• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدوم موتور بهترین تعادل را داره؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
سلام به دوستان
کدوم موتورسیکلت بهترین تعادل رو داره؟ سر پیچ ها و رد شدن از بین ماشین ها (مارچیچ) با سرعت بالا تعادل خوبی داشته باشه؟ یعنی تعادلش از بقیه موتور ها بالاتر باشه

nophoto-gif.1072700

Last edited:

startToday

Registered User
لایک‌ها
323
سلام.
منم طبق قوانین گواهینامه، موتور 250cc به بالا برام آزاد شده ، کسی میدونه چه موتوری بهتر میتونه خودش رو سر پیچ ها نگه داره؟
قوانین گواهینامه دقیقا یعنی چی؟ چه شرایطی داره؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
سلام.

قوانین گواهینامه دقیقا یعنی چی؟ چه شرایطی داره؟
برای گرفتن گواهینامه موتور اول باید گواهینامه ماشین بگیری بعد موتور و بعد از سه سال از گذشتن گواهینامه موتور و دسته کم 23 سال سن میتونی موتور 250 به بالا سوار شی مگرنه دیه قصاص پرداخت خسارت... الان محدودیتش برای من تموم شده و شرایطش را دارم

e.salehi

Registered User
لایک‌ها
22
سلام به دوستان
کدوم موتورسیکلت بهترین تعادل رو داره؟ سر پیچ ها و رد شدن از بین ماشین ها (مارچیچ) با سرعت بالا تعادل خوبی داشته باشه؟ یعنی تعادلش از بقیه موتور ها بالاتر باشه

بین موتور های ریس Yamaha R6

موتور های استریت هم آپاچی ، ان اس با تایر cb400 ، آر اس انتخابای خوبی هستن

در خصوص قانونی که گفتید مطمئنید ؟ چون بالا 300 سی سی رو گیر میدن (300 هم چون تو کارت موتور 249 درج میشه)

ما که هزار جا قایم میکنیم اگر اوکی شده بریم پیگیرش بشیم

startToday

Registered User
لایک‌ها
323
برای گرفتن گواهینامه موتور اول باید گواهینامه ماشین بگیری بعد موتور و بعد از سه سال از گذشتن گواهینامه موتور و دسته کم 23 سال سن میتونی موتور 250 به بالا سوار شی مگرنه دیه قصاص پرداخت خسارت... الان محدودیتش برای من تموم شده و شرایطش را دارم
ممنون از پاسختون.
تابحال چیزی از این شرایط نشنیده بودم و فکر میکردم موتور 250 به بالا در هر شرایطی محدود به یه سری خواص هست!
از این شرایط مطمئنید؟ جدیدا به اینصورت در اومده؟

e.salehi

Registered User
لایک‌ها
22
ممنون از پاسختون.
تابحال چیزی از این شرایط نشنیده بودم و فکر میکردم موتور 250 به بالا در هر شرایطی محدود به یه سری خواص هست!
تا جایی که من میدونم و دیدم اگر بالا 300 سی سی داشته باشید میشید دزد و قاچاقچی

جریمه هم جای خود دارد
بعید میدونم این قانون باشه وگرنه مطمئنن با ترس و لرز بیرون نمیومدن
تنها راه سند زدن موتور هست که یه موتور 30 میلیونی میشه 130 میلیون اونم سندش برای جمعه ها پیست هست

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
بین موتور های ریس Yamaha R6

موتور های استریت هم آپاچی ، ان اس با تایر cb400 ، آر اس انتخابای خوبی هستن

در خصوص قانونی که گفتید مطمئنید ؟ چون بالا 300 سی سی رو گیر میدن (300 هم چون تو کارت موتور 249 درج میشه)

ما که هزار جا قایم میکنیم اگر اوکی شده بریم پیگیرش بشیم
قانون که قانون جنگله:D, من با کلاه ایمنی، وضعیت فنی سالم، گواهینامه موتور مامور ببینم حتی اگر سرباز باشه طرفشون نمیرم راهمو عوض میکنم . همیشه از کوچه ها رد میشم نه خیابون های اصلی:general403:
ممنون از پاسختون.
پشت گواهینامه نوشته البته منظورم از 250 به بالا اینطور نیست که تا 1000 , محدوده خاصی داره

بالا