• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کد ساده برای نمایش تعداد بازدید یک صفحه

irimg

Registered User
لایک‌ها
22
با سلام میدونم شاید یک درخواست بسیار ساده باشه اما پیش از پاسخ بدونید منظورم کدهای ارائه شده توسط وبگذر و... نیست
یک کد که بتونم اون رو در صفحات مختلف قرار بدم تا به ازای هر بازدید، یک عدد اضافه بشه و در همون صفحه نمایش داده بشه. دنبال چنین کدی گشتم اما چیز رو براهی پیدا نشد. دوستان اگر چنین کدی دارند لطفا ارائه کنند. ممنون

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
تعجب می کنم که میگید گشتید اما پیدا نکردید. یه سرچ کوچیک به صورت EN کنید صدها نمونه یافت میشه. اکثراً هم دیتابیس تکست دارن و بیشتر از 20 خط برنامه نویسی ندارن.

البته در نمونه های ساده نمیتونی گزارش بازدید به تفکیک هر صفحه بگیری. فقط مجموع بازدیدها رو بهت میده.

farazfo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر یک کد خیلی ساده و تر تمیز میخواین که تو هر صفحه قرار بدین به ازای هر بازدید فقط یک عدد رو زیاد کنه
و دردسر های دیتابیس رو هم نداشته باشه ، بدون دیتا بیس
من براتون سریع انجام میدم هزینه 50 تومان
در صورت تمایل پیغام بدین

soroush_tayyebi

Registered User
لایک‌ها
110
اگر یک کد خیلی ساده و تر تمیز میخواین که تو هر صفحه قرار بدین به ازای هر بازدید فقط یک عدد رو زیاد کنه
و دردسر های دیتابیس رو هم نداشته باشه ، بدون دیتا بیس
من براتون سریع انجام میدم هزینه 50 تومان
در صورت تمایل پیغام بدین
یه سرچ تو گوگل پیدا میشه همچین کدی نیاز به سر کیسه کردن ملت نیست !

soroush_tayyebi

Registered User
لایک‌ها
110
با سلام میدونم شاید یک درخواست بسیار ساده باشه اما پیش از پاسخ بدونید منظورم کدهای ارائه شده توسط وبگذر و... نیست
یک کد که بتونم اون رو در صفحات مختلف قرار بدم تا به ازای هر بازدید، یک عدد اضافه بشه و در همون صفحه نمایش داده بشه. دنبال چنین کدی گشتم اما چیز رو براهی پیدا نشد. دوستان اگر چنین کدی دارند لطفا ارائه کنند. ممنون

پی اچ پی کار کردی شما ؟ اگه اره بگو راهنماییت کنم در این زمینه که خودت بنویسیش.

بالا