• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کرم زرد درون ساقه درخت آلو

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
درود عزیزان...

الان چند سال هست که این کرم های زرد داخل ساقه این درخت الومون هستن،پارسال که دیگه درخت رو حیوونی تا مرز خشک کردن بردن...

طریقه عملشون بدین صورت هست که ساقه رو پوک می کنن و ساقه در حالی که برگ هاش سبز هست خشک میشه

راهی برای از بین بردنشون وجود نداره؟

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
درخت خشک شد،آیا فریاد رسی نیست؟ :D

Spring's Girl

كاربر فعال موسيقي
کاربر فعال
لایک‌ها
325
سلام...

فکر کنم درخت شما دچار حمله آفت "پوست خوار" شده باشه...البته مطمئن نیستم.میوه هاش ریز شدن؟ شما حشره بالغ شده رو دیدید؟ آیا داخل ساقه ها بصورت پودر و یا خاک اره میشه؟اگه حدس من درست باشه و درختتون به این آفت دچار شده باشه چون این کرمها با آرواره هاشون بافت چوبی رو خرد میکنند کم کم ساقه ها ضعیف میشن و خشک میشن و در حرکت شیره نباتی هم اختلال ایجاد میشه و میوها کوچیک میشن و در آخر درخت میمیره متاسفانه...ولی خب میشه با یه سری سموم باهاش مقابله کرد...راستی...از جاهایی که کرم ساقه رو آسیب رسونده صمغ هم بیرون میاد؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
درخت های خونه ما هم اینطوری شده بود .. سمپاشی + کود مشکل رو حل میکنه

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
اگر جوابی نگرفتی به اداره ی جهاد گشادورزی مراجعه کن. کارشناس راهنماییت میکنه سم مناسب رو بهت معرفی میکنه

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
سلام...

فکر کنم درخت شما دچار حمله آفت "پوست خوار" شده باشه...البته مطمئن نیستم.میوه هاش ریز شدن؟ شما حشره بالغ شده رو دیدید؟ آیا داخل ساقه ها بصورت پودر و یا خاک اره میشه؟اگه حدس من درست باشه و درختتون به این آفت دچار شده باشه چون این کرمها با آرواره هاشون بافت چوبی رو خرد میکنند کم کم ساقه ها ضعیف میشن و خشک میشن و در حرکت شیره نباتی هم اختلال ایجاد میشه و میوها کوچیک میشن و در آخر درخت میمیره متاسفانه...ولی خب میشه با یه سری سموم باهاش مقابله کرد...راستی...از جاهایی که کرم ساقه رو آسیب رسونده صمغ هم بیرون میاد؟

that's it

بله صمغ هم بیرون میاد،حشره بالغ رو ندیدم اما کرمش رو دیدم

درخت های خونه ما هم اینطوری شده بود .. سمپاشی + کود مشکل رو حل میکنه

سمپاشی کردم،از همون سم شته هم استفاده کردم،هنوز جواب نداده البته...

اگر جوابی نگرفتی به اداره ی جهاد گشادورزی مراجعه کن. کارشناس راهنماییت میکنه سم مناسب رو بهت معرفی میکنه

پیشنهاد خوبیه،اگه ببینم داره وخیم تر میشه باید همین کارو انجام بدم...

Spring's Girl

كاربر فعال موسيقي
کاربر فعال
لایک‌ها
325
خب پس 99% همون پوست خوار باید باشه...شما باید از سم استفاده کنید ولی به این ترتیب:

چون حشره کامل در فصل بهار از داخل ساقه ها خارج میشه بهتره که فصل بهار سمپاشی انجام بشه...البته باید مراقب باشید که در زمان سمپاشی درخت به گل نرفته باشه...یا لااقل دو سوم گلبرگ هاش ریخته باشه.خب شما باید از یه نوع سم "فسفره" مثلا "دیپترکس 80 درصد " و یا" گوزاتیون 20درصد" استفاده کنید.یادتون باشه سم باید روی تنه درخت استعمال بشه چون محل خروج حشره روی تنه و یا ساقه های اصلی نزدیک به تنه هستش.

Last edited:

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
خیلی ممنون،فقط خدا کنه این سمپاشی که دیروز کردم جواب بده،وگرنه درخت به سال دیگه بهار نمیرسه که دوباره بخوام سمپاشی کنم...

Spring's Girl

كاربر فعال موسيقي
کاربر فعال
لایک‌ها
325
خیلی ممنون،فقط خدا کنه این سمپاشی که دیروز کردم جواب بده،وگرنه درخت به سال دیگه بهار نمیرسه که دوباره بخوام سمپاشی کنم...

خواهش میکنم...منهم امیدوارم این آفت مزاحم شرش رو از درختتون کم کنه...

پ.ن: حالا اگه اون سم خودتون اثر نکرد از یه سم فسفره هم استفاده کنید شاید تا حدی لارو آفت رو از بین ببره...بقول شما شاید درخت بیچاره تا بهار دوام نیاره...در کل بهترین زمان سم پاشی این آفت فصل بهار هست ولی با این شرایط استفاده از آفت کش فسفره مناسب بی ثمر نمیتونه باشه.

موفق باشید.

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
خواهش میکنم...منهم امیدوارم این آفت مزاحم شرش رو از درختتون کم کنه...

پ.ن: حالا اگه اون سم خودتون اثر نکرد از یه سم فسفره هم استفاده کنید شاید تا حدی لارو آفت رو از بین ببره...بقول شما شاید درخت بیچاره تا بهار دوام نیاره...در کل بهترین زمان سم پاشی این آفت فصل بهار هست ولی با این شرایط استفاده از آفت کش فسفره مناسب بی ثمر نمیتونه باشه.

موفق باشید.

خیلی ممنون از راهنماییتون،همون سم پاشی که هفته ی پیش کرده بودم فسفره بود و فعلا جلوشون رو گرفتم،تا ببینم در آینده چه می شود

mehran12000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
قسمتهای آفت زده شاخه ها رو ببرید و به بیرون از باغ انتقال داده و آتش بزنید. سپس وسیله برش خود را نیز ضد عفونی کنید.

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
دوست عزیز فصل سم پاشی تابستون و شهریوره که تموم شده ولی با مشورت با یه سم پاش معتبر و نه (دغل باز) می تونید سمه خوبی برا ش تهیه کنید

kima

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
150
متاسفانه درباغ من هم این مشکل شدیدا وجود داره
شما دچار گرمی شدین به نام کرم ساقه خوار
سلقه درخت رو مثل نی قلیون سوراخ می کنه و میره داخل
هیچ گونه سم واسه این کرم نیست
این رو پس از تحقیقات زیاد میگم
تنها راهش اینه که هر جا دیدن و اساس کردین هست شاخه رو از ۲۰ سانت پایین ترش قطع کنید و همه ساقه ها رو ه جا اتیش بزنید
اتیش زدنشون بسیار اهمیت داره به این دلل که این کرم همینطور که حرکت می کنه تعداد خیلی زیادی تخم میزاره و میره جلو
دوم اتیش اونهایی که در حال پروانه شدن هستن رو هم می کشه
عملا نه سمی داره نه چیزی راهش اینه که گفتم
درخت رو هن خلی سریع نابود می کنه همون بلایی که سر درختان من اومده

kima

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
150
درضمن سم دیازینون واسه کشتن لارو ها روی پوست درخت پیشنهاد میشه

jillehjan

Registered User
لایک‌ها
4
شهرداری بعضی مناطق کلینیک گل و گیاه دایر کرده ممیدونم منطقه 2 و 9 دارند .کلاسهای 3 ماهه که هفته ای یکروز اشنایی با گیاهان اپارتمانی کاشت سبزیجات نگهداری درخت و درختچه و ....
البته مشاوره رایگان هم دارند
اگر مشکل حل نشد فیلم یا عکس درخت رو ببرید راهنمایی می کنند.
این کرم اگر از بین نره همه درختا رو درگیر میکنه.
ایمیل و تلفن کلینیک منطقه 9 رو میذارم 66015975 [email protected]

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
شهرداری بعضی مناطق کلینیک گل و گیاه دایر کرده ممیدونم منطقه 2 و 9 دارند .کلاسهای 3 ماهه که هفته ای یکروز اشنایی با گیاهان اپارتمانی کاشت سبزیجات نگهداری درخت و درختچه و ....
البته مشاوره رایگان هم دارند
اگر مشکل حل نشد فیلم یا عکس درخت رو ببرید راهنمایی می کنند.
این کرم اگر از بین نره همه درختا رو درگیر میکنه.
ایمیل و تلفن کلینیک منطقه 9 رو میذارم 66015975 [email protected]

خئلی ممنون از لطفتون،تهران نیستم:)

v.1372

Registered User
لایک‌ها
13
برای مبارزه با این امر کشاورزان سنتی کار یک روش جالبی دارن این نوع کرم هارو من دیدم خیلی بزرگن و گند می زنن به باغ
روش مبارزه باغداران به صورت سنتی مقداری اضافه تراشه های فلزی رو از آهنگری ها و غیره می خرن که تیز و بررنده و ریز باشه نه خیلی ریز بین 1 تا 4 سانتی متر میان یک گوشه باغ یک دایره حفر می کنن یعنی محیط یک دایره را به عمق 25 تا 40 سانت می کنن بعدش این خرده فلزات تیز رو میریزن توش و بعد روش خاک میریزن و وسط دایره پهن گاو میریزن در فصل زمستان کرم ها به دنبال محیط گرم می روند و گرمترین مکان زیره توده پهن است و وقتی به سمت مرکز دایره می روند با قسمت های تیز این فلزات برخود کرده و از بین می روند
من اینو شنیدم و خودم تا حالا انجامش ندادم

بالا