• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدوم مدل سمند خوبه برای خرید

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
ef7 سرطانه
فقط همین
شما با چنتا مکانیک صحبت کن بت میگن

majid0261

Registered User
لایک‌ها
371
ef7 سرطانه
فقط همین
شما با چنتا مکانیک صحبت کن بت میگن
کدوم مدل ش بهتره
من پدر خانومم داره خیلی از نظر مکانیکی اذیت نشده البته مسیرش اونوری نخورده تا الان
چون خودم میخوام کارکرده بگیرم رو این حساب میترسم ماشین داغون بهم بندازن

taghi.karimi

Registered User
لایک‌ها
246
فقط اگرم کارکرده میگیری حتما پیش مکانیک ماهر ببرید که سرسیلندر ماشین رو چک بکنند.

ithossein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ببین داداش ef7 اینطوریم که می گن واقعا سرطان نیست انصافا شتاب ینا همچی عالیه فقط اگه مشکلی پیش بیاد براش تعمیرکار زیادی وجود نداره برای تعمیرش / البته تو ایران کافیه داخل یه جمع خانوادگی مثلا 10 نفره یه نفر در مورد یه چیز بد بگه یکی دیگه بشونده اقا این طرف اصلا ندیده هیچی رو فقط بخاطر اینکه بگه من می دونم یه حرفی میندازه . (البته دو از جون کابرای سایت):)
اگه ef7 هم خوب گیرت نیومد lx پایه گاز سوز هم خوبه بد نیست

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
من سورن رو دوست دارم. ولی از دوستان ماهر در مورد فنیش باید بپرسید.
والله خودمون 4 سال ef7 داشتیم
قشنگ بهد 2.5 سال شد سرطان
لوازمش پیدا نمیشه
تعمیرکارشم نیست
گرون هم هست لوازمش
من خودم به شخصه سمتش نمیرم هیچ وقت

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
داداش به نظرم اصلا سمند نخر...اصلا ماشین خوبی نیست.هم مصرفش بالاس و هم بعد مدتی زِوارِش دَر میره.به جاش ۲۰۶ صندوق دار یا رانا بگیری بهتره.البته رانا هم خیلی خوب نیست اما از سمند بهتره

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

samancent

Registered User
لایک‌ها
202
بنظرمنم سمند نخري بهتره ، ماشناي بهتري مثل پرشيا و ٢٠٦ و حتي تيبا٢ هستن كه ارزش خريد بيشتري دارن

Sent from my iPhone using Tapatalk

majid0261

Registered User
لایک‌ها
371
سلام خیلی ممنون از دوستان
206 جا دار نیست و بدرد من نمیخوره
پرشیا هم با پول من باید مدل 86 -85 بگیرم که اونم خرج داره
تیبا و پراید هم بدنه خیلی ضیعفی دارن , پولم کم هست ولی نمیخوام به این دو مدل پول بدم

فکر کنم سمند با شرایط من بهترین گزینه باشه چون بیشتر 22 تومن نمیتونم برای خرید ماشین بدم
چه کنم

TEZAR0241

Registered User
لایک‌ها
231
سلام
ب نظرمن هم سمند نگیری خیلی بهتره
واقعا سرطان
ب نظر من 206 تر وتمیز خیلی بهتره تا سمند
باز خود دانی.
یاعلی

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
آقا. من بهت شدیدا توصیه میکنم سمند EF7 مدل 90 اگر تمیز گیر میاری نیمه اول بخر ! یکی از بانک برنده شده پدره من . از ساله 90 تا الان زیره پا مادرمه ! خدا شاهده جز روغن و تایر و تسمه تایم یک بار و بنزین هیچ خرجی نداشته. حتی کوچکترین خرجی !
منه احمق رفتن 206 تیپ 5 خریدم . بد بخت شدم ! ماشینه تو جاده سمنان از کار واستاد. زنگ زدم امداد خودرو اومد گفت خیلی از قطعات دسته دو روی ماشین بوده. ماشین 0 کارخونه ای !
برید دمه ایران خودرو ببینید چه خبره با 206 و پژو پارس های جدید . آشغال داره تولید میکنه آقا. پولت میرسه ال 90 بخر !

majid0261

Registered User
لایک‌ها
371
سلام
ب نظرمن هم سمند نگیری خیلی بهتره
واقعا سرطان
ب نظر من 206 تر وتمیز خیلی بهتره تا سمند
باز خود دانی.
یاعلی
خیلی ممنون
206 که خیلی جمع و جور و مناسب برای مسافرت نیست
پارس خوبه ولی پولم نمیرسه ... باید مدل 87 بگیرم که به نظرم فقط باید هزینه کنم براش ...
آقا. من بهت شدیدا توصیه میکنم سمند EF7 مدل 90 اگر تمیز گیر میاری نیمه اول بخر ! یکی از بانک برنده شده پدره من . از ساله 90 تا الان زیره پا مادرمه ! خدا شاهده جز روغن و تایر و تسمه تایم یک بار و بنزین هیچ خرجی نداشته. حتی کوچکترین خرجی !
منه احمق رفتن 206 تیپ 5 خریدم . بد بخت شدم ! ماشینه تو جاده سمنان از کار واستاد. زنگ زدم امداد خودرو اومد گفت خیلی از قطعات دسته دو روی ماشین بوده. ماشین 0 کارخونه ای !
برید دمه ایران خودرو ببینید چه خبره با 206 و پژو پارس های جدید . آشغال داره تولید میکنه آقا. پولت میرسه ال 90 بخر !

یکی از اشنایان هم سمند داره تا الان فقط یکسری قطعات مصرفی را تعویض کرده با جلوبندی مدل 89-90 هم هست
رو این حساب میخوام این ماشین رو بگیرم
نمیدونم باید دل رو به دریا زد مثل اینکه تو ایران ماشین مثل هندونه دربسته هستش

ziro00

Registered User
لایک‌ها
587
سمند مناسب نیست زود لش میشه-به نظر بنده یه ال90 بخرید سالها بدون دردسر
واقعا ماشین خوبیه

majid0261

Registered User
لایک‌ها
371
سمند مناسب نیست زود لش میشه-به نظر بنده یه ال90 بخرید سالها بدون دردسر
واقعا ماشین خوبیه
لش شدن سمند برای مدل های اولیه سمند بود
الان مدل های 86 رو هم ببینید سرپا هستن ؟؟؟ درسته یا فکر میکنم ؟؟

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
لش شدن سمند برای مدل های اولیه سمند بود
الان مدل های 86 رو هم ببینید سرپا هستن ؟؟؟ درسته یا فکر میکنم ؟؟
نه داداش. درسته . سمنده ال ایکس حرف نداره. طرف سمند معمولی مدل 83 داره والا سره پاس هنوز. مثله چیم کار میکشه ! لوازم مصرفیشم همه جا هست. آقا ؟

سمند.
پژو
ال 90

جز اینا مگه انتخایب هست ؟ یکی میگه سمند بد. یکی پژو. یکیم فلان. انتخابمون همیناس

majid0261

Registered User
لایک‌ها
371
نه داداش. درسته . سمنده ال ایکس حرف نداره. طرف سمند معمولی مدل 83 داره والا سره پاس هنوز. مثله چیم کار میکشه ! لوازم مصرفیشم همه جا هست. آقا ؟

سمند.
پژو
ال 90

جز اینا مگه انتخایب هست ؟ یکی میگه سمند بد. یکی پژو. یکیم فلان. انتخابمون همیناس

همین حق انتخاب هست که نداریم
هم من پول زیاد ندارم :|

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
ef7 مدل 92-93 به بالا باید بگیری . مدل های پایینش مشکلات دارن (البته نه همشون) رنگ دار مدل 92-93 بهترین انتخابه .
به این حرف های الکی که ef7 سرطانه و مکانیکش نیست و ... گوش نده ef7 در حال حاضر جز یکی از بهترین های ایرانخودروه بعد از TU5 .

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
آقا من یکی از اشناهام مدیر خط تولید سمند های EF7 هست .

سال 90 نیمه دوم تا نیمه اول 91 ایران خودرو دست برد توی این موتور ها سر سیلند میترکوند :)) . دسته موتورش هم ضعیف بود . که بعضی ها میرفتن دسته موتور 206 میذاشتن . الان اوکی هست اقا. موتور به قدرته این لامصب توی رنجه خودش ندیدم ! مخصوصا سره سر بالایی های کوهو کمر باید ببینید سیستم انتقال برقو قدرتش چجوری عمل میکنه ! مثله اتوبوس های B9R I Shift خودشو مثله قوچ میکشونه بالا ! انگار سره سرپایینی هست. باید تجربه کنی تا ببینی چی میگم

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
سمند مدل 95 دارم موتور که معرکست فریب اینارو نخورید ef7 دیگه جا افتاده هیچ ایرادی نمیتونید پیدا کنید فقط گیربکس من از همون اولش صدا میده اونم مربوط به سازندش نیرو محرکه ست فکر کنم ، که به زور میخوان تلکنولوژی داخلی رو خورد مردم بدن
چند بار بردم گارانتی هنوز قطعه درست و حسابی پیدا نمیشه براش میگن دسته دوم تعمیری بندازن روش که خودم نذاشتم گارانتی گارانتی که میگن همینه به نظر بنده مدل 93 بگیر

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
منتقل شد.

بالا