من پارسال گردو رو گرفتم بد نیست. قبلا هم کینگ میگرفتم. mrt هم قبلا میگرفتم زیاد جالب نیست. لرد رو هم تاحالا نگرفتم.
به نظر من بستگی به خواسته های خودتون داره و خیلی با هم تفاوت ندارند! من کینگ را ترجیح میدم.
راستی نظرتون درباره Quantum Software Pack چیه؟
سلام ببخشید وارد اینجا شدم .اما چاره ی دیگه ای نداشتم تو بد وضعی گیر کردم ازاون طرفم اون قسمتی که باید متنو میزاشتم باز نمیشد اگه براتون امکان داره این درخواستمو میشه بزارینتو قسمتی که بتونم جوابشو پیدا کنم ؟ ممنون میشم
(سلام دوستان من به تازگی یه پک کینگ 2010 گرفتم و به نظرم مجمووعه ی ترو تمیز و خوبیه اما یه ایرادی داره یا بهتر بگم من با مشکل مواجه شدم . اگه کسی پیدا بشه که مشکل منو حل کنه و به سوالاتم در مورد این مجوعه جواب بده بی نهایت ممنون میشم . چون واقعا گیر کردم .
مشکل اول ::::اول اینکه . من اگه بخوام مثلا وینوز xp سرویس پک 3 این مجموعه رو نصب کنم باید چی کار کنم البته من یه ویندوز xp نصب شده دارم اما می خوام که سرویس پک 3 رو تو یه درایو دیگه نصب کنم بعد بیام ویندوز اولی رو به کل پا ک کنم اما وقتی اون دی وی ودی که(وینوز xp سرویس پک3) توش قرار داره ا ز مجموعه کینگ رو تودی وی دی رام میزارم(البته در این حالت تو خود ویندوزxp هستم ) بعد میرم تو قسمت نصب برنامه error میده می خواستم ببینم چی کار باید بکنم .
یا اصلا ویندوز از این پکیچ چطور باید نصب بشه .
مشکل دوم ::: این مجموعه شاید تنوعش بالای 1000 برنامه خوب باشه اما به نظر من قسمت جستجوش جالب نیست . مثلا من دنبال یه برنامه میگردم که بتونه tag موزیک یاهمون mp3 رو تغییر بده یا دنبال یه برنامه میگردم که بتونه تو ریجستری یه برنامه تغییرات ایجاد کنه یا دنبال یه برنامه میگردم که بتونه فایل های تکراری رو تو کامپیوترم پیداکنه و حذف کنه اما من که اسم یا دسته و گروهی که این نرم افزار ها تو اون قرار میگرنو نمیدونم . اگرم بخوام هی dvd هار عوض کنم و بگردم تا قیامت این کار ادامه داره .آدم دیوونه میشه . پس باید چی کار کنم ؟؟؟ باید برم از اینترنت بگردم اسمشو پیدا کنم بیام تو کینگ سرچ کنم که تازه اونم اگه کینگ اون نرم افزارارو داشته باشه !!!حالا سوال من اینه من یه تعداد برنامه می خواستم که اگه کسی از این مجموعه استفاده کرده و میدونه اسمشون چیه و تو کدوم دی وی دی قرار داره لطفا بهم بگه . چون واقعا آدم گیج میشه . البته ظاهرا تو مجلش نوشته ها اما من مجلشو ندارم .(برنامه ویرایش در tag فایل mp3 ---برنامه ای که بتونه ریجستری یه نرم افزارو تغییر بده مثل نوشته ها و شکلو شمایل برنامه ---برنامه ای که بصورت گروهی بتونه یه تعداد 10-20 تا عکسو تغییر سایز بده و نوشته بهشون اضافه کنه---برنامه ای که بتونه فایل های تکراری رو حذف کنه ............. میشه اسم اینارو تو پک کینگ بگید ؟ )
سوال سوم::: شاید یه کمی سوال مسخره ای باشه اما خوب شک دارم دیگه این مجموعه کینگ خیلی میگه آنتی ویروس کسپر اسکاس کسپر اسکای خلاصه خیلی تعریف میکنه اما این آنتی ویروس نوشته kaspersky internet scuriti میخواستم بپرسم منی که اصلا تو خونه به اینترنت متصل نیستم می تونم از این آنتی ویروس استفاده کنم یا این مخصوصه اینترنت و کسایی هست که میرن تو وب یعنی برای کاربر خانگی که به اینترنت وصل نمیشه کارایی داره ؟؟؟؟؟
):blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush: