• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدوم واسط پرداخت قابلیت محدود سازی برداشت و افزودن حسابدار رو داره؟

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
سلام.
یک سایت در نظر دارم که یک سری خدمات به کاربرا می ده و مبلغی رو دریافت می کنه، این مبلغ مقداریش باید به حساب مدیر سایت(بنده) واریز بشه و مقداریش به یک سری حساب دیگه، به خاطر حجم بالای کار خودم به تنهایی نمی تونم از پسش بربیام، از طرفی اگر به چند نفر دیگه دسترسی بدم بحث اعتماد و خطر کلاه برداری و... پیش میاد.
می خواستم بدونم سیستم واسط پرداختی(ایرانی باشه:پی لاین یا...) هست که این امکانات رو داشته باشه:
1- امکان ایجاد محدودیت در حساب هایی که پول بهشون واریز میشه. که مثلا فقط پول به حساب خودم واریز بشه و اون حسابهایی که گفتم و نه هیچ حساب دیگه ای. این محدودیت رو من یعنی مدیر اصلی بتونم تایین کنم.
2- بتونم چند نفر به عنوان حسابدار اضافه کنم که کارهای انتقال پول و... رو انجام بدند(تحت محدودیت بالا).

ممنون میشم راهنمایی کنید.

amiri27

Registered User
لایک‌ها
37
با سلام
زرين پال به شما وبسرويس واريزگر ميده.
به کمک اين وبسرويس شما ميتونيد پنلی رو برای حسابدارن خودتون ايجاد کنيد که بتونن به حساب های زرين پال ديگه يا به زرين کارت های مشتريانتون به صورت آنلاين وجه رو انتقال بديد.
استفاده از وبسرويس به شما اين امکان رو ميده تا هر قابليتی که نياز داريد رو در پنل کاربری خودتون پياده سازی کنيد و دسترسی مديران و کاربران رو محدود کنيد. همچنين شما ميتونيد خيلی از سرويس های مورد نظر خودتون رو به صورت سيستمی و آنلاين و بدون دخالت نيروی انسانی پياده سازی کنيد.

بالا