Saeed1980g
Registered User
- نوشتهها
- 179
- لایکها
- 46
سلام و درود و خداقوت:
با بودجه ۱۷ میل ، قصد خرید یکی از موارد زیر رو دارم؛
Gainward rtx 3070 phoenix V1 LHR
Zotac RTX 3060 Ti Twin Edge OC
MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
که یکی ۳۰۷۰ و اون دو تای دیگه ۳۰۶۰ ti .
توضیحات و سوالات:
۱) ۳۰۷۰ که مسلما ارجحتره اما گارانتی شرکتی یکساله با سه روز مهلت تست داره و پلمپه.( تو یک سایت فروش که قیمت مناسب دیدم و البته تلفنی هم جویا شدم.) اگر ایراد احتمالی تو ۳ روز خودشو نشون نده، این نوع گارانتی های شخصی در ادامه کار ، پاسخگویی شون چطوره ؟ یا میگن مهلت تست تموم شده و قبول نیست و ...؟
۲) ۳۰۷۰ نسبت به ۳۰۶۰ Ti چند درصد بهتره ؟ و ارزش هزینه اضافه تر را داره؟
۳) بعضی خصوصیات فرعی و آپشن های کارت های همرده ۳۰۶۰ ti فوق با هم متفاوته که تو انتخاب تاثیر گذاره منجمله؛
ام اس آی ، open CL 3 ، RGB و LHR هست،
زوتک ، open CL2 بدون rgb و ظاهراً بدون محدودیت ماینینگ و بنظرم HHR هست.
که منهای چراغ کم اهمیت ، open CL ام اس آی ورژن جدیده اما HHR زوتک هم مزیت اضافه س ، که انتخاب رو مشکل تر میکنه.
۴) هش ریت ها در حالت کلی برای سه مورد کارت فوق ، بترتیب کدومن؟
لطفاً نظرتونو بدونم راجع به همه موارد شماره دار ۱ و ۲ و ۳ و ۴ ؟ که برم برای خرید ، خواست خدا.
متشکرم.
با بودجه ۱۷ میل ، قصد خرید یکی از موارد زیر رو دارم؛
Gainward rtx 3070 phoenix V1 LHR
Zotac RTX 3060 Ti Twin Edge OC
MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
که یکی ۳۰۷۰ و اون دو تای دیگه ۳۰۶۰ ti .
توضیحات و سوالات:
۱) ۳۰۷۰ که مسلما ارجحتره اما گارانتی شرکتی یکساله با سه روز مهلت تست داره و پلمپه.( تو یک سایت فروش که قیمت مناسب دیدم و البته تلفنی هم جویا شدم.) اگر ایراد احتمالی تو ۳ روز خودشو نشون نده، این نوع گارانتی های شخصی در ادامه کار ، پاسخگویی شون چطوره ؟ یا میگن مهلت تست تموم شده و قبول نیست و ...؟
۲) ۳۰۷۰ نسبت به ۳۰۶۰ Ti چند درصد بهتره ؟ و ارزش هزینه اضافه تر را داره؟
۳) بعضی خصوصیات فرعی و آپشن های کارت های همرده ۳۰۶۰ ti فوق با هم متفاوته که تو انتخاب تاثیر گذاره منجمله؛
ام اس آی ، open CL 3 ، RGB و LHR هست،
زوتک ، open CL2 بدون rgb و ظاهراً بدون محدودیت ماینینگ و بنظرم HHR هست.
که منهای چراغ کم اهمیت ، open CL ام اس آی ورژن جدیده اما HHR زوتک هم مزیت اضافه س ، که انتخاب رو مشکل تر میکنه.
۴) هش ریت ها در حالت کلی برای سه مورد کارت فوق ، بترتیب کدومن؟
لطفاً نظرتونو بدونم راجع به همه موارد شماره دار ۱ و ۲ و ۳ و ۴ ؟ که برم برای خرید ، خواست خدا.
متشکرم.