• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدام pocket pc برای من مناسب است؟

benign

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام:
دوستان عزیز لطفا راهنماییم کنین. من یک Handheld Device میخوام بخرم که دارای امکانات زیر باشه.
1. از windows به عنوان سیستم عاملش استفاده شده باشه. حالا چه بصورت hack شده (مثل بعضی از انواع MID ها که ویندوز روشون نصب میکنند) و یا چه بصورت اوریجینال. این مورد هم به این دلیله که میخوام برنامه هایی که مینویسم رو بتونم روش اجرا کنم که این برنامه ها هم موارد خیلی پیچیده ای نیستند بیشتر ثبت اطلاعات مریض هستند. به دلیل اینکه با dotnet csharp نوشته میشن مهم نیست که windows mobile یا هر نوع دیگه ای باشه.
2. دوربین داشته باشه. اصلا مهم نیست که mega pixel بالا داشته باشه فقط مهمه که فلاش داشته باشه.
3. صفحه touch داشته باشه و اندازه sceen اش هم در حدی باشه که بشه از روش pdf رو بشه خوند. (منظورم اینه که خیلی کوچک نباشه) مثلا میخوام بتونم با سرعت مناسبی فرمی رو در برنامه ای که نوشته ام با استفاده از قلم پر و ذخیره کنم و بعد بتونم به راحتی مطالبی رو در pdf ها جستجو پیدا کنم و بخونم.
4. باطریش حداقل 4 ساعت دوام داشته باشه با استفاده مستمر.
5. ترجیحا سیم کارت هم بخوره.
6. کارت حافظه بخوره حالا هر نوع مهم نیست.
7. مقاوم باشه منظورم اینه که خیلی ظریف و حساس نباشه چون به هر حال محل استفاده اش بیمارستانه و همش هم سرپا هستم وقت استفاده.
8. مهمترین اینکه خیلی گرون نباشه!!!

اصلا مهم نیست که خوشگل باشه یا خیلی جدید باشه! فقط مهم اینه که کاربرد داشته باشه و 'گرون نباشه!!!
ممنون
Benign

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوست عزیز من نمیدونم شما چه نوع برنامه هایی میخواین اجرا کنید ولی باید بدونید بر روی ویندوز موبایل فقط برنامه های خود ویندوز موبایل اجرا میشه اگرهم ویندوز میخواین شما میتونید shift رو انتخاب کنید یا یه umpc در کل باید مشخص کنید چه برنامه هایی رو میخواین استفاده کنید.

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
این مشخصات که گفتین توو گوشی ارزون یکجا جمع نمی شه متاسفانه !
مخصوصا صفحه بزرگ، فلش، صفحات اینترنت سریع ...

هر برنامه ای هم به راحتی قابل تبدیل به اینها نیست، اما اگر برای PPC بنویسین روو همشون اجرا می شه

benign

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز من نمیدونم شما چه نوع برنامه هایی میخواین اجرا کنید ولی باید بدونید بر روی ویندوز موبایل فقط برنامه های خود ویندوز موبایل اجرا میشه اگرهم ویندوز میخواین شما میتونید shift رو انتخاب کنید یا یه umpc در کل باید مشخص کنید چه برنامه هایی رو میخواین استفاده کنید.

سلام:
ممنون بابت پاسخ.
مشکلی در این مورد نیست چون برنامه خیلی پیچیده ای نیست میتونم مجدد برای windows mobile بنویسمش. یک فرم نسبتا ساده هست که پر و ذخیره در db میکنم. همین. UMPC ها و HTC SHIFT قیمت بالایی دارند و من دنبال موردی با قیمت کمتر هستم. همون Win mobile کاری که میخوام رو واسه من انجام میده.
ممنون
Benign

Last edited:

benign

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این مشخصات که گفتین توو گوشی ارزون یکجا جمع نمی شه متاسفانه !
مخصوصا صفحه بزرگ، فلش، صفحات اینترنت سریع ...

هر برنامه ای هم به راحتی قابل تبدیل به اینها نیست، اما اگر برای PPC بنویسین روو همشون اجرا می شه

سلام
با تشکر از پاسختون.
در مورد برنامه در پست قبلی توضیح دادم، حداکثر مجدد برای سیستم عامل خاص اون گوشی خاص مینویسمش.
در مورد اینکه همه مشخصات رو هم داشته باشه مثلا الزاما فلاش داشته باشه هم خیلی ضروری نیست.
اگه ممکنه چند تا مورد رو با حدود قیمت بهم پیشنهاد کنین که در چه محدوده ای هست واقعا ممنون میشم.
ممنون
Benign

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
omnia i900 فکر کنم زیر 500 تومن بشه بدون گارانتی پیدا کرد، اما اینکه زیر 400 تومن خرج کنین اصولا چیز اصلا به درد بخوری به دست نمیارین، مگه اینکه دست دوم باشه

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
حدود 500 و خورده ای میشه به سونی اریکسون ایکس وان هم فکر کرد.

benign

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
omnia i900 فکر کنم زیر 500 تومن بشه بدون گارانتی پیدا کرد، اما اینکه زیر 400 تومن خرج کنین اصولا چیز اصلا به درد بخوری به دست نمیارین، مگه اینکه دست دوم باشه
سلام:
تا 550 خوبه برام. این omina رو دیدم خیلی واسم جالب بود
HTC P3470 رو هم دیدم. نظر شما در موردش چیه؟ کلا HTC ها مدلهای مختلفی دارند میخواستم بدونم کدامیکشون مواردی که گفتم رو میتونند داشته باشند و همچنین مدلهای iMate چطورند؟ میشه حدود 500 مورد خوبی پیدا کرد؟
ممنون
Benign

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
چرا 370 تومن aspire one که حالا این قیمت گشت ویترینشه و خیلی ارزون تر هم می شه گرفت نمی گیرین ؟
تا حایی که می دونم htc قطعات imate ر ومی زد.
HTC یا بایاد دیاموند بگیرین که صفحه اش بزرگ نیست، یا هم که گرونتر از اینها در میاد

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
با توجه به نیازها و خواسته های شما دو گزینه x1 و اومنیا رو پیشنهاد میدم.
چون باتری مناسب میخواید دایموند میره کنار.
بین اون دوگزینه هم x1 قابل اعتماد تر و مقاوم تر هست ، برای مطالعه هم بهتره.
از طرف دیگه اومنیا دوربین بهتری داره و کمی هم از نظر سرعت بهتر هست (خیلی کم).

benign

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا 370 تومن aspire one که حالا این قیمت گشت ویترینشه و خیلی ارزون تر هم می شه گرفت نمی گیرین ؟
تا حایی که می دونم htc قطعات imate ر ومی زد.
HTC یا بایاد دیاموند بگیرین که صفحه اش بزرگ نیست، یا هم که گرونتر از اینها در میاد

سلام:
راستش در مورد aspire فکر کرده بودم اما touch نبودم صفحه اش و اینکه برای من زیاد قابل حمل نیست به دلیل اینکه میخوام جوری باشه که بتونم بالای سر مریض ازش استفاده کنم و بعد بزارمش تو جیبم و نمیخوام روی میز یا تخت مریض باقی بمونه چون ممکنه یادم بره و یا بخوام سریع دستم رو خالی کنم که با aspire مشکل هستش.
ممنون

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
handheldusers.com/forum
اونجا اکثر بچه هاش پزشک هستن
اما اگه خواستین بیاین
www.modj.ir/forum
درسته کامل راه نیفتاده اما دیگه او ن ثبات رو داره که بتونم سوال جواب رو پیش ببرم، خواستین برنامه های جالبی برای کسایی که اهلش حس کنم دارم
گوشی الانتون چیه ؟
من این مورد رو اگر اونطور که متوجه شدم باشه، برای خودم با 20-30 تومن روو میکرو و lcd ی می سازم

benign

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با توجه به نیازها و خواسته های شما دو گزینه x1 و اومنیا رو پیشنهاد میدم.
چون باتری مناسب میخواید دایموند میره کنار.
بین اون دوگزینه هم x1 قابل اعتماد تر و مقاوم تر هست ، برای مطالعه هم بهتره.
از طرف دیگه اومنیا دوربین بهتری داره و کمی هم از نظر سرعت بهتر هست (خیلی کم).

سلام:
یک حدود قیمت برای ایندو به من میدین؟ X1 به نظر خیلی مورد خوبی به نظر میرسه. Omnia هم همینطور ولی مهمه که مطلالعه باهاش راحت باشه. دوربین بهتر واسم مهم نیست اگه x1 ارزونتر باشه سرعت کمتر اونقدرها مهم نیست برام.
موردی نیست که موبایل نباشه (مثل MID ها) که در ایران موجود باشه؟
ممنون
Benign

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اومینیا ، ارزون ترین هست تو همه ی این ها دوست عزیز ، همین طور سریع ترین

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
اگر به فکر خواندن پی دی اف هستید؛زیاد به پاکت پی سی ها به خصوص تو ال سی دی های زیر 3.5 اینچ نباید فکر کرد؛گرچه تو بیقیه موارد امنیا مناسب به نظر می رسد؛

benign

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به دونه فون هستند عزیز
آره میدونم. مورد فون زیاد برام حیاتی نیست. مهم کارایی در محل کار هستش. مثلا در درمانگاه یا سر تخت مریض راحت بتونم مطلب یادداشت کنم و ذخیره کنم. در مورد performance این دو مورد نظری دارین؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
در این صورت رو dell شک نکنید که خیر دنیا و آخرت توش

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
سلام:
یک حدود قیمت برای ایندو به من میدین؟ X1 به نظر خیلی مورد خوبی به نظر میرسه. Omnia هم همینطور ولی مهمه که مطلالعه باهاش راحت باشه. دوربین بهتر واسم مهم نیست اگه x1 ارزونتر باشه سرعت کمتر اونقدرها مهم نیست برام.
موردی نیست که موبایل نباشه (مثل MID ها) که در ایران موجود باشه؟
ممنون
Benign

X1 حدود 560 هست
اومنیا هم که بسته به میزان حافظه جانبی از 460 تا 580

در مورد سرعت همونطور که گفتم اومنیا خیلی کم سریعتر هست ، اونقدرا اختلاف سرعت ندارند ، نگران اون مساله نباشید. البته X1 رم بیشتری داره که بهتون اجازه میده نرم افزارهای بیشتری رو همزمان فعال داشته باشید.

خوب اگر هم فون بودن براتون مهم نیست که مدلهایی مختص مطالعه وجود دارند که البته در ایران خیلی کمیاب هستند. من فقط مدلهای axim رو میدونم که میتونید پیدا کنید ، در مورد بقیه اطلاعی ندارم. axim x51v هست که خیلی هم ارزون تر براتون در میاد ، سایز صفحه نمایش و رزولوشنش هم برای مطالعه عالی هست !! منتها بیشتر بدرد مطالعه میخوره ، برای استفاده های دیگه چندان جالب نیست و علی رقم پردازنده ی مناسب ، نسبتا کند هست.

بالا