• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدوم بهتره؟؟؟

milaaad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از بین گوشیهای کا750 و و700 و و800 و خرابی کدوم کمتره؟ کدوم کمتر خز شده؟!؟!؟ و خلاصه ما کدومو بگیریم؟ تنها چیزی که برای من مهمه آنتن دهی و اس ام اس و فیلمبرداری هست. برنامه های اینترنتی و بازی های مختلف و ... اصلا برام مهم نیست. اگر گوشی دیگه ای با این قابلیتها و در این رنج قیمت (زیر 300 تومان) دارین پیشنهاد کنین.
با تشکر قبلی !

Mamal AmricaE

Registered User
لایک‌ها
2
از بین گوشیهای کا750 و و700 و و800 و خرابی کدوم کمتره؟ کدوم کمتر خز شده؟!؟!؟ و خلاصه ما کدومو بگیریم؟ تنها چیزی که برای من مهمه آنتن دهی و اس ام اس و فیلمبرداری هست. برنامه های اینترنتی و بازی های مختلف و ... اصلا برام مهم نیست. اگر گوشی دیگه ای با این قابلیتها و در این رنج قیمت (زیر 300 تومان) دارین پیشنهاد کنین.
با تشکر قبلی !

اگه منظورتون W800 خوب خیلی بهتره اما اگه آهنگ گوش دادن و خز بودن براتون مهم نیست K750 بهترینه ...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
از نظر آنتن دهی و اس ام اس و فیلمبرداری هر 3 تا گوشی تعطیلند. فرمت فیلمبرداریشون پایینترین در بین گوشیهای امروزه روز است.

milaaad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب شما یه گوشیه خوب تو این رنج قیمت (زیر 300) پیشنهاد بدین!
البته بدون طرفداری و تعصب!!!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خب شما یه گوشیه خوب تو این رنج قیمت (زیر 300) پیشنهاد بدین!
البته بدون طرفداری و تعصب!!!

ملاک شما آنتن دهی و اس ام اس و فیلمبرداری بود!؟ خوب گوشیهایی که گفتی هیچکدوم رو نداره چچه با تعصب چه بی تعصب!
بهترین گوشی با این مشخصاتی که گفتی میشه Nokia 6280

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
البته بعد از راهنمایی های ارزنده برادران....

6280 حدود 350 تومن پولشه....فکر کنم زیر 300 میخوان....

به نظر من K750 با قیمت 240 تومن براتون مناسبه

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
6280 با گارانتی ارس 320 تومنه.

فیلم برداری K750 مقابل 6280 هیچ به حساب نمیاد.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
البته اینم اضافه کنم با وجود ارتقای ورژن فریم ویر 6280 از 3.6 به 3.7 هنوز هم مشکل هنگ کردن رو داره....اگه دوست دارین یه گوشی بخریدن که هر روز توی تعمیرگاه باشه برای فلش شدن 6280 انتخاب عالی هست....

همون اتصالاتش که 350 تومنه....با اینکه گارنتی معتبری هست و ورژن 6280 ها هم به 3.7 ارتقا پیدا کرده هر روز کلی 6280 مرجوعی داره.... گارانتی ارس که جای خود داره از همین 1000 تومنی هاست که وقتی مراجعه کنی بهش میبینی بستن و رفتن!!

به هر حال انتخاب با جناب میلاد هست...ولی 6280 رو یکم اگه پرس و جو کنید از دیگران مخصوصا مغازه دارها بهتون میگن چه گوشی بی خودی هست....

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگه میتونی 6280 بگیری که ...اگه ارزونتر میخوای 6270 که البته فیلم برداریش به 6280 نمیرسه ولی از اونایی که گفتی بهتره .
6270 = با ایراتل 280

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اگه ارزونتر میخوای 6270 که البته فیلم برداریش به 6280 نمیرسه ولی از اونایی که گفتی بهتره .

نمیدونم چه اصراری هست ادم وقتی چیزی رو نمیدونه الکی حرف بزنه...

6270 اندازه فیلمش 176x144 هست...

w800.k750,w700 هم اندازه فیلمشون 176x144 هست چجوری اون بهتره؟؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
نمیدونم چه اصراری هست ادم وقتی چیزی رو نمیدونه الکی حرف بزنه...

6270 اندازه فیلمش 176x144 هست...

w800.k750,w700 هم اندازه فیلمشون 176x144 هست چجوری اون بهتره؟؟

نمیدونم چه اصراری هست ادم جواب نامربوط بده.

فکر میکنم بهتره جناب xplod عنوان تاپیک رو درست کنند. ایشون ملاک اولشون فیلمبرداری هست پس بهتره عنوان تاپیک به گوشی فیلمبرداری زیر 300 تغییر پیدا کنه.

در فیلم برداری هم مسلما گوشیهای سونی اریکسون به جز w900 گرانقیمت هیچ جایگاهی ندارند.

6280 یکمقدار کمی از 300 میزنه بالا ولی فیلمبرداری خیلی بهتری داره ولی حتی اگر نخواهید 6280 یا حتی نوکیا بخرید حتی سامسونگ فیلمهای بهتری از سونی اریکسون میگیره مثلا d600 یا غیره از گوشیهای موتورولا هم میشه انتخاب کرد. ولی سری w و k سونی اریکسون فقط عکس خوبی میگیرند حتی K800 که اوج عکاسی این گوشیهاست هم از نظر فیلمبرداری هیچ حرفی برای گفتن نداره.
به هر صورت اگر ملاک انتخاب فیلمبرداریه گوشیهای سونی اریکسون به عنوان بدترین انتخاب توصیه میشوند!

milaaad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همون اول گفتم می خوام خرابی نداشته باشه .... و بدون گارانتی هم میخوام بگیرم!! اگه از فیلمبرداری بگذریم (از عکس برداری نمیگذریمااااا !!) شما چه نوع گوشی پیشنهاد میدین؟؟ البته یه گوشی دخترونه میخوام! (برای هدیه!) زیبا و از مد نیفتاده (خانوما رو که میشناسین) لا اقل کیفیت صداش خوب باشه ... نوکیا و سامسونگ و سونی و حتی ال جی هم مهم نیست .... من و700 رو از نزدیک ندیدم ولی شنیدم گوشی خوبیه .... با توجه به قیمت فعلیش ... برم دنبالش؟؟؟؟

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خب مطالب جالبی مطرح شد! جنبه اموزشی مطالب هم البته بالاست .. اولیش اینه که بریم از مغازه دارا بپرسیم چی بهتره!! اونا هم میگن 6280 بده و همش مرجوعی داره!احتمالا اونا میدونن فرمت امپگ 4 هم با 3جی پی فرقی تو کیفیت نداره!! .. البته اینطور به نظر میاد بعضی دوستان تو نمایندگی اتصالات اشنا دارن امار مرجوعی گوشیا هم دستشونه .. // دوست عزیز اگر هدیه میخرید و برای دختر هم میخرید و گارانتی هم که نمیخواید بهتون یه موتورولا وی تری آی پیشنهاد میدم .. قیمتش حدود 230 هست .. واقعا طراحی زیبایی داره و حتمن از هدیتون پشیمون نمیشید .. روش فکر کنید! موتورولا وی تری آی! ضمنا پک این گوشی هم بسیار پر باره و مناسب برای هدیه! از انواع و اقسام بندها! بگیر تا کیف و .... به نظرم بهترین انتخاب برای هدیه وی تری آی:)

البته اگه بودجتون رو ببرید تا حدودای 300 ( اگه اشتباه نکنم - قیمت روز ندارم) و یه وی تری ایکس بخرید که واقعا محشره .. من اگه الان میخواستم واسه جی اف خودم یه گوشی کادو بگیرم حتمن یه وی تری ایکس میگرفتم .. معرکه هست ..

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
جواب نامربوط رو دارن اونایی میدن که میگن فیلم برداری 6270 از k750 بهتره در حالی که هردوشون 176x144 میگیرن... به هر حال...

در مورد مرجوعی های 6280 هم که خیلی زیادن میتونید قبول نکنید مهم نیست...ولی این یه مشکل هست که بخوای نخوای 6280 ها حتی با ورژن 3.7 هم دارن....یه سر بزنید به همین مغازه هایی که گوشی رو فلش میکنن ببینید روزی چند تا 6280 براشون میاد...اصلا معروفه تو مغازه دارها به مرجوعی بالا....بد نیست یکم ادم تحقیق کنه بعد نظر بده که بنده خدایی که میخواد خرید کنه گمراه نشه....

بگزریم....من پیشنهادم K750 از سونی هست حدود 240 تومن . D600 سامسونگ حدود 300 تومن

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
جواب نامربوط رو دارن اونایی میدن که میگن فیلم برداری 6270 از k750 بهتره در حالی که هردوشون 176x144 میگیرن... به هر حال...

در مورد مرجوعی های 6280 هم که خیلی زیادن میتونید قبول نکنید مهم نیست...ولی این یه مشکل هست که بخوای نخوای 6280 ها حتی با ورژن 3.7 هم دارن....یه سر بزنید به همین مغازه هایی که گوشی رو فلش میکنن ببینید روزی چند تا 6280 براشون میاد...اصلا معروفه تو مغازه دارها به مرجوعی بالا....بد نیست یکم ادم تحقیق کنه بعد نظر بده که بنده خدایی که میخواد خرید کنه گمراه نشه....

بگزریم....من پیشنهادم K750 از سونی هست حدود 240 تومن . D600 سامسونگ حدود 300 تومن

روزهای اولی که 6280 اومده بود یک مشکل نرم افزاری داشت که خیلی عادیه همین سونی اریکسون w800 تا مدتها مشکل هنگ کردن در هنگام استفاده از بلوتوث رو داشت که بالاخره تونستند رفعش کنند.

این آمار مرجوعی ها هم گویا فقط به این جناب رسیده! پس بهتره آمار این خالی بندی رو از خودشون بگیرید.

ولی حالا که صحبت آمار شد برید ببینید گوشیهای سونی اریکسون سر خرابی جوی استیک چقدر مرجوعی دارند.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
همون اول گفتم می خوام خرابی نداشته باشه .... و بدون گارانتی هم میخوام بگیرم!! اگه از فیلمبرداری بگذریم (از عکس برداری نمیگذریمااااا !!) شما چه نوع گوشی پیشنهاد میدین؟؟ البته یه گوشی دخترونه میخوام! (برای هدیه!) زیبا و از مد نیفتاده (خانوما رو که میشناسین) لا اقل کیفیت صداش خوب باشه ... نوکیا و سامسونگ و سونی و حتی ال جی هم مهم نیست .... من و700 رو از نزدیک ندیدم ولی شنیدم گوشی خوبیه .... با توجه به قیمت فعلیش ... برم دنبالش؟؟؟؟

جواب من بر اساس ملاکهای شما بود. با ملاک آنتن دهی و فیلمبرداری w700 گوشی نامناسبیه مگر اینکه ملاکهاتون رو به موزیک و عکاسی تغییر بدید تا انتخاب w700 توجیه پذیر باشه. در مورد 6280 هم باید گفت که از بهترین گوشیهاست بدنه مقاوم و فلزی آنتن دهی نوکیا و قابلیهای خوب دوربین. آمار مرجوعی رو هم خوبه برید بپرسید تا اینکه یک سونی اریکسونیه متعصب بیاد براتون بگه

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
روزهای اولی که 6280 اومده بود یک مشکل نرم افزاری داشت که خیلی عادیه

اره برای روزهای اول خیلی عادیه ولی نه بعد از اینکه چند ماه بگزره و ورژن جدیدتر هم بیاد ولی هنوز مشکل باقی باشه....در اینصورت بهش میگن غیر عادی نه عادی!!!

خب قبول کنید نوکیا توی 6280 گند زده....کافیه یه سوال از مغازه دارها بکنید....یا اینکه اگه میتونید یه سر بزنید به این فرمهای خارجی ببینید چقدر از دارندگان 6280 دارن چند وقت به چند وقت گوشی رو میدن فلش کنن...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اره برای روزهای اول خیلی عادیه ولی نه بعد از اینکه چند ماه بگزره و ورژن جدیدتر هم بیاد ولی هنوز مشکل باقی باشه....در اینصورت بهش میگن غیر عادی نه عادی!!!

خب قبول کنید نوکیا توی 6280 گند زده....کافیه یه سوال از مغازه دارها بکنید....یا اینکه اگه میتونید یه سر بزنید به این فرمهای خارجی ببینید چقدر از دارندگان 6280 دارن چند وقت به چند وقت گوشی رو میدن فلش کنن...

شما به همه گوشی های نوکیا انگ هنگ کردن رو چسبوندی. حتی یکبار از دستش در رفت گفتی 6680 هم هنگ میکنه در حالیکه این گوشی بدون هنگ حساب میشه. از این رو اصلا به این کینه ورزیهای شما نسبت به نوکیا اعتمادی نیست. 6280 نوکیا از بهترین گوشیهای جاواست مخصوصا توی فیلمبرداری مشکلی هم نداره

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب فکر کنم اون بنده خدا که میخواست گوشی رو بخره فهمید که نباید 6280 بخره علی رغم پنهانکاری شما و رفیق اتون!!!

باید بگم تا موقعی که من تو این فروم هستم اجازه نمیدم حقیقت راجع به یه گوشی گفته نشه....شما تا صبح بگو هنگ نمیکنه!!!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خب فکر کنم اون بنده خدا که میخواست گوشی رو بخره فهمید که نباید 6280 بخره علی رغم پنهانکاری شما و رفیق اتون!!!

باید بگم تا موقعی که من تو این فروم هستم اجازه نمیدم حقیقت راجع به یه گوشی گفته نشه....شما تا صبح بگو هنگ نمیکنه!!!

انتخاب با خریداره و ملاکهایی که داره ولی حقیقتی که شما دم از اون نیست این نیست که شما میگی! میگن گوشی برای فیلمبرداری K750 معرفی میکنی که فیلمش انگاری که وجود نداره بس که ریزه! میگن گوشی میخوایم برنامه بخوره W800 معرفی میکنی! الان هم که هر کی میگه نوکیا شما زود میای میبندی که هنگ میکنه!
شما یبا اصلا نمیدونی حقیقت چیه یا از حقیقت متنفری.
:cool:

بالا