• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کد #4*4* ، بسته حمایتی دولت

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
استعلام سبد کالا و حمایتی دولت
گرفتن کد #4*4*
از طریق گوشی همراه و
ارسال کد ملی سرپرست خانواده

سوال
با دویست هزار تومان چه چیزهایی میشه خرید؟!....:D

filtrmiltr

Registered User
لایک‌ها
163
مشممول نیستیم
bca80cce2a20b57a0b6e3e8821818457.jpg

فرستاده شده از SM-N920Cِ من با Tapatalk

behrooz3229

Registered User
لایک‌ها
1,270
استعلام سبد کالا و حمایتی دولت
گرفتن کد #4*4*
از طریق گوشی همراه و
ارسال کد ملی سرپرست خانواده

سوال
با دویست هزار تومان چه چیزهایی میشه خرید؟!....:D
بازم از این طرحهای اجباری گداپروری دولتی مورد علاقه حضرات که برا دادنش کلی تبلیغات هم راه می اندازن و منت میذارن - جالبه ! پول خود مردم رو میخوان به خودشون بدن منت هم میذارن -

بهرحال یه سوال مطرح میشه : هر ماه میدن ؟

با دویست تومن یا شاید همون حدود 15 دلار میشه 15 کیلوبرنج خرید .... پ.ن: کمتر از 15 کیلو میشه خرید - مگر اینکه بخواید برنج پلاستیکی ساخت برادران زحمتکش چینی بخرید .

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
بازم از این طرحهای اجباری گداپروری دولتی مورد علاقه حضرات که برا دادنش کلی تبلیغات هم راه می اندازن و منت میذارن - جالبه ! پول خود مردم رو میخوان به خودشون بدن منت هم میذارن -

بهرحال یه سوال مطرح میشه : هر ماه میدن ؟

با دویست تومن یا شاید همون حدود 15 دلار میشه 15 کیلوبرنج خرید .... پ.ن: کمتر از 15 کیلو میشه خرید - مگر اینکه بخواید برنج پلاستیکی ساخت برادران زحمتکش چینی بخرید .
گفتن خیلی لطف کنیم به کردم، سه دفعه تا آخر سال شاید .....:D

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
این کد *4*4# ظاهرا خیلی بی خاصیت هست و فقط کد ملی بهزیستی چی ها را توش زدن که جواب میده بله هستین و هر عدد دیگه بفرستین میگه نیستین! هر عدد کشکی که بدی میگه برو داداش نیستی!
حالا سوال: کسانی که بیمه تأمین اجتماعی ندارن (کسانی که کار آزاد دارن، کارگرن، دستفروشند، بیکارند، الافند، ...) و اسمشون و حقوقشون ظاهرا جایی نیست چیکار باید بکنند؟
الان کارمند مفت خور دولتی چون حقوق و بیمه اش مشخصه این بسته را میگیره ولی یه آدم نیمه بیکار یا کلا بیکار نمیتونه بسته بگیره؟!
تکلیف چیه دوستان؟ کسی این مشکل را نداره؟!

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
این کد *4*4# ظاهرا خیلی بی خاصیت هست و فقط کد ملی بهزیستی چی ها را توش زدن که جواب میده بله هستین و هر عدد دیگه بفرستین میگه نیستین! هر عدد کشکی که بدی میگه برو داداش نیستی!
حالا سوال: کسانی که بیمه تأمین اجتماعی ندارن (کسانی که کار آزاد دارن، کارگرن، دستفروشند، بیکارند، الافند، ...) و اسمشون و حقوقشون ظاهرا جایی نیست چیکار باید بکنند؟
الان کارمند مفت خور دولتی چون حقوق و بیمه اش مشخصه این بسته را میگیره ولی یه آدم نیمه بیکار یا کلا بیکار نمیتونه بسته بگیره؟!
کمیته امداد و بهزیستی
بازنشستگان و کارمندان دولتی و نظامیان و لشکریان

بازنشستگان و کارگران بیمه تامین اجتماعی

کارگران ساختمانهای، زنان سرپرست خانوار،...

نکته جالبش اینه: بعد از سالها اعلام کردند که بانک اطلاعاتی دقیق ندارند از وضعیت مردم،فقط کارمندا دولت و نظامیان مشخص هستند....:D

Last edited:

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684

دقیقا !

منم همین مشکل رو دارم

میشد با پولش یه رم 4 دست دو خرید :general709:

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
رئیس جمهور:
در 4 تا 5 نوبت در سال باید کمک جبرانی در حدود 200 هزار تومان به خانواده‌ها بدهیم که دولت این کار را در دستور کار دارد

نکته:مردم آخ جون یک میلیون در سال، مچکریم روحانی...:D

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
رئیس جمهور:
در 4 تا 5 نوبت در سال باید کمک جبرانی در حدود 200 هزار تومان به خانواده‌ها بدهیم که دولت این کار را در دستور کار دارد

نکته:مردم آخ جون یک میلیون در سال، مچکریم روحانی...:D

جمعیت رو تقسیم بر پنج هم بکنی و نفری یک تومن بدی بالای دوازده رقم میشه ...

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051

دستورالعمل بسته پرداخت کمک جبرانی و حمایت غذایی از گروه‌های کم‌درآمد جامعه (تصویب‌نامه شماره 113437/ت55855هـ مورخ 28/8/1397 هیئت وزیران)

https://shenasname.ir/subjects/wage/5083-11337.html

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
خانواده‌هایی که مشمول بسته حمایتی نشده‌اند به سایت سازمان بهزیستی مراجعه کنند

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی گفت: افراد و خانواده‌هایی که شرایطشان برای دریافت بسته‌های حمایتی فراهم است اما هنوز نتوانسته‌اند این بسته‌ها را دریافت کنند می‌توانند به سایت سازمان بهزیستی مراجعه و این بسته‌ها را دریافت کنند.

سامانه اشاره‌شده سامانه بروزی است و خانواده‌ها و افراد می‌توانند با مراجعه به این سامانه علاوه بر ثبت مشخصات خود اعتراض خود را مبنی بر عدم توزیع بسته حمایتی اعلام کنند......:D

http://www.behzisti.ir/Portal/Home/

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
من هم دیدم این سایت بهزیستی را (البته بار اول که باز نشد و خطا داد، ظاهرا سایت پکیده بود اون موقع بعلت مراجعه مردم!) ولی متوجه نشدم کجاش باید شکایت ثبت کنیم؟
بعد سوالم اینه که مثلا یه دستفروش یا کارگز ساختمونی یا یه بیکار باید شکایت ببره پیش سازمان بهزیستی؟! یعنی اونجا باید محل شکایت اینطور افراد باشه؟!
من سر در نمیارم! شما چطور؟!

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051

جزئیات بسته حمایتی دولت از زبان معاون رفاهی وزیر تعاون

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
اوه! فهمیدم بالاخره!
پس من باید برم کمیته امداد و اونجا فقر و بی پولی خودم رو اعلام کنم! ;)
پای من تا حالا به کمیته باز نشده بود که اون هم شد! واقعا خدای را سپاس! :p
فقط یه سوال: آیا باید با لباس ژنده و پاره برم کمیته و بسته حمایتی را درخواست کنم یا اگه با همین لباسهایی که دارم و معمولی هستن و نه خیلی تازه و نه خیلی کهنه، میشه برم؟
نکنه با این لباسها بگن تو مشمول نیستی؟!:general607:

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
مشمولین سبد حمایتی دولت به شماره #۴*۴* پیامک بزنند

معاون اداری و مالی تأمین اجتماعی گفت: افرادی که بسته حمایتی را دریافت نکرده اند و در مورد دلیل عدم دریافت سوال دارند از روز دوشنبه اول بهمن ماه 1397 می‌توانند با ارسال پیام به سامانه #۴*۴* وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پاسخ خود را دریافت کنند.

بالا