• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدوم و بخرم ایفون 4اس 32 گیگ. یا موتورولا مکس ؟

.1.

Registered User
لایک‌ها
114
دوستان به نظر شما کدوم یکی از این دو تا گوشی بهتر هست که بخرم. از طرفی ایفون5 به زودی میاد و 4 و 4اس دورش تموم میشه و از طرفی رازا مکس جدید ترین گوشی موتورولاس و توی امریکا هم ایفون رو پشت سر گذاشته.
نظر شما چیه ؟

iphone-4s.jpg

Motorola-RAZR-MAXX_60965_1.jpg

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اول باید بین آندرویید و آی او اس باید تصمیم بگیری. اکثر دوستان (یا شایدم همه) آیفون رو توصیه میکنن بهت چون اگه گوشی اندروییدی هم بخوای بگیری انتخاب های بهتر از موتورولا داری (گالکسی اس 3 یا وان ایکس).
ببین با کدوم راحت تری اندرویید یا ای او اس.
من بین این دو تا آیفون رو پیشنهاد میدم.

.1.

Registered User
لایک‌ها
114
اره چند نفر دیگه هم ایفون رو پیشنهاد دادن منتها داداش به نظرم ایفون نهایت 500 تومن ارزش داره نه یک میلیون و خورده ای. نظرت چیه ؟

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
اره چند نفر دیگه هم ایفون رو پیشنهاد دادن منتها داداش به نظرم ایفون نهایت 500 تومن ارزش داره نه یک میلیون و خورده ای. نظرت چیه ؟

خوب این سوال شما خیلی درست نیست! چون شما باید بگی از یک گوشی چه انتظاری داری؟

کلا ایفون با مثلا S3 قابل مقایسه نیست، چون یکی 3.5 اینچ هست یکی 4.8 اینچ! خوب کاربر باید تصمیم بگیره که صفحه بزرگ میخواد یا کوچیک؟
و چندین و چند مورد مشابه...

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

بستگی داره به نیازهات، اول مشخصشون کن تا بهتر بشه تصمیم گرفت.
بعضی ها میگن که نمیارزه ولی بعضی ها حتی با قیمتش هم مشکلی ندارن و میگن ارزششو داره!

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
اندروید که باحال تره.
ولی ایفون قشنگ تره و بیشتر رند بازاره ولی ببین از گوشیت چه انتظارایی داری بعد تصمیمت رو بگیر همون طور که وستمون گفتن.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
htc one که که قیافه نداره ! امکاناتش هم در مقابل s3 فکر نمی کنم چیز بیشتری داشته باشه
اما من از قیافه این موتورولا خوشم اومد
اما من کلا با این گوشی های صفحه بزرگ موقع رانندگی صحبت کردن و sms‌ زدن خیلی مشکل دارم
راحتی کار گوشی کیبورد دار رو نداره!

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
به نظر من آیفون یه خصوصیت خیلی خیلی منحصر به فردی که داره ٫ علاوه بر iOS ٫ دوربین فوق العاده قوی ـشه...
دوربین هیچ گوشی ای عکس هاش نصف کیفیت عکس های آیفون رو هم نداره...
چه SIII چه وان ایکس چه هر گوشی دیگه ای...

tape

Registered User
لایک‌ها
505
به نظر من آيفون اگه بودجه واست اجازه ميده .

.1.

Registered User
لایک‌ها
114
والا انتظارم از خرید یک گوشی اول با کلاس بودم و رو بورس بودنش هست و بعد هم ساپورت قوی بازی و نرم افزار داشته باشه.الان غکر کنم همه بگید ایفون.با این حساب با تشکر از شما عزیزان که جواب دادید. به نظرتون ایفون 32 بگیرم یا 64. چون اختلاف قیمت چندانی ندارند ایا به نظرتون 64 خوبه.؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
والا انتظارم از خرید یک گوشی اول با کلاس بودم و رو بورس بودنش هست و بعد هم ساپورت قوی بازی و نرم افزار داشته باشه.الان غکر کنم همه بگید ایفون.با این حساب با تشکر از شما عزیزان که جواب دادید. به نظرتون ایفون 32 بگیرم یا 64. چون اختلاف قیمت چندانی ندارند ایا به نظرتون 64 خوبه.؟

اگه زیادی اهل فیلم و موزیک و ... اینا هستی و بودجه ت کافیه 64 بگیر چون چند گیگ کمتر از این مقدار قابل استفاده س. ولی اگه زیاد استفاده نداری همون 32 کافیه. من گوشیم 32 گیگه و راضیم و اصلا بیشتر از این نیاز ندارم.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب میبینم که به صراط راست راهنمایی شدی و تصمیم به ایفون گرفتی :D....خیلی درسته.

بین 32 و 64 به نظر من همون 32 هم قیمتش معقول تره هم این که 32 بسه....نهایت 10 بازی حجم بالا میخوای بریزی میشه 10 گیگ وبقیه هم بازی های معمولی و این چیزها میشه نهایتش 18 گیگ....تا 29 گیگ باقیمانده میشه 11 گیگ که برای عکس و فیلم و اهنگ واقعا کفایت میکنه...در نتیجه 32 بخر.

.1.

Registered User
لایک‌ها
114
واقعا مچکرم که به این تاپیک سر می زنید و راهنمایی می کنید. خوب الان با یکی از دوستان در حال مذاکره هستیم یک 32 دارن. اگه اون شد که باعث افتخار بنده خواهد بود وگرنه از بیرون همون 32 رو تهیه می کنم نهایتا" تا شنبه. باز هم ممنون از شما

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
واقعا مچکرم که به این تاپیک سر می زنید و راهنمایی می کنید. خوب الان با یکی از دوستان در حال مذاکره هستیم یک 32 دارن. اگه اون شد که باعث افتخار بنده خواهد بود وگرنه از بیرون همون 32 رو تهیه می کنم نهایتا" تا شنبه. باز هم ممنون از شما

پیشاپیش مبارک باشه. خریدی بیا نظرت رو بگو درباره ش.

.1.

Registered User
لایک‌ها
114
مرسی محسن عزیز. چشم حتما نظرم رو خواهم گفت. با تشکر

gadget

Registered User
لایک‌ها
5
فعلا که خبری از تاریخ انتشار ایفون5 نیست
به نظر من 4اس بخر چون سخت افزارش خوبه و نباید به همین راحتی از ای او اس بگذری

بالا