپست مدیاتک داره بخوام با وای فاش در ساعات رایگان دانلود کنم و هر روز به کامپیوتر انتقال بدم با کابل usb در بلند مدت گوشی نمیسوزه؟