• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدوم یکی از این دو پاور بگیرم + پرسشهام.

Saeed1980g

Registered User
لایک‌ها
46
درود و خداقوت ؛

چند سوال :

۱) آیا در همه پاورهای 80Plus Gold; پروتکلهای حفاظتی ، علاوه بر ۶ مورد اصلی(SCP , OPP, OVP , UVP ,OCP ,OTP)
NLO و SIP
را هم شامل می شود ؟

۲) در مورد انتخاب پاور ۸۵۰ واتی فول ماژولار ، ضمن بررسی های دقیق برای نیازهای خودم، از بین این د‌و مورد Antec NEG850 و DeepCool DQ850M مردد هستم.

انتک اون دو مورد پروتکلهای حفاظتی اضافه تر NLO و SIP و کانکتورهای بیشتر دارد ، اما نسبت به دیپ کول، مختصری حدود ۱۶ وات کمتر بنظر میاد از روی لیبلش ! و گارانتی متفرقه تخت جمشید دارد گاها هم ندارد.

در مقابل، دیپ کول ، ضمن اینکه خیلی خصوصیاتش مشابه انتک و تقریباً برابره ، فقط گفتم مختصری بظاهر ۱۶ وات اضافه دارد و گارانتی معتبر الماس یا فراسیستم . وگرنه پروتوکلها دومورد کمتره و کانکتورها هم.

لینکهای سایت های سازنده رو برای مشاهده راهنمایی دهندگان میزارم.

۳) در مورد انتخاب بالاترین ورژن ATX
هم که ۲.۵۲ هست ،ظاهرا فقط در بازار سری های HP Evo گرین این نسخه رو دارند که همه شون و از جمله ۸۰۰ واتی ، نیمه ماژولار هستند و از انتخابم حذف شد برغم قیمت خوبش.( از نیمه ماژولار بودن پاور قبلیم به اندازه کافی خسته بودم.) . الغرض ، آیا ۲.۵۲ جدیدی وارد بازار شده یا ازبین همون دو مورد مذکور در بالا ، که هردوشون ورژن ۲.۴ هستندانتخاب کنم؟

خیلی ممنونم راهنمایی بفرمایید.

بالا