• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدومو بگیرم onex.galaxy s3.4x hd.iphone4s

m.fa_1992

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان راستش من می‌خوام s4 بگیرم ولی‌ ازون جایی‌ که معلوم نیست قیمتا چجوری بشه می‌خوام الان ای‌ گوشی خوب بگیرم که هم ثبات قیمت داشته باشه و سازنده کاهش قیمت ندش هم خوشگل باشه که اون موقع بفروشم بنظر خودم s3 خوبه اگه موقعی که s4 بیاد قیمتش افت نکنi و طالب داشته باشه ولی‌ کلنم از قیافش خوشم نمیاد و ازون جایی‌ که فقط قصد خرید کارکرده دارم از one x هم میترسم سر زردی سفئو.. ولی‌ کلا بنظرام تو ظاهر عالی
4x hd هم نسبت به قیمتش به نظرم خوبه
ایفونم کوچولو هست
به نظرشما کدومو بگیرم

Last edited:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
وان ایکس بگیر از یکی که مطمئنه و اول خوب تستش کن که مشکل نداشته باشه هر چند که اون مشکلات توی سری اولی ها بود الان دیگه مشکلی ندارن.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
اگه اهل رام عوض کردن هستی و میخوای رام های متعدد کاستوم رو تست کنی اصلا توصیه نمیکنم سمت one x بیای.

m.fa_1992

Registered User
لایک‌ها
4
rastesh pishtar mikham iejori bashe ke rahat befroshamesh bishtarin estefadamam bazio barnamast zibaiio kelasesham moheme khodam bishtar az 4x hd khosham miad fek mikonam ba garantio in gheimatesh khob bashe vali chon mikham s4 omad begiram mitarsam sakht forosh bere nazare shoma chie?

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
اگه اهل رام عوض کردن هستی و میخوای رام های متعدد کاستوم رو تست کنی اصلا توصیه نمیکنم سمت one x بیای.

تایید میشه....
کلا دور ال جی رو خط بکشین بین 4اس و بقیه انتخابا باید ببینین از اندروید خوشتون میاد یا ios
ولی به نظر من اس 3 بگیرین

موفق باشید

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اگه یه چیزی میخوای بخری که موقع فروش خیلی ضرر نکنی 4s بخر....بقیه اشون ضرر موقع فروششون خیلی بیشتره./

بالا