• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدوم سیم کارت رو بخرم ؟

confesseur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام راستش عنوان خوبی به هنم نرسید
خب این رو بگم که من یه خط تلفن ثابت دارم(تهران)
و حالا میخام یه سیم کارت بگیرم در واقع تلفن ثابتمون اکثرا باید دایورت بشه رو این سیم کارت(در جریان هزینه زیاد دایورت هستم)
خب اولین نکته که هست باید سیم هم شماره تهران باشه تا مکالمه تلفن ثابت به موبایل شهری حساب بشه
خب فک کنم سیم کارت اعتباری همراه اول مناسب باشه نه؟
1-خب چطوری میشه سیم کارت های اعتباری همراه اول رو تشخیص داد این که ماله کدوم شهرن(پیش شماره خاصی دارن)؟
2-آیا هزینه مکالمه از تلفن ثابت به همراه اول بین دائمی و اعتباری فرق میکنه ؟

3-همراه اول همون دولتی های قدیمی است دیگه؟
4-آنتن دهی همراه اول دقیقا مثه 9121 ها هست؟
5-بهترین آنتن دهی تو کدوم سیم هاس(ایران سل ؟ تالیا؟همراه اول..)
در ضمن من سه چیز برام مهمه
الف)یکی اینکه هزینه تلفن ثابت به سیمی که میخرم کمترین باشه
ب)آنتن دهی خوب باشه
ج)قیمت پایین باشه در عین حال(مثلا اگه کارایی همراه اول اعتباری و دائمی یکی باشه خب اعتباری بگیرم)در ضمن میدونم اعتباری ها هزینه مکالمشون زیاده اگه زنگ بزنی باهاشون ولی بهت زنگ بزنن همونه دیگه یعنی برا کسی که از تلفن ثابت زنگ میزنه فرق نمی کنه طرفش همراه اول اعتباری داره یا دائمی دیگه؟

ممون از لطف دوستان

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
دوست عزيز يه جوري صحبت ميكني كه انكَار ده ها شركت سيمكارت توي ايران هست كه شما بينشون مونديد ، همش 3 تا هست :
- همراه اول يا همون دولتي
- ايرانسل
- تاليا

خدمات ايرانسل از همه بهتره و لي انتن دهيش خوب نيست ، توي بعضي از شهرها هم اصل انتن نميده ، اما قيمت سيمكارت اعتباري 15 هزار تومن و قيمت سيمكارت دائميش 75 هزار تومن هستش .

اما همراه اول قيمت اعتباريش 34 هزار تومن هست تا اونجا كه من اطلاع دارم ، ولي قيمت دائميش اونطوري كه ديشب اخبار كَفت 150 هزار تومن هستش . اما فرق اين دو اينه كه براي همراه اول بايد ثبت نام بكني اما ايرانسل همون لحظه سيمكارت رو بهت تحويل ميده .

ايرانسل خدمات جي بي ار اس و ام ام اس هم داره كه همراه اول فعلا نداره .

confesseur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر
سوال 1 و 2 هنوز بی جواب موندن

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
1-خب چطوری میشه سیم کارت های اعتباری همراه اول رو تشخیص داد این که ماله کدوم شهرن(پیش شماره خاصی دارن)؟

شما مگه تهران زندگی نمی کنی ؟؟!!

در تهران پیش شماره سیم کارت اعتباری همراه اول 919 هست.در تمام شهرهای دیگه همون پیش شماره ای هست که خط ثابت همراه اول اونجا پوشش می ده.به عنوان مثال پیش شماره همراه اول اصفهان 913 هست و سیم کارت اعتباریش هم 913 هست.منتها به جای لوگوی IR-TCI می زنه IR-MCI .... علت اینکه در تهران 919 هست به خاطر اینه که دیگه شماره ای از 912 نمونده که بخوان اعتباریش کنند !

صدرصد فرق می کنه ! اصلا دلیلی نداره که بخوان یکی باشن.فرق سیم کارت اعتباری و دائمی در چیه ؟ فکر کنم برای اعتباری 67 تومنه اما برای دائمی 44.5 تومن هست

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
بهترین آنتن دهی مال تالیاست
کم دردسر ترین سیمکارت هم دولتیه.
ایرانسل گرونتر میوفته و توصیه نمیشه برای اینکار

confesseur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز منظورم این بود اگه یه نفر از خط تلفن ثابت خونشون به همراه اول اعتباری زنگ بزنه همون پولی رو باید بده که اگه به همراه اول دائمی میزنه؟
میدونین این خیلی برام مهمه برای طرفم چه پولی می افته

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
عزیز منظورم این بود اگه یه نفر از خط تلفن ثابت خونشون به همراه اول اعتباری زنگ بزنه همون پولی رو باید بده که اگه به همراه اول دائمی میزنه؟

نه همون هزینه رو نداره.اگر داشت که هیچ ادمی دیگه سیم کارت همراه اول خودشو نگه نمی داشت و می رفت می فروخت و با 30 تومن یه سیم کارت اعتباری می گرفت

هزینه فرق می کنه.برای اینکه بیشتر از تعرفه ها اشنا بشی یه سر برو امور مشترکین

Zingool

Registered User
لایک‌ها
0
نه همون هزینه رو نداره.اگر داشت که هیچ ادمی دیگه سیم کارت همراه اول خودشو نگه نمی داشت و می رفت می فروخت و با 30 تومن یه سیم کارت اعتباری می گرفت

هزینه فرق می کنه.برای اینکه بیشتر از تعرفه ها اشنا بشی یه سر برو امور مشترکین

تا امور مشترکین بره؟
4fvgdaq_th.gif

توی سایت مخابرات هستش!

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
میدونین این خیلی برام مهمه برای طرفم چه پولی می افته
یکی هست
برای تعرفه های تلفن های ثابت به تلفن های همراه دولتی اینجا رو نگاه : http://www.irantelecom.ir/?page=88&code=462
تماس از خطوط تلفن (ثابت و همراه) دولتی به ایرانسل یا تالیا (یا اپراتورهای دیگه)، دقیقه ای 62 تومن هست

اگر داشت که هیچ ادمی دیگه سیم کارت همراه اول خودشو نگه نمی داشت و می رفت می فروخت و با 30 تومن یه سیم کارت اعتباری می گرفت
همین طرز فکر باعث میشه که مردم همه شایعه هایی رو که الکی درست میکنن رو باور میکنن

confesseur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
محمد جون این لینک رو قبلا دیده بودم منم مثه خودت فک می کنم و این سایت رک نگفته میخاستم تجربه بچه هارو ببینم
فقط the mohammad فهمید من چی گفتم
سایر جیگرها درست نخوندینا
میدونم اگه سیم کارت اعتباری همراه اول بگیری و اینور اونور زنگ بزنی قبضت بیشتر میشه
من میگم اون یاروویی که به من زنگ میزنه از تلفن ثابتش برای اون چه پولی می افته
بیشتر می افته؟

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
همین طرز فکر باعث میشه که مردم همه شایعه هایی رو که الکی درست میکنن رو باور میکنن

کدوم شایعه؟؟

مخابرات این همه پول مفت از ملت می گیره....من و شما هم یکیش....فکر می کنید من از خدامه که سیم کارت 912 دارم؟؟باید گریه هم کنم که چند روز دیگه قیمتش 150 هزارتومن می شه !!

با این همه کلاه برداریش فعلا هزینه تماس هاش کمتر از اپراتور های دیگه هست....اینو که نمی شه شایعه دونست

من میگم اون یاروویی که به من زنگ میزنه از تلفن ثابتش برای اون چه پولی می افته

والا ما هم فهمیدیم شما چی گفتی !

از تلفن ثابت به ایرانسل زنگ بزنی یه هزینه می ندازه....به تالیا زنگ بزنی یه هزینه می ندازه...به اعتباری زنگ بزنی یه هزینه می ندازه...به ثابت هم زنگ بزنی یه هزینه می ندازه

از خط ایرانسل و ثابت و اعتباری هم به تلفن ثابت زنگ بزنی هزینه جدا به خود رو داره

فکر نکن از تلفن ثابت به تمام اپراتور ها زنگ بزنی یه هزینه داره....تازه این هزینه در ساعات مخصوص هم کم و زیاد می شه !

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نظر منم بهترین آنتن رو تالیا داره
من خیلی زیاد به تالیا زنگ میزنم
تقریبا میتونم بگم هیچ وقت نشنیدم که در دسترس نیست
اگر بوده مطمئن بودن طرف الان تو مترو هستش

همراه اولم که خب بد نیست راضیم ولی امان از ایرانسل

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
کدوم شایعه؟؟

مخابرات این همه پول مفت از ملت می گیره....من و شما هم یکیش....فکر می کنید من از خدامه که سیم کارت 912 دارم؟؟باید گریه هم کنم که چند روز دیگه قیمتش 150 هزارتومن می شه !!

با این همه کلاه برداریش فعلا هزینه تماس هاش کمتر از اپراتور های دیگه هست....اینو که نمی شه شایعه دونست

والا ما هم فهمیدیم شما چی گفتی !

از تلفن ثابت به ایرانسل زنگ بزنی یه هزینه می ندازه....به تالیا زنگ بزنی یه هزینه می ندازه...به اعتباری زنگ بزنی یه هزینه می ندازه...به ثابت هم زنگ بزنی یه هزینه می ندازه

از خط ایرانسل و ثابت و اعتباری هم به تلفن ثابت زنگ بزنی هزینه جدا به خود رو داره

فکر نکن از تلفن ثابت به تمام اپراتور ها زنگ بزنی یه هزینه داره....تازه این هزینه در ساعات مخصوص هم کم و زیاد می شه !
منم همین ها رو قبول دارم (پول مفت و اینا ...)، ولی فرقی نمیکنه که شما از تلفن ثابت به موبایل دولتی اعتباری زنگ بزنی یا دائمی، جفتش یه هزینه داره

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
من یه چیزی بگم اگه زیاد از مترو استفاده میکنی و زنگ خوره خطت زیاد هستش این رو هم بدون که وقتی پاتو از پله های مترو پایین میذاری ایرانسل قطع میشه.
تالیا رو نمیدونم ولی یکی از دوستام میگفتم اونم توی مترو قطع میشه.

ولی دولتی ها مشکلی ندارن.
از نظر انتن دهی ایرانسل و دولتی نمیشه گفت کدوم بهتر هستش مخصوصا توی تهران چون بعضی جاها ایرانسل آنتن نمیده بعضی جاها دولتی توی چند تا شهر بزرگ هم امتحان کردم همینطوری بوده.

ولی از نظر هزینه مکالمه (دایورت رو نیمدونم) ایرانسل اگر طرح های رنگیش رو فعال کنی واقعا به صرفه هستش و به نظر من اگه اون مشکل آنت دهی توی مترو رو حل بکنه لااقل توی تهران از موبایل دولتی یه سرو گردن هم بالا تر هستش. ولی باز هم میگم بعضی از نقاط تهران که میری به هیچ عنوان نمیتونی با ایرانسل جایی رو بیگری ولی با دولتی ها میشه البته برعکسشم اتفاق میوفته.

کپی رایت پرست

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه چیزی بگم اگه زیاد از مترو استفاده میکنی و زنگ خوره خطت زیاد هستش این رو هم بدون که وقتی پاتو از پله های مترو پایین میذاری ایرانسل قطع میشه.
تالیا رو نمیدونم ولی یکی از دوستام میگفتم اونم توی مترو قطع میشه.

ولی دولتی ها مشکلی ندارن.
از نظر انتن دهی ایرانسل و دولتی نمیشه گفت کدوم بهتر هستش مخصوصا توی تهران چون بعضی جاها ایرانسل آنتن نمیده بعضی جاها دولتی توی چند تا شهر بزرگ هم امتحان کردم همینطوری بوده.

ولی از نظر هزینه مکالمه (دایورت رو نیمدونم) ایرانسل اگر طرح های رنگیش رو فعال کنی واقعا به صرفه هستش و به نظر من اگه اون مشکل آنت دهی توی مترو رو حل بکنه لااقل توی تهران از موبایل دولتی یه سرو گردن هم بالا تر هستش. ولی باز هم میگم بعضی از نقاط تهران که میری به هیچ عنوان نمیتونی با ایرانسل جایی رو بیگری ولی با دولتی ها میشه البته برعکسشم اتفاق میوفته.

مطلقا تایید می شود.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
منم همین ها رو قبول دارم (پول مفت و اینا ...)، ولی فرقی نمیکنه که شما از تلفن ثابت به موبایل دولتی اعتباری زنگ بزنی یا دائمی، جفتش یه هزینه داره

این مورد رو نمی دونستم اما خوب طبیعی هست چون کلا همراه اخر چه اعتباریش و چه ثابتش چون از یه اپراتور هست فرقی نباید داشته باشه.ولی از سیم کارت اعتباری بخوای تماس بگیری هزینه فرق می کنه....

صحبت های SoheilStar هم کاملا تایید می شه.

بالا