• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدام DSLR ؟

MASoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر شما بوديد كدوم دوربين رو ميخريديد ؟
Canon EOS 20D
Olympus E1
Konica Minolta Maxxum 7D
دلیل یادتون نره :blush:

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
من Canon 20D رو انتخاب ميكنم

به نظر من Oly E1 كه محصول 2003 هست و سنسور كوچيكي داره قابل مقايسه با 20D و 7D نيست , از بين Canon 20D و Konika Minolta 7D من 20D رو انتخاب ميكنم به خاطر 8 مگاپيكسل بودن , نتايج عالي در ISO هاي بالا , تنوع لنز و ...

Konika Minolta 7D هم تو تمام review ها سربلند بوده و بهترين امتيازات رو كسب كرده , image stabilizer روي CCD داره كه به نظر جالب مياد ولي من Canon 20D رو انتخاب ميكنم .

در دوربين هاي DSLR نميشه و نبايد نظر قطعي داد كه فلان مدل از فلان مدل بهتره , sample ها رو مقايسه كنيد , نتايج تست ها در شرايط مختلف رو ببينيد و بعد انتخاب كنيد

nmroshan

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
هر سه دوربين عالي هستند. اما موقع مقايسه و تصميم براي خريد كه ميشه، كنن 20دي رو انتخاب ميكنم. چرا؟ سنسور بزرگ 8 مگاپيكسلي/ پارامترهاي پردازش كامل و قابل تعريف/ كارآيي عالي در ايزوهاي بالا/ سرعت بسيار خوب/ و نكته مهمي كه نياز عزيز هم اشاره كرد: دسترس بودن رنج كاملي از لنزهاي عالي...

MASoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته سنسور Canon بصورت CMOS هستش در حالی که این یکی Minolta از نوع CCD هستش.

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از روي CMOS يا CCD بودن سنسور نميشه نتيجه گيري كرد... چون به هر حال اون سيگنال ها روشون پردازش انجام ميشه... يك سري ويژگي هاي كلي براي اين دو نوع سنسور گفته ميشه ...

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
در واقع باید بگم که سنسور کانن وان دی مارک تو هم سی ام او اس هستش و کیفیت این دو سنسور با هم تفاوتی نداره .فقط سی سی دی یکم باطری بیشتری مصرف میکنه و در لحظه راه اندازی تا قبل از زمان گرم شدن کیفیتش یکم از سی ام او اس بیشتره.فکر میکنم اقا نعما ارش تو انجمن عکاسی گفته بود که 20 دی قفل میکنه نمیدونم انگار یه چیزایی در این زمینه شنیدم.یکم در این مورد پرسو جو کن.

بالا