• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدومش بهتره؟ g2 or g3 beat

sajadpbk

Registered User
لایک‌ها
268
سلام دوستان کدوم یکی از گوشی های بالا قوی تره لطفا با دلیل بگید ممنون

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
جی 2 بسیار بهتره
داشتن سخت افزار قویتر
داشتن صفحه نمایش با کیفیت بالاتر
داشتن دوربین قویتر
داشتن باطریه قویتر
قابلیت نصب رام جی 3 که میتونید ultra hd فیلمبرداری کنید و قابلیت یه جی 3 رو بهتون میده با کیفیت بسیار بالا
قابل قیاث نیستند

sajadpbk

Registered User
لایک‌ها
268
جی 2 بسیار بهتره
داشتن سخت افزار قویتر
داشتن صفحه نمایش با کیفیت بالاتر
داشتن دوربین قویتر
داشتن باطریه قویتر
قابلیت نصب رام جی 3 که میتونید ultra hd فیلمبرداری کنید و قابلیت یه جی 3 رو بهتون میده با کیفیت بسیار بالا
قابل قیاث نیستند
ممنون حالا g2 mini یا xperia sp?

PG co

Registered User
لایک‌ها
660
xperia sp گوشی ای پر از لگ هنگ و نصرف است

PG co

Registered User
لایک‌ها
660
رو چ حسابی این حرفو میزنی مدرک بیار من الان sp دارم هیچ لگی هم نداره حرف الکی نزن
داداش شرمنده اگه ناراحت شدی به جون خودم شوهر دختر خالم داره میگفت خواست زیرپام لهش کنم بس که هنگه منو ببخش سالار

sajadpbk

Registered User
لایک‌ها
268
داداش شرمنده اگه ناراحت شدی به جون خودم شوهر دختر خالم داره میگفت خواست زیرپام لهش کنم بس که هنگه منو ببخش سالار
داداش اخه حرف بی دلیل میزنی ادم تا وقتی ک خودش با یه گوشی کار نکنه نباید در موردش حرف بزنه احتمال 100 درصد گوشی اون بنده خدا هم ریفرش بوده هم بدون گارانتی

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
خوب گوشی 2 هسته ای است و بعید نیست که هنگ میکنه اما نسبت به کار مصرف کننده و قیمتی که داره بصرفست
باطریه 2400 برای کسی که در روز مکالمه بسیار زیادی انجام میده خوبه و برای بازی های در صطح نرمال خوبه چون گوشی قیمتش تو نرمال رنجه
زیبایی و خوشدستی خاص خودشو داره بنده به شخصه از نوتیف یا همون چراغ اخطار زیر گوشی خیلی خوشم اومد جالب و ایده تکیه

sajadpbk

Registered User
لایک‌ها
268
خوب گوشی 2 هسته ای است و بعید نیست که هنگ میکنه اما نسبت به کار مصرف کننده و قیمتی که داره بصرفست
باطریه 2400 برای کسی که در روز مکالمه بسیار زیادی انجام میده خوبه و برای بازی های در صطح نرمال خوبه چون گوشی قیمتش تو نرمال رنجه
زیبایی و خوشدستی خاص خودشو داره بنده به شخصه از نوتیف یا همون چراغ اخطار زیر گوشی خیلی خوشم اومد جالب و ایده تکیه
تنها حرفی ک خوشم اومد این بود

بالا