• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کراکر برای سایت راپیدشر

symbolic

Registered User
لایک‌ها
0
با این برنامه میتوانید با دادن یک سری اکانتهای که در اینترنت پیدا میکنید (مثل این اکانتها) آنها را تست کنید و یا اینکه از طریق خود برنامه آنها را ایجاد کنید
و نهایتا بزارید تا برنامه آنها را چک کنه ! اگر اکانتی پیدا کنه به شما خبر داده میشه !

6784qih.jpg

کد:
http://rapidshare.com/files/33496803/RS_Multi_Kraker.zip.htm

:D

ghanbarloo

Registered User
لایک‌ها
0
با این برنامه میتوانید با دادن یک سری اکانتهای که در اینترنت پیدا میکنید (مثل این اکانتها) آنها را تست کنید و یا اینکه از طریق خود برنامه آنها را ایجاد کنید
و نهایتا بزارید تا برنامه آنها را چک کنه ! اگر اکانتی پیدا کنه به شما خبر داده میشه !

6784qih.jpg

کد:
http://rapidshare.com/files/33496803/RS_Multi_Kraker.zip.htm

:D

دوست عزیز ارور میده

symbolic

Registered User
لایک‌ها
0
اگر برنامه اجرا نشد به این ترتیب عمل کنید :

if it doesnt work then do this: start, run and type this:
Regsvr32 "folder where u extracted the file\msinet.ocx

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
میشه بیشتر و واضح تر توضیح بدید دوست عزیز؟

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
به نظرتون سایت rapidshare اینقدر ضعیف و ضایع که این قدر راحت با یه برنامه بتونی accont هاش رو پیدا کنی؟؟؟
هر کی تونست با این برنامه فقط یه accont پیدا کنه به من mail بده تا بهش یه accont یک ماهه rapidshare بدم.

majidjix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی rapidown رو امتحان کرده؟
اولش که من نصب کردم واقعا تو کف مونده بودم امکان resume چیزیه که تو رپیدشیر دنبالشم این نرم افزار هم به راحتی resume میکرد تا اینکه وقتی دانلود 10 مگی تموم شد دیدم یه 100 کیلویی فایلش کمتر دانلود شده :( بعد که گشتم دیدم همین اشکال رو همه دارن سایتشم که پریده www.rapidown.com خلاصه اگه کسی یه برنامه با امکان resume پیدا کرد بقیه رو بینصیب نذاره :)

بالا