• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدوم مجموعه ی نرم افزاری بهتره؟

xmixx

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
دوستان مجموعه ی نرم افزاری لرد بهتره یا هلو؟
کسی لیست برنامه های هلو یا دفترچه ی اونو داره؟
گردو چطور؟

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
من با لرد خیلی حال می کنم

یه بار همش رو خریدم یعنی گردو ، هلو ، لرد ، این برای پی سی ورد رو با ام آر تی از همش بهتر به نظر من لرد هست هم کامله هم اتوران خیلی خوبی داره با توضیحات کامل از اون موقع به بعد فقط لرد رو می خرم

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
من با لرد خیلی حال می کنم

یه بار همش رو خریدم یعنی گردو ، هلو ، لرد ، این برای پی سی ورد رو با ام آر تی از همش بهتر به نظر من لرد هست هم کامله هم اتوران خیلی خوبی داره با توضیحات کامل از اون موقع به بعد فقط لرد رو می خرم
MRT تایید میشه ....

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
mrt ويرووس داره
خيلي مواظب باشبد
قبلا هم دربارهش همينجا بحث شده

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
mrt ويرووس داره
خيلي مواظب باشبد
قبلا هم درباره ش همينجا بحث شده

mahmoodr

Registered User
لایک‌ها
27
من میگم هیچ کدوم ، شما فقط برنامه هایی که می خوای استفاده کنی رو دانلود کن ، هم هزینه ی زیادی نمی دی هم سرعت کامپیوترت رو پایین نمیاری

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
من لرد 2010 رو تست نكردم اما بين بقيه اش گردو رو پيشنهاد مي كنم !

Masoud1363

Registered User
لایک‌ها
17
من میگم هیچ کدوم ، شما فقط برنامه هایی که می خوای استفاده کنی رو دانلود کن ، هم هزینه ی زیادی نمی دی هم سرعت کامپیوترت رو پایین نمیاری

اگه اینترنت پر سرعت دارین کاملا با این نظر موافقم.

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
ارد خوب بوده . هیچی 100% نیست . اما در کل lord بد نبوده . من همشون رو دارم mrt که نه . king خیلی دیگه مختصر شده . gerdo باز خیلی فکر کرده یک خبری است ، یک سری چیزهاش کمه .

مثلا یک نرم افزار کار روی هارد چند روز پیش منو نجات داد از لرد . توی هیچ کدوم دیگه نبود

Octavarium

Registered User
لایک‌ها
0
کینگ از همشون بهتره.شک نکن

DownloadPro.Ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط LORD ;)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
کینگ از همشون بهتره.شک نکن

تجربه من هم همین رو میگه. :)

کینگ واقعا اکثر کرک هاش مهندسی شده هستند، و فقط نرفتند یه سری کرک ویروسی و تروجانی از سایت های اینترنتی دانلود کنند و بذارند تو فولدر برنامه ها.

من لرد 7 (ورژن 2009) رو که امتحان کردم کرک هاش بعضی از برنامه هاشون کار نمی کردند و بعضی هاشون هم ویروسی بودند.

فقط دقت کن کینگ پرند باشه، متاسفانه یه سری شرکت با اسم کینگ دارند مجموعه های خیلی بی کیفیت تر وارد بازار می کنند...

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
همشون یکی هستند.فقط رجیسترشون فرق می کنه.
من خودم یه دی وی دی درست کردم.
همه برنامه هایی که باید بعد از نصب ویندوز نصب کرد رو توش دارم.تا ویندوز عوض کردم.سریع اونو میذارمو و همشو نصب می کنم.
راحت. پول الکی هم نمیدم

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
بيشترين فروش رو لرد و ام ار تي دارن

ghazal-m

Registered User
لایک‌ها
42
تجربه من هم همین رو میگه. :)

کینگ واقعا اکثر کرک هاش مهندسی شده هستند، و فقط نرفتند یه سری کرک ویروسی و تروجانی از سایت های اینترنتی دانلود کنند و بذارند تو فولدر برنامه ها.

من لرد 7 (ورژن 2009) رو که امتحان کردم کرک هاش بعضی از برنامه هاشون کار نمی کردند و بعضی هاشون هم ویروسی بودند.

فقط دقت کن کینگ پرند باشه، متاسفانه یه سری شرکت با اسم کینگ دارند مجموعه های خیلی بی کیفیت تر وارد بازار می کنند...

کینگ اولین مجموعه نرم افزاری بود که توسط شرکت پرند در ایران تولید شد این محصول به خاطر معروفیت خاص خودش باعث شد که برخی از اشخاص و فروشندگان نرم افزار با سوء استفاده از نام این محصول مجموعه هایی رو بصورت کپی تولید کنند و به نام کینگ روانه بازار کنند همانند کینگ پرنیان و... که حتی اسم شرکتشان را هم سعی کردند به نام شرکت پرند شبیه کنند! از این رو کاربران بسیاری مثل خود من یک بار در نمایشگاه کینگی رو خریدم که فهمیدم تغلبی هست بعدا متوجه شدم این محصول تغلبی رو شرکتی به نام ویستا رایانه تولید کرده که نه آدرس پشت محصولش بود نه شماره تلفن پشتیبانی که جواب بدهند . از این رو برای خرید محصولات کینگ حتما از شرکت پرند اقدام نمایید که محصول اورجینال کینگ رو تولید می کنه که من سالهاست مشتریانشان هستم محصول جدیدشون در 16 تا DVD با بسته بندی فوق العاده و نرم افزارهای بسیار مفیدی تهیه شده که من تا بحال نمونه بهتری در کشور ندیم اگر مجموعه ای می شناسید نکته برتری داشته باشه خوشحال می شیم معرفی کنید تا ما هم استفاده کنیم فقط خواهشند با دلیل و نکته برتری ذکر کنید. در هفته نامه فن آوران و همچنین مجله علم روز و مجلات کامپیوتری دیگر که من مطالعه می کنم از این محصول به عنوان برترین مجموعه نرم افزار کشور نام برده شده
و در تو همین مجلات و برخی از سایتهای خبری خواندم که کینگ شرکت پرند برنده جایزه جشنواره ستارگان فن آوری در ایران شده که تو سایتشون هم عکس لوهشو گذاشتند ! به هر ترتیب من چندین ساله که از این محصول استفاده می کنم و به نظر من در نوع خودش بهترینه و شما رو از خرید هر مجموعه نرم افزاری دیگر بی نیاز میکنه .

پدر پسر شجاع

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

واقعا بهترین کار همین هست

معمولا تو فایل key gen نرم افزار ها ویروس هست

کله برنامه هایی که استفاده می کنیم در روز از 10 تا که بیشتر نمی شه؟
اونها رو هم می شه از اینترنت دانلود کردم حجم این 10 تا رو هم 2 گیگ نمی شه

"Mohammad"

Registered User
لایک‌ها
116
همشون یکی هستند.فقط رجیسترشون فرق می کنه.
من خودم یه دی وی دی درست کردم.
همه برنامه هایی که باید بعد از نصب ویندوز نصب کرد رو توش دارم.تا ویندوز عوض کردم.سریع اونو میذارمو و همشو نصب می کنم.
راحت. پول الکی هم نمیدم

باریکـــ !
یک کاری میگم انجام بده علاوه بر پول وقتت هم هدر نمیره!
بعد از نصب ویندوز و مخلفاتش نرم افزار Acronis رو نصب کن از کل درایو ویندوزت بک اپ بگیر
مشکلی برای ویندوز پیش اومد توی 5 دقیقه ویندوز سالم + نرم افزار هات برمیگردند
موفق باشی

بالا