دوستان لطفا بگین که کدوم سایت برای سئو بهتره ؟؟؟؟ 3oo.ir خوبه؟؟؟
tdh Registered User تاریخ عضویت 12 دسامبر 2012 نوشتهها 297 لایکها 61 25 سپتامبر 2013 #1 دوستان لطفا بگین که کدوم سایت برای سئو بهتره ؟؟؟؟ 3oo.ir خوبه؟؟؟
nitiX Registered User تاریخ عضویت 9 ژانویه 2009 نوشتهها 345 لایکها 134 25 سپتامبر 2013 #2 تجربه کار با این سایت های را ندارم ولی می تونم بگم یا باید پشتیبانی دائمی داشته باشید و یا اینکه خودتون سئو را یاد بگیرید سئو چیزی نیست که یکبار انجام بشه و دیگه تمام !
تجربه کار با این سایت های را ندارم ولی می تونم بگم یا باید پشتیبانی دائمی داشته باشید و یا اینکه خودتون سئو را یاد بگیرید سئو چیزی نیست که یکبار انجام بشه و دیگه تمام !
tdh Registered User تاریخ عضویت 12 دسامبر 2012 نوشتهها 297 لایکها 61 25 سپتامبر 2013 #3 خودم خیلی در مورد سئو خواندم و کار کردم و سایت هایی رو در صفحه اول گوگل تو 3 ماه پس از ثبت دامنه اوردم خودم روی تاپ دانلودها خیلی کار کردم ولی از نتایجش راضی نبودم به نظرم اومد یک بار سئوی دوستان رو امتحان کنم
خودم خیلی در مورد سئو خواندم و کار کردم و سایت هایی رو در صفحه اول گوگل تو 3 ماه پس از ثبت دامنه اوردم خودم روی تاپ دانلودها خیلی کار کردم ولی از نتایجش راضی نبودم به نظرم اومد یک بار سئوی دوستان رو امتحان کنم