• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدوم شغل بهتره پلاستیک فروشی یاظروف یک بار مصرف؟

dj flash

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
دوستان بنده مایل هستم بدونم کدام از این دو شغل برای کاسبی بهتر هستند؟
1- فروش لوازم پلاستیکی(آشپزخانه-جهیزه عروس و لوازم فانتزی)
2-ظروف یک بار مصرف
-----------------------------------------------------------------------------------------------
حداقل سرمایه؟
از کجا میشه جنس تهیه کرد؟
از نظر سوددهی چطوره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید. البته این رو بگم مغازه از خود دارم مشکل سر انتخاب این دو شغل است

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
طروف يكبار مصرف به عقيده من

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
مطمئنا پلاستیک فروشی و در کنارش ظروف یکبار مصرف؛ علتش هم واضحه، فروش پلاستیک ها هیچوقت متوقف نمیشه... هر چند در برهه هایی از زمان مثه عزاداری ها که نذری میدن ظروف یکبار مصرف تو بورس میاد...

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
دوستم فروشگاه لوازم آشپزخونه داره اینطور که از حرفاش شنیدم از میدون شوش میخره.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
هر دو کار رو باید با هم داشته باشی برای ظروف پلاستیکی سعی کن بری سمت اجناس خوشکل و لوکسش می خرن مثه نقل و نبات در ضمن ضروف یک بار مصرف هم باید داشته باشی این دو کار مکمل همدیگه هستند جدا جدا انجامشامشون نده
i298960_ddd.gif
واسه جفت این کارا 15 تومن واسه استارت کافیه در ضمن این رقم به غیر پول مغازه از هر نظرش بود دادا . شاید این مقدار بالا باشه ولی چون جنس های خوشکل رو گفتم این مبلغ رو ذکر کردم

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
با سلام
من روی دستگاه های اتوماتیک ظروف یه بار مصرف تحقیق زیادی کردم. قیمت از 14 میلیون شروع می شه تا بالا ( مدل 2 میلیونی هم هست که می گن توصیه نمی شه ). اول از هر چیز بحث سلامت دستگاه و محل اجاره اون مهمه. بعید می دونم پشیتبانی خوبی شرکت های پخش کننده داشته باشند. باید با دقت رفت جلو . اگه کلی بخوایم بررسی کنیم :
1. خرید یک دستگاه با کیفیت ... برای شرکتی که مدتی کار کردم چند مدل دستگاه بسته بندی سفارش دادیم که همه از جنس های مرغوب بود و الان به قول دوستان مثل بنز کار می کند. یک مدل بعدا بی کیفیت هم اضافه شد که مثل پراید کمی ریپ می زنه. گارانتی هم که فعلا هیچی.
2. محل اجاره ... این دستگاه ها سر و صدای زیادی تولید می کنن و باید محل اجاره به شکلی باشه که برای کسی ایجاد مزاحمت نکنه.
3. تولید و بازاریابی ... تولید محصولات با ایده های نو و جذاب و سپس بازاریابی برای محصولات که این مورد آخری خیلی مهمه. الان به تب ایده ظروف یه بار مصرف و از این قبیل رسیدیم و گمان می کنم دست تو این کار زیاد شده. ایده خوب، جنس مرغوب و قیمت مناسب نداشته باشی احتمال شکست هست و برعکس اون هم وجود داره.

پ. ن : آقا من فکر کردم شما می خواید برید تو کار تولید. تو کار فروش جایی مثل سه راه درشت تو خیابان آذربایجان هست که اون جا هم محصولات یه بار مصرف و از این قبیل زیاد می فروشند. البته فروش جزئی یه کم حداقل برای من آزار دهنده است. خریدار کلی با شما سر و کله می زنه و قیمت می پرسه و آخر سر 1000 تومن بابت 5 قلم جنس می ده. چند وقت پیش کلی خرید کردیم و آخر سر جمعا شد 45 تومن. ولی فکر کنم درآمدش خوب باشه. مخصوصا تو اعیاد و عزاداری ها و مجالس و میهمانی ها ظروف یه بار مصرف زیاد می برن.

Benygh

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
آقا حسام، شما دقیقا چه دستگاهی رو 14 میلیون قیمت دارید ؟!‌دستگاه های هیتر وکیوم برای ساخت ظرف یک بار مصرف ؟!
ممنون میشم اگر ممکنه اطلاعات تکمیلی رو برام پیام خصوصی کنید و یا اگر مایلید همینجا اعلام کنید.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
اگه بتونی کار گاه تولید ظروف یک بار مصرف بزنی (با چند تا دستگاه کم) خوبه و عالی هست حتا
ولی فکر میکنم شما اونقدر سرمایه ندارید و بهتره که فروش ظروف پلاستیکی رو شروع کنی که خوب بسته به تعداد دست دور و ورت داره

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
سلام
آقا حسام، شما دقیقا چه دستگاهی رو 14 میلیون قیمت دارید ؟!‌دستگاه های هیتر وکیوم برای ساخت ظرف یک بار مصرف ؟!
ممنون میشم اگر ممکنه اطلاعات تکمیلی رو برام پیام خصوصی کنید و یا اگر مایلید همینجا اعلام کنید.

سلام
خط تولید هر کدام از این دستگاه ها فرق می کنه و قیمت با توجه به اون تعیین می شه. الان هم با توجه به نوسانات ارز بهتره دست نگه دارید.
بهترین موقع برای خرید زمان نمایشگاه بین المللی است که به دلیل رقابت بین شرکت ها و پخش کننده ها جدا از اطلاعات مفید تخفیفات خیلی خوبی هم می تونید بگیرید. حتی اگه چند ماه هم منتظر بمانید می ارزد
پیام خصوصی تون رو هم چک کنید.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
اگه بتونی کار گاه تولید ظروف یک بار مصرف بزنی (با چند تا دستگاه کم) خوبه و عالی هست حتا
ولی فکر میکنم شما اونقدر سرمایه ندارید و بهتره که فروش ظروف پلاستیکی رو شروع کنی که خوب بسته به تعداد دست دور و ورت داره

سلام
هزینه حدودی اینکار چقدر میشه /؟

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
من تجربه این شغل رو دارم .. اگه بتونی پول خوب بزاری تو کار + جای خوب و شلوغ + مغازه بزرگ + جنس درست بیاری سودش خیلی عالیه فکر میکنم در کل بتونی بالا 35% حساب کنی ... ولی گفتم دیگه مثلا" مغازت کوچیک جنست کم و ناجور و.. اینا نباشه دقت کن که تنوع جنسش هم از نظر قیمت و کیفیت و نوع خیلی زیاده ... :graduated

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
من تجربه این شغل رو دارم .. اگه بتونی پول خوب بزاری تو کار + جای خوب و شلوغ + مغازه بزرگ + جنس درست بیاری سودش خیلی عالیه فکر میکنم در کل بتونی بالا 35% حساب کنی ... ولی گفتم دیگه مثلا" مغازت کوچیک جنست کم و ناجور و.. اینا نباشه دقت کن که تنوع جنسش هم از نظر قیمت و کیفیت و نوع خیلی زیاده ... :graduated

مثلا باید چند مایه بذاریم؟

dj flash

Registered User
لایک‌ها
5
مطمئنا پلاستیک فروشی و در کنارش ظروف یکبار مصرف؛ علتش هم واضحه، فروش پلاستیک ها هیچوقت متوقف نمیشه... هر چند در برهه هایی از زمان مثه عزاداری ها که نذری میدن ظروف یکبار مصرف تو بورس میاد...
درسته با هم باشه بهتره ولی چون سرمایه کم دارم فکر نکنم بتونم با هم شروع کنم. مگه اینکه به مرور زمان با هم داشته باشم

dj flash

Registered User
لایک‌ها
5

با تشکر:
سرمایه اول کار فعلا میتونم 5 میلیون بزارم برای شروع جاش بعد نیست نه زیاد شلوغه نه زیاد خلوت- مغازه هم تغریبا با یکم تعمیرات 7*4 میشه. چون حجم کالا ها زیاده جا زیاد میخاد ان شالله راه اندازی کنم حتما گسترش میدم

البته من ساکن قم هستم دوستانی که عمده فروش در قم سراغ دارند لطف کرده شماره یا آدرسی از عمده فروش بدن با تشکر فراوان

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
با تشکر:
سرمایه اول کار فعلا میتونم 5 میلیون بزارم برای شروع جاش بعد نیست نه زیاد شلوغه نه زیاد خلوت- مغازه هم تغریبا با یکم تعمیرات 7*4 میشه. چون حجم کالا ها زیاده جا زیاد میخاد ان شالله راه اندازی کنم حتما گسترش میدم

البته من ساکن قم هستم دوستانی که عمده فروش در قم سراغ دارند لطف کرده شماره یا آدرسی از عمده فروش بدن با تشکر فراوان

برو تهران بگرد .. فکر کنم از تهران خرید کنی 15-20% ارزونتر بشه . البته باید پول خوب با خودت ببری شما یکمی سرمایت کمه سعی کن یه وام جور کنی .. صندوق مهر امام رضا یه سر بزن

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
برو تهران بگرد .. فکر کنم از تهران خرید کنی 15-20% ارزونتر بشه . البته باید پول خوب با خودت ببری شما یکمی سرمایت کمه سعی کن یه وام جور کنی .. صندوق مهر امام رضا یه سر بزن

سلام

صندوق مهر امام رضا آره خوبه

ولی money ش باید 3 ماه اونجا باشه

dj flash

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

صندوق مهر امام رضا آره خوبه

ولی money ش باید 3 ماه اونجا باشه

یعنی بابت این کارا وام میدن؟ فکر کنم برای کار های تولیدی یا توجیح اقتصادی داشته باشند وام بدن با این حال ممنون پیگیر این هم میشم

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
خوب میتونید هردو را با هم بفروشید
اگه هم منظورتون تولید هست که به نظر من تولید ظروف یکبار مصرف بهتره

بالا