• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کد مخفی برای نوکیا

mahdi389

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام

کسي بر روي گوشي پدرم (نوکيا) کدي وارد کرده که خودش مي گفت تا 3 دقيقه مي شود رايگان صحبت نمود ولي بعد از 3 دقيقه پول مي افتد و گوشي را هم نبايد خاموش کرد اگر خاموش کني کارايي رمز از بين مي رود و ديگر رمزي در کار نيست
ترتيب کد دهيش هم اينطوري بود
رمز را که روي کوشي وارد کرد در آخر 4 رقم آخر خط موبايل رو هم وارد کرد حالا روي گوشي علامت لينک آمده و در کنار آن همان 4 رقم اخر خط موبايل قرار گرفته

حالا من آن کد رو ميخواستم بدونم واين که اين خط موبايل به کجا لينک شده است .:f34r:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
شما از کجا مطمئنی که داری رایگان صحبت میکنی؟

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
به نقل از mahdi389 :
سلام

کسي بر روي گوشي پدرم (نوکيا) کدي وارد کرده که خودش مي گفت تا 3 دقيقه مي شود رايگان صحبت نمود ولي بعد از 3 دقيقه پول مي افتد و گوشي را هم نبايد خاموش کرد اگر خاموش کني کارايي رمز از بين مي رود و ديگر رمزي در کار نيست
ترتيب کد دهيش هم اينطوري بود
رمز را که روي کوشي وارد کرد در آخر 4 رقم آخر خط موبايل رو هم وارد کرد حالا روي گوشي علامت لينک آمده و در کنار آن همان 4 رقم اخر خط موبايل قرار گرفته

حالا من آن کد رو ميخواستم بدونم واين که اين خط موبايل به کجا لينک شده است .:f34r:

سه سال پیش هم همچین کدی اومد و عده ای از دوستان استفاده کردن. میدونی چی شد . سر ماه هیچی نمیومد ولی سر سال یه فیش جانانه براشون اومد که دیگه از اون کارا نمیکنن.

ملت

Registered User
لایک‌ها
1
من تمام كدها را با ساعت و زمان و گرفتن پرينت تست كردم همش مزخرفه ؟؟؟؟؟ تا قرون آخر بايد بدي
يادتون نره طرف حساب مخابرات جمهوري اسلامي و مطمئن باش جائي نمي خوابند كه زيرشون آب بره

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از Sony Ericsson!! :
از کجای حرف من استنباط کردی که با توام؟
24.gif

با mahdi389 بودم!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از Reza364 :
از کجای حرف من استنباط کردی که با توام؟
24.gif

با mahdi389 بودم!

اخه بعد از نوشته من, نوشته بودی گفتم حتما با منی;) ;)

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
یه شیش ساعتی با هم فاصله داشتن!
23.gif

شما ببخشین
20.gif

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

mahdi389

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگه شما میگین این ها همش چرت و پرتی بیش نیست ، پس این علامت لینک چیه که روی گوشی میفته؟

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
ببین عزیزم این کد نیست
با استفاده از گزینه closed user group این کار را می کنند که البته سه دقیقه اول رایگان نیست بلکه هزینه را کمتر می کند البته همانطور که همه استحضار دارید در ایران این سیستم کار نمی کند ولی من باز می گم چجوریه
اول به مسیر menu=>tools=>settings=>security setting=>closed user group=>onکه به صورت معمول default است را on می کنی می بینی یه کد به صورت پیش فرض داره اونو عوض می کنه به چهار شماره آخر موبایلت و ok را می زنی می بینی که توی صفحه اصلی چهار شماره آخره هماره یک شکلی مانند برگ ظاهر می شود.
اگر هم خواستی حذفش کنی به همین قسمت برو و این بار به جای on می تونی default را بزنی.
همین...

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از persian-earning :
ببین عزیزم این کد نیست
با استفاده از گزینه closed user group این کار را می کنند که البته سه دقیقه اول رایگان نیست بلکه هزینه را کمتر می کند البته همانطور که همه استحضار دارید در ایران این سیستم کار نمی کند ولی من باز می گم چجوریه
اول به مسیر menu=>tools=>settings=>security setting=>closed user group=>onکه به صورت معمول default است را on می کنی می بینی یه کد به صورت پیش فرض داره اونو عوض می کنه به چهار شماره آخر موبایلت و ok را می زنی می بینی که توی صفحه اصلی چهار شماره آخره هماره یک شکلی مانند برگ ظاهر می شود.
اگر هم خواستی حذفش کنی به همین قسمت برو و این بار به جای on می تونی default را بزنی.
همین...

خب اگه اینطوریه پس به چه دردی میخوره؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از Reza364 :
خب اگه اینطوریه پس به چه دردی میخوره؟

خب گفتن که تو ایران کار نمی کنه ;)

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
پس چرا باید دنبالش باشیم؟
24.gif

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از Reza364 :
پس چرا باید دنبالش باشیم؟
24.gif

خب من که دیگه خیلی وقته دنبال این جور کدها و قرتی بازیها نیستم عطا ش رو به لقا ش بخشیدیم جز اینکه قبضت بیشتر بیاد هیچ کاری نمی کنه:blink:

این دوستمون دنبالشه:D

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
منم همچين كدي رو شنيدم ... ولي گويا توي ايران كار نميكنه ...

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از Sony Ericsson!! :
خب من که دیگه خیلی وقته دنبال این جور کدها و قرتی بازیها نیستم عطا ش رو به لقا ش بخشیدیم جز اینکه قبضت بیشتر بیاد هیچ کاری نمی کنه:blink:

این دوستمون دنبالشه:D
کاملا تایید میشه که همچین کدی اثر نداره ولی دوست من یک کد داره که برای گوشی های تالیا مورد استفاده قرار می گیره و کار هم می گنه چون همون لحظه می تونی نتیجش را ببینی که از اعتبارت کم نمیشه.

بالا