ممنون حالا g2 mini یا xperia sp?جی 2 بسیار بهتره
داشتن سخت افزار قویتر
داشتن صفحه نمایش با کیفیت بالاتر
داشتن دوربین قویتر
داشتن باطریه قویتر
قابلیت نصب رام جی 3 که میتونید ultra hd فیلمبرداری کنید و قابلیت یه جی 3 رو بهتون میده با کیفیت بسیار بالا
قابل قیاث نیستند
جی 2 مینی تو رنج قیمت خودش اصلا ارزش خرید ندارهممنون حالا g2 mini یا xperia sp?
رو چ حسابی این حرفو میزنی مدرک بیار من الان sp دارم هیچ لگی هم نداره حرف الکی نزنxperia sp گوشی ای پر از لگ هنگ و نصرف است
داداش شرمنده اگه ناراحت شدی به جون خودم شوهر دختر خالم داره میگفت خواست زیرپام لهش کنم بس که هنگه منو ببخش سالاررو چ حسابی این حرفو میزنی مدرک بیار من الان sp دارم هیچ لگی هم نداره حرف الکی نزن
داداش اخه حرف بی دلیل میزنی ادم تا وقتی ک خودش با یه گوشی کار نکنه نباید در موردش حرف بزنه احتمال 100 درصد گوشی اون بنده خدا هم ریفرش بوده هم بدون گارانتیداداش شرمنده اگه ناراحت شدی به جون خودم شوهر دختر خالم داره میگفت خواست زیرپام لهش کنم بس که هنگه منو ببخش سالار
خوب گوشی 2 هسته ای است و بعید نیست که هنگ میکنه اما نسبت به کار مصرف کننده و قیمتی که داره بصرفستداداش شرمنده اگه ناراحت شدی به جون خودم شوهر دختر خالم داره میگفت خواست زیرپام لهش کنم بس که هنگه منو ببخش سالار
تنها حرفی ک خوشم اومد این بودخوب گوشی 2 هسته ای است و بعید نیست که هنگ میکنه اما نسبت به کار مصرف کننده و قیمتی که داره بصرفست
باطریه 2400 برای کسی که در روز مکالمه بسیار زیادی انجام میده خوبه و برای بازی های در صطح نرمال خوبه چون گوشی قیمتش تو نرمال رنجه
زیبایی و خوشدستی خاص خودشو داره بنده به شخصه از نوتیف یا همون چراغ اخطار زیر گوشی خیلی خوشم اومد جالب و ایده تکیه