confesseur
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 14
- لایکها
- 0
سلام راستش عنوان خوبی به هنم نرسید
خب این رو بگم که من یه خط تلفن ثابت دارم(تهران)
و حالا میخام یه سیم کارت بگیرم در واقع تلفن ثابتمون اکثرا باید دایورت بشه رو این سیم کارت(در جریان هزینه زیاد دایورت هستم)
خب اولین نکته که هست باید سیم هم شماره تهران باشه تا مکالمه تلفن ثابت به موبایل شهری حساب بشه
خب فک کنم سیم کارت اعتباری همراه اول مناسب باشه نه؟
1-خب چطوری میشه سیم کارت های اعتباری همراه اول رو تشخیص داد این که ماله کدوم شهرن(پیش شماره خاصی دارن)؟
2-آیا هزینه مکالمه از تلفن ثابت به همراه اول بین دائمی و اعتباری فرق میکنه ؟
3-همراه اول همون دولتی های قدیمی است دیگه؟
4-آنتن دهی همراه اول دقیقا مثه 9121 ها هست؟
5-بهترین آنتن دهی تو کدوم سیم هاس(ایران سل ؟ تالیا؟همراه اول..)
در ضمن من سه چیز برام مهمه
الف)یکی اینکه هزینه تلفن ثابت به سیمی که میخرم کمترین باشه
ب)آنتن دهی خوب باشه
ج)قیمت پایین باشه در عین حال(مثلا اگه کارایی همراه اول اعتباری و دائمی یکی باشه خب اعتباری بگیرم)در ضمن میدونم اعتباری ها هزینه مکالمشون زیاده اگه زنگ بزنی باهاشون ولی بهت زنگ بزنن همونه دیگه یعنی برا کسی که از تلفن ثابت زنگ میزنه فرق نمی کنه طرفش همراه اول اعتباری داره یا دائمی دیگه؟
ممون از لطف دوستان
خب این رو بگم که من یه خط تلفن ثابت دارم(تهران)
و حالا میخام یه سیم کارت بگیرم در واقع تلفن ثابتمون اکثرا باید دایورت بشه رو این سیم کارت(در جریان هزینه زیاد دایورت هستم)
خب اولین نکته که هست باید سیم هم شماره تهران باشه تا مکالمه تلفن ثابت به موبایل شهری حساب بشه
خب فک کنم سیم کارت اعتباری همراه اول مناسب باشه نه؟
1-خب چطوری میشه سیم کارت های اعتباری همراه اول رو تشخیص داد این که ماله کدوم شهرن(پیش شماره خاصی دارن)؟
2-آیا هزینه مکالمه از تلفن ثابت به همراه اول بین دائمی و اعتباری فرق میکنه ؟
3-همراه اول همون دولتی های قدیمی است دیگه؟
4-آنتن دهی همراه اول دقیقا مثه 9121 ها هست؟
5-بهترین آنتن دهی تو کدوم سیم هاس(ایران سل ؟ تالیا؟همراه اول..)
در ضمن من سه چیز برام مهمه
الف)یکی اینکه هزینه تلفن ثابت به سیمی که میخرم کمترین باشه
ب)آنتن دهی خوب باشه
ج)قیمت پایین باشه در عین حال(مثلا اگه کارایی همراه اول اعتباری و دائمی یکی باشه خب اعتباری بگیرم)در ضمن میدونم اعتباری ها هزینه مکالمشون زیاده اگه زنگ بزنی باهاشون ولی بهت زنگ بزنن همونه دیگه یعنی برا کسی که از تلفن ثابت زنگ میزنه فرق نمی کنه طرفش همراه اول اعتباری داره یا دائمی دیگه؟
ممون از لطف دوستان