• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدوم آمارگیر درست میگه؟؟؟!!

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
من هنوز بعد از گذشت سه سال وبمستری نتونستم یک امارگیر خوب رو بگیرم که بهش اعتماد کنم. مدتی بود از گوگل آنالیز استفاده می کردم میدیدم زده امروز بازدیدکننده 2 نفر بعد تو همون روز حدود 5 تا کامنت آدم نه ربات داشتم. بعد ها فهمیدم به کوکی حساسه و آمارش دقیق نیست.

رفتم پلاگین آماره رو دانلود کردم و نصب کردم . مدتی این آمارگیر کار میکرد تا اینکه دیدم یک جا نوشتن دقیق نیستش و چرته و رفتم به فکر هیستاتس هیستتس .

هیستتس الان یک ماهه ازش استفاده میکنم اما موضوع اصلی این هم کم نشون دادن به نظرم. مثلا تفاوت پلاگین آماره با هیستتس رو ببینید.

شما کدوم رو باور دارید؟ 165 این رو یا 5 اون رو؟ پیشنهاد شما کدوم آمارگیره؟

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
این هت استیتس رو چجوری نصب کنم ؟
من هرچی گشتم کدی پیدا نکردم که بخام تو قالب کپی کنم . تو کجاس کداش؟

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
این هت استیتس رو چجوری نصب کنم ؟
من هرچی گشتم کدی پیدا نکردم که بخام تو قالب کپی کنم . تو کجاس کداش؟
پلاگین نیست نصب کنید باید برید داخل وبسایتش عضو بشید و یک کد امارگیر بسازید و یک کد بهت میده اون رو میری توی فوتر یا قالب صفحه اصلیت میذاری.

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
یعنی کسی نمیدونه؟؟؟ امکان ندارههه

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
بابا معلوم نیست اصلا معلوم نیس چی به چیه
من خودمم چند ساله تو این موضوع موندم :eek:

وب مستر

Registered User
لایک‌ها
670
بهترین آمارگیر آمارگیر wp-static یا آماره + آمارگیر رزبلاگ است.(تجربه این رو نشون می ده)

inter20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
اصلا رو وب گذر که حساب نکنین:general601:اما به نظرم این یکی میشه یکم روش حساب کرد whos.amung.us/stats

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
چند ساله از persianstat استفاده میکنم.امکانات خیلی خوبی داره و به نظر من دقت بالایی داره.

HSG

Registered User
لایک‌ها
203
سلام
اگه کنترل پنل هاستتون cPanel است در بخش Logs و بخش های Webalizer ، Awstats و Latest Visitors می تونید اطلاعات دقیقی بدست بیارید.
اگه کنترل پنل هاستتون DirectAdmin است وارد بخش Summary / Statistics شوید سپس روی نام دامنه خودتون کلیک کنید اون جا آمار بازدید خودتون رو می تونید ببینید.

بالا