کدوم مدل ش بهترهef7 سرطانه
فقط همین
شما با چنتا مکانیک صحبت کن بت میگن
خیلی ممنونسلام
ب نظرمن هم سمند نگیری خیلی بهتره
واقعا سرطان
ب نظر من 206 تر وتمیز خیلی بهتره تا سمند
باز خود دانی.
یاعلی
آقا. من بهت شدیدا توصیه میکنم سمند EF7 مدل 90 اگر تمیز گیر میاری نیمه اول بخر ! یکی از بانک برنده شده پدره من . از ساله 90 تا الان زیره پا مادرمه ! خدا شاهده جز روغن و تایر و تسمه تایم یک بار و بنزین هیچ خرجی نداشته. حتی کوچکترین خرجی !
منه احمق رفتن 206 تیپ 5 خریدم . بد بخت شدم ! ماشینه تو جاده سمنان از کار واستاد. زنگ زدم امداد خودرو اومد گفت خیلی از قطعات دسته دو روی ماشین بوده. ماشین 0 کارخونه ای !
برید دمه ایران خودرو ببینید چه خبره با 206 و پژو پارس های جدید . آشغال داره تولید میکنه آقا. پولت میرسه ال 90 بخر !
لش شدن سمند برای مدل های اولیه سمند بودسمند مناسب نیست زود لش میشه-به نظر بنده یه ال90 بخرید سالها بدون دردسر
واقعا ماشین خوبیه
نه داداش. درسته . سمنده ال ایکس حرف نداره. طرف سمند معمولی مدل 83 داره والا سره پاس هنوز. مثله چیم کار میکشه ! لوازم مصرفیشم همه جا هست. آقا ؟لش شدن سمند برای مدل های اولیه سمند بود
الان مدل های 86 رو هم ببینید سرپا هستن ؟؟؟ درسته یا فکر میکنم ؟؟
نه داداش. درسته . سمنده ال ایکس حرف نداره. طرف سمند معمولی مدل 83 داره والا سره پاس هنوز. مثله چیم کار میکشه ! لوازم مصرفیشم همه جا هست. آقا ؟
سمند.
پژو
ال 90
جز اینا مگه انتخایب هست ؟ یکی میگه سمند بد. یکی پژو. یکیم فلان. انتخابمون همیناس